Hirdetés
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-kdM-
senior tag
válasz
_tRebroN_
üzenetére
nem kell azert megsertodni mert azok akik megvettek a jatekot nem adnak mindent a segged ala hogy ingyen jatszhass...az is jo magyar szokas egyebkent, hogy ahelyett hogy jobban szetneznel (akar itt is, mert legalab 10x itt is le lett ez targyalva) rogton kerdezel, nem lenne sokkal tobb ido
-
laforge
csendes tag
válasz
_tRebroN_
üzenetére
Ha már ilyen ügyes voltál és rossz változatot töltöttél le rossz helyről, úgy hogy utána sem olvastál akkor megérdemled, hogy nem megy.
Egyébként ez tényleg egy létező hiba, még hónapokkal ezelőtt sírt az amcsik szája miatta mindeféle torrentelős oldalak kommentjeiben. Vistáról nem tudok nyilatkozni, de elsőre nagy baromságnak tűnik, hogy nem fut alatta (ME forumon rengeteg vistás user van)Vagy vedd meg a játékot és menni fog, vagy szenvedj vele még egy kicsit ingyen és bérmentve, én tuti nem segítek benne. Ilyen a kalózok élete

-
_tRebroN_
tag
-
_tRebroN_
tag
ÜDV kellene egy kis help!
Volt vkinek olyanja hogy a star mapra nem tud rálépni?? Én rámegyek és nem ad be semmit csak egy fekete kép meg felül egy kékes sávban vmi szöveg talán hogy starmap vagy fasz se tudja van, és a jobb klikkelek az egérrel akkor egy pillanatra beadja a képet és tovább ugrok...azé lenne fontos mert most ott tartok hogy ki kell választanom hogy azt a földönkívüli csokkert kell üldöznöm aki áruló lett és kasztja szerint egy specter és a starmapon lehet szvsz megadni melyik bolygóra akarok menni de ugye nem látok semmit. Ez vmi program hiba? Esetleg vmit pecselnem kéne?? Ja meg indításkor amikor rányomok az indító menüben hogy play akkor azt írja hogy "Your game has been compromised. Please reinstall." Ennek ellenére másodszorra elindul vmi ötlet?? főleg a starmapos zavar

-
Sirandrish
legenda
válasz
Wolverine
üzenetére
fujrosszszarfosgané...elmegy

jahj egyel több lett a cuna szó..mondj még egy nevet

Augy ezek nálam kimaradtak...a Witchert próbáltam..játszottam is vele egy darabig de nemtudtam megszokni a kamerakezelést...egy lépcsőn nem tudtam feljutni mert mire fordultam volna már visszafele jöttem

Bár ott lehet az volt a gond hogy akkor áltam át konzolról PC-re

a BG-k jók..azokat toltam..nemrégiben ujra elővettem a 2-t meg a kiegjét de nem volt rá időm

-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mondj véleményt a Fallout1-2-ről, a KotOR 1-2-ről és a Witcherről, utána eldől, mennyire vagy "mészosztlősz" típus
szerk: sőt! Baldur's Gate 1-2! -
Sirandrish
legenda
válasz
Wolverine
üzenetére
az FF mind kőkemény RPG...és abban is van rengetek duma ez is tény..és rengetek átvezető animáció...de 20percből nem 1et játszok benne...
a Castle az nagyon nagy gém..2D-s még..Ps1-ről..ha tudsz emut próbáld ki...

van 3D-s verziója is ps2-n de azoknak már nem olyan a hangulata

-
-kdM-
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