Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lui04
aktív tag
válasz
nepszter1
üzenetére
A hátsó kijáratnál, nem messze a pátriárkától menj ki és ott lesznek.
Mika1227: Konfigurációs segédprogramban keresd meg az me1 karakter importálása részt, majd add meg azt a mappát, ahol a mentésed van. Ez alapesetben a dokumentumok/bioware/mass effect/save. Játékon belül pedig új játéknál megtalálod az importált karaktert.
-
Mika1227
őstag
Hogy lehet importálni a ME1-ből a karaktert?
-
nepszter1
addikt
Üdv, egy kis segítség kellene a gengsztereket kellene megkeresnem a közelbe de egyet se találok . az elején vagyok nagyon még.
-
Kidus
őstag
válasz
Derrewyn
üzenetére
Nekem az elso, importalt fullos paragonommal felajanlotta a lehetoseget.
Ketszer futottam neki renegade karakterrel, es egyszer sem jott ossze, pedig visszatoltottem sokszor, hatha az is szamit, mit beszeltek meg a barban.
Erdekes modon, a paragonnal szivattam kicsit meg az elso beszelgetesnel, emlegettem a csaladot, mega justicar-okat, aztan az apartmanban celzottan mondtam, hogy o mar olt, ra is kerdezett, miert beszelek ilyeneket, hova akarok ezzel kilyukadni.
Aztan probalta kiszivni az agyam, de felugrott a "surprise" valasz, es ennek folyomanyakent a valasztas is, viszont az elso game-em volt, Samarat akartam valasztani, ha mar full paragon.
Azota meg szivok.... -
OccsE
aktív tag
SPOILER:
a vegen Tali-t kuldtem semlegesiteni a csobe.. majd mikor ujra ossze jott a csapat... es be kellett volna cuskni az ajtot akkor eltalaltak... meghalt. Semmit nem tehettem. Hogy lehet meg menteni?
Vki(k) irta(k), hogy a teljes csapatot sikerult a vegen megmenteni!!! -
Hunyus
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hát még nem nagyon volt lehetőségem hasnonló játékhoz az igaz.Az a bajom az ilyen játékkal hogy nagyon sok időt elvesz,dolgozni meg játszani is meg a többi
,kár hogy nem nyugdíjas vagyok

-
Hunyus
senior tag
Én is most kezdtem el tolni ezt a gamet,hát elég érdekes a játék,nem találkoztam még ilyen játék menetel.
-
Meglivorn
aktív tag
válasz
Bluegene
üzenetére
igen de ne vaktában lövöldözd el őket, az pazarlás

Jobb gombot nyomva tarvam a célkeresztet mozgatod a bolygó felszinén, úgy szkennelsz. Jobb oldalon van egy hullám, ahol az csúcsot mutat, ott lődd ki a probeot. Én 4-5 fokozat (a hullám alatt a skála) alatt nem lőttem, így is több, mint elég volt minden.
-
Bluegene
addikt
szeretnék jobb fegyvereket/pakjzsokat, mert nemsokára harcba indulok az öngyilkos küldetésre(persze előtte mindent elintézek)
na szal hol van több Iridium, Element Zero, Palladium ami kell a fejlesztéshez
arra gondoltam vannak ezek a "probe"-ok amiket belelősz a bolygókba, azokkal lehet uilyen ásványokat kinyerni?
-
Meglivorn
aktív tag
Nos, én az elsőben is azt választottam, hogy Anderson leütötte, amikor elkötöttem a Normandyt

És nem, Udina nem képviseli jól az érdekeimet renegátként sem. Pontosan azt az aktatologató típust képviseli, aki ugyanúgy nem hisz egy szót sem a reaper fenyegetésből, ahogy a régi tanács, vagy a mostani.
Nem tudom, hogy zajlik a beszélgetés vele, ha ő a tanácstag, de meg lennék lepve, ha nem önelégülten közölné hogy nincs bizonyíték arra hogy Sovereign nem geth csatahajó volt, és húzzak a fenébe a fantazmagóriáimmal. -
Rossi
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
1,50 m mély, csúnya arc, lapos cicik... Nekem nem jön be.

-
SzalaiG
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Csinosak, de kicsit túl vannak öltözve.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Meglivorn
üzenetére
Talán pont azért lesz Udina az előzmény nélküli játékban a tanács élén, mert ellenkező esetben soha senki nem játszaná azt a történetszálat.

Egyébként szerintem valami olyan logika lehetett mögötte, hogy mivel a második részben a renegade vonal a Cerberus fiozófiáját támogatja. És az első részben, bár harcoltunk a Cerberus ellen, de a renegade vonal itt is nagyon hasonló elveket vallott. Ellenben Anderson eléggé Council és együttműködés pártinak tűnt.
Így aztán a személyes ellentéttől eltekintve mondhatjuk, hogy Udina jobban képviseli ezeket az érdekeket, mint Anderson.
Ez persze nem akadályozna meg abban, hogy renegade-ként szétverjem a hálátlan fejét, ha volna rá lehetőség a 2. részben. (Majd talán a harmadikban.
) -
Meglivorn
aktív tag
válasz
Derrewyn
üzenetére
Nekem paragonnal felajánlotta a választást - harc közben volt egy lehetoségem hogy kinek segítek).
Egyébként renegade oldalról sem tartanám logikusnak a fordulatot, lehetek akármilyen paraszt, a seggem inkébb védje valaki aki hűséget esküdött mint aki csak ki akarja szívni az agyam
De ha hozzáteszed hogy pont előtte buherált bele a fejedbe, akkor már felfoghatod úgy, hogy csak félig a saját döntésed, amit persze racionalizálsz a magad módján

Ami a mentést illeti: a Tanács sorsáról döntés után még tudsz menteni, csak arról nem, hogy ki legyen tanácstag, Anderson vagy Udina. Viszont erre rákérdeznek az elején, és valaki említette, hogy ha "rossz" választ ad, akkor az lesz az érvényes.
Én inkább azt nem értem hogy a hivatalos - azaz ha új karaktert indítasz - verzióban hogy lehet Udina a tanács tagja. Még az angol hivatalos fórumokon se láttam aki őt választotta volna, pláne ahogy az egész 1 alapján viselkedik. -
Derrewyn
senior tag
Nekem Paragonnal is felajánlotta a döntést Morinth és Samara között. Igazából az a lényeg, hogy a legutolsó választásnál ne legyen szürke a kék-piros opció, akkor nem csak végignézed, ami történik, hanem közbe is léphetsz.
Ehhez persze jó magas pontszám kell, vannak olyan küldetések, amiket pont az ilyen kényes dolgok miatt a végére kell (érdemes) hagyni, hogy ne okozzon gondot. ( pl. Jack, Legion (mondjuk azt más okból is))#Kidus (1065)
Insanity az elején szívás. Nagyon. Amíg nincsenek erős képességeid, fejlesztett fegyvereid, addig iszonyatosan kemény, aztán egyre könnyebb.
És igen, iszonyatosan bénák a társak, igazságszerint én már fel sem szedtem őket a végén, Infiltator iszonyat durva, egyedül elbánik 10 ellenféllel is, a Assasination Cloak piszok jó kis képesség (+75% sebzés), megtámogatva a Widow mesterlövészpuskával... Egy sima Trooper egy lövés.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze véges a lőszer, de ha jól beosztja az ember nincs gond. -
WonderCSabo
félisten
-
tomi_mod
aktív tag
Üdv!
Azoktól kérdeznék akik az első rész mentéseit átvitték a második részbe...
SPOILERes lehet!!!
Az első rész végén választhattunk ugye a tanács megmentését stb. amiről ha jól tudom kihatással lesz a második részre. Namost ahogy kinyírtam Sarent onnnatól nem volt mentési lehetőségem, de ott volt a választás -ezen döntés, hogyan kerül bele a mentésbe?
-VAGY a karakterem profiljába íródik?
Akik átmentették magukat, hogyan indult a game? -
L3zl13
nagyúr
Morinth-hoz ~800 renegade pont elég, ha a class skilled paragon/renegade +100%-ra van fejlesztve.
Ez kb az utolsó csíknak alsó harmada.A mocsok BioWare ráadásul csak páncélokra ad tárgyalási bónuszt (Death helm meg valamelyik speckó páncél.), azokat meg nem viseled a legfontosabb döntéseknél. (Morinth, illetve a viták a hajón.)

-
dangerzone
addikt
Hatalmas játék.
Nagyon nagyon tetszett. Történet, grafika, hangulat kiváló.
Le a kalappal a fejlesztők előtt, sok pluszt tettek a játékba az első rész után.
-
Devid_81
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Sajna nekem sem jo annyira az "angolom", igy en is magyarul, bar sokszor a forditas hagy ne'mi kivanni valot

Viszont maga a jatek eddig tetszik, pedig soha nem volt ez a kedvenc stilus...inkabb FPS, vagy Strat. -
Kidus
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Beszelgetni vele, es megnezni a kepessegeit.
Minden es mindenki erdekel
Bar eddig Legion-nek orultem a legjobban, es ez azota is tart

-
dokee78
félisten
Én a vége előtt abbahagytam és elkezdtem az első részét,hogy többet értsek.
Elég ramaty a grafja a 2-höz képest
-
Kidus
őstag
En meg mar megint vegigtoltam, most ferfi karakterrel.
Morinth-ot mar harmadszorra nem ajanlja fel opcionak, nem tudom mit lehetne meg tenni, a legvegere hagytam most, annyi renegade ponttal, amennyit csak ossze tudtam vakarni.
Es megsem volt opcio, hogy o legyen. Kezd mar idegesiteni.Elkezdtem insane-en is, de a tarsaim nagyon gyorsan meghalnak, en meg utana eleg, ha 1mp-re kidugom a fejem valahonnan, vegem. Igy az agyverzesen kivul mas ertelme nincs a kinlodasnak, ugy erzem.
Nem tudok veluk mit kezdeni, sokkal tobb figyelmet forditottam arra, hogy ok mit csinaljanak, es hogy bevedjem oket, mint arra, hogy en mit csinalok. Es igy is a leghosszabb ido, amit kibirtak, egy csata fele (sem ).
Nem ertem, miert nem tudtak normalisabb NPC-ket csinalni az ember melle.
A Left 4 Dead ugyanez, elkapjak a karakteredet, a tobbi meg nezi. Melletted all es nezi hogy meghalsz....Szoval ez a Morinth dolog nem tudom, min mulik, megprobalom ujra a jatekot, leszek Paragon ( melyik cast kap +100 paragont egyszercsak? ).
-
Kivégeztem én is a gémet. Nálam idáig az év játéka nagyon tetszett.

-
dokee78
félisten
Elkezdtem a Mass Effect első részét és eléggé elmaradott a grafikája ehhez képest.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
PowerBuldog
üzenetére
SPOLIER

Sztem pedig tökre spoileres, hgy tudod, hogy az a sztori vége, nem szerzel új csapattársakat, nincs több kis küldi, stb. És játékmenet szempontjából is lehet spoiler.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Őszintén szólva ebben nem tudom mit kell ki spoilerezni, mit lövök le azzal, ha megmondom, hogy az az utolsó küldetés?

-
WonderCSabo
félisten
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Azért figyeljetek jobban a spoilerre, legalább írjátok ki. Én már végigvittem, de másoknak gond lehet.
-
dokee78
félisten
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Az öngyilkos küldetés nem az utolsó küldi ugye?

-
jahrn
senior tag
válasz
Meglivorn
üzenetére
Miranda az eggyik leghasznosabb csapattars insane szinten (mondjuk minden szinten), talan kivetel ha Sentinel vagy. Overload+Warp+Team Buff, csak jol el kell rejteni h ne keruljon tuzvonalba. Samara is jo ha loyalis, a maxolt Reave igencsak OP skill es alacsony a cooldown-ja.
De a legutosebb a Tali/Morinth paros, Dominate+AI Hacking+Drone (felrevezetesnek) es az ellenfelek elintezik egymast. Persze celszeru az ellenfelekhez igazitani a csapatosszeallitast. -
Meglivorn
aktív tag
válasz
dokee78
üzenetére
Izé... ezt hogy csináltad? Azokat rögtön az Omegán be lehet szerezni, gyakorlatilag a játék legelején

Amúgy nekem is 50 óra volt, paragon, mindenki lojális és mindenki túlélte. De nem szkenneltem mindent le, egyszerűen nem volt türlemem, így is volt elegendő alapanyagom bőven. Ja és veterán fokozaton mentem végig.
A végén a collector bázis központot kétszer futottam végig, mert akartam csinálni pár screenshotot. De Garrus és Tali helyett Mirandát és Talit vittem, kiváncsi voltam Miranda reakcióira. Érdekes volt, de felpiszkált hogy mi van, ha nem lojális
Most az insanityt próbálom. Fogok vele szenvedni rendesen

-
OccsE
aktív tag
valaki tudna segiteni?
Zanethu - Az MSV Estevanica lezuhanásának helyen vagyok es semerre nem tudok menni. Eloszor ha megkozelitem a feltetelezett atjarot egybol leszakad. Mashol meg zsakutca van mindenfele

kozben rajottem .... van egy meglazult darab... ra kell loni...
-
L3zl13
nagyúr
-
Derrewyn
senior tag
válasz
woodpaul
üzenetére
Nem lehet túl "előre járni", bármikor telepítheted, akár teljes végigjátszás után is. Egyébként is, egy mentés miért és miképp lehetne hatással egy DLC telepítésére?

Itt valami egészen más gond van.A magyar fordítás most is elborzasztott... "szintetikusok ellenfeleket"... google translator szint, ha ezért valaki fizetést kapott. No comment.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Legionhoz egyáltalán nem kell magas renegát pontszám.
Kb 3 csíknyin állt a renegade pontszámom, és simán sikerült visszaszereznem.
(A Class skillem maxolva volt +100%-os paragon/renegade-re.) -
-
dokee78
félisten
A másik 2 kérdésemre van HELP?
-
dokee78
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Rosszalkodom mégsem ad több ren. pontot.
-
dokee78
félisten
HELP ME!

1. Légiónak vitája volt Talival és Tali mellé álltam így Légió lojalitását elbuktam.
Vissza lehet szerezni?2. Liarának pár terminált fel kell törnöm:az a 2 megvan ami ugyanazon a szinten van 2 oldal.
De a többit nem találom.3. A fellegvárban keresnem kell valakit aki hamis azonosítót akar,de nem találom.
Merre van? -
woodpaul
őstag
Sziasztok!
Nem tudom feltenni a Zaeed-es DLC-t. Elindul a telepítő, de a méretéhez képest túl hamar befejeződik (kvázi nem rak fel semmit).
Szerintetek mi a gond? Lehet, túlságosan előre járok a történethez ahhoz, hogy Zaeed a képbe kerülhessen?

-
MS74hu
tag
Sziasztok.érdeklödnék hogy a játékot lehet-e tolni kontroler-el?
(rumblepad2 és xbox) -
L3zl13
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Asszem úgy fogalmaztak fórumon, hogy "majdnem max". De hogy ez mit jelent pontosan, nem tudom.
-
SzalaiG
addikt
Mass Effect I
Az első részhez had kérjek egy kis segítséget, mert nagyon idegesít, h elakadtam.
A Cerberus küldetés második bolygóján ahol a bányába kell lemenni nem tudok tovább menni a dobozoktól mi a megoldás? Van jobbról - balról egy nagy doboz és közte egy sárgásbarna kő amire nem tudok felmászni. A dobozok túl magasak a kőre meg csak ugrál, de nem megy fel. Hiába irányítom a kő túloldalára őket nem mennek.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Sajna nem tudom. Én anno Mirandának adtam igazat, és Jack nem lett lojális. Aztán idővel sikerült max pontot szereznem, és akkor Jack is lojális lett.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Fortissimus
üzenetére
Ez jó kérdés. Először azt hittem vagy-vagy, de mindkét oldal tölthető egymástól függetlenül.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Miranda lojálisságához (szép szó!) nem kell a max? Mármint a Jack-es vita után.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Maxra nem hiszem, de valszeg mindenre elég pontot össze tudsz szedni.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Én most tartok 22 óránánál, a bolgyók kb. 2/3-ada van meg, eddig minden melléküldit, bogygós küldit megcsináltam, még a légiós nincs meg, és 4 emberem saját küldije se, van még 2 mellékküldim, és a fő szálon a begyűjtő hajón voltam utoljára. Nem tudom mennyi lehet még belőle...
Van esélyem még feltolni a Renegát pontjaimat, ha most járok kb. 60-65%-nál?
-
Fortissimus
őstag
nekem meg jopar kuldetes hatra van, de a paragon pontjaim mar max-on vannak. szerintetek innen erdemesebb inkabb a renegat oldalra gyurni, vagy maradjak jofiu?
-
jahrn
senior tag
Odamesz egy fegyverszekrenyhez, kivalasztod a nevedet (vagy akinek oda akarod adni), kivalasztod a shotgun-okat, majd onnan kikeresed a listabol.
Szerintem a jatek legjobb shotgun-ja. Nem sebez akkorat mint a Claymore, de nem is kell minden loves utan 2-3 masodpercig ujratolteni. -
dokee78
félisten
Ez első Mass Effect magyar nyelven kijött?
-
RI/OS
addikt
Még ehhez annyit, hogy szerintem a fejlesztők is renegátra ''tervezték'' shepard-öt.
A renegát általában mindenhol megoldja a szitut.
Lásd Jack-Miranda, Tali apjás sztori, a légiós balhé...Bár nem tudom ez lehet hogy jó oldalon is így van, de az soha nem érdekelt..
SPOILER
A legénységgel én garrust küldtem, tök evidens volt, ő egyedül elég kemény csávó(mikor találkozunk vele a 2. részben először ez kiderül), Miranda volt a másik csapat vezetője mindig, így túlélték ők is, illetve mindenki más is -
RI/OS
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Jaja!
Level 29 lettem a végére.
De mondjuk én végignéztem az összes bolygót, és az ''anomaly detected'' küldiket is mind megcsináltam.Egyébként egyszer nem töltöttem vissza állást.
Általában a renegát választ adtam mindenre, az egyből importáltam a karit, szóval midenhol volt elég renegát pontom rá.
Nem tudom, valahogy hozzám a renegát áll közelebb,a ''kemény'' shepard.
De így pl simán meg tudtam dugni jacket és mirandát is... -
Rossi
addikt
jer1cho, L3zl13: Kösz.
-
RI/OS
addikt
Kész, vége.
Tergnap este végigtóltam.
Összes eddigi dlc-stül, melléküldistül, az összes csillagrendszer 100%--ra felfedezve, mindenki lojális, mindenki túlélte az utsó missziót.
Full renegáton
50 óra volt..
-
OccsE
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Koszi!!!
igen az egyik a falon volt.... -
L3zl13
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Hagy bóklászni, de a ME3-ba tudtommal azt az állapotot tudod majd beimportálni ahogy végeztél a Collector bázison.
Tehát az utána megtörténő románcok vagy loyalitási küldik vagy egyéb olyan dolgok ami a 3. részben előkerülhet nem lesznek átvíve.
-
L3zl13
nagyúr
Szerintem érdemes a legelején feltenni őket.
Zaeed az egyik komolyabb küldetéses DLC jelenleg. Történetileg pedig úgy logikus, hogy őt is még az elején összeszeded a csapat többi tagjával együtt.
A másik komolyabb DLC a Normandy crash site. Ezt elvileg bármikor meg lehet csinálni, de nincs akadálya, hogy az IFF előtt megtedd.
A többi DLC csak páncél meg fegyver. Azoknak a fő küldi után nincs sok értelmük. Sőt, minél előbb érdemes őket megszerezni, mikor a normál fegyverek és páncélok még nem olyan fejlettek.
-
Rossi
addikt
Üdv!
DLC-ket mikor érdemes felrakni? Ha jól emlékszem azt írtátok, hogy a végjáték után is lehet nyomni őket, de én szeretném még az IFF előtt megcsinálni ha lehet.
Ha felraktam őket, akkor a játékban hogy jelentkeznek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mass Effect 2
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- 32GB DDR4 3200
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

,kár hogy nem nyugdíjas vagyok

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[link] [link]](http://img35.imageshack.us/img35/5919/meffect220100214141843.th.jpg)
![[link] [link]](http://img51.imageshack.us/img51/5466/meffect220100213201621.th.jpg)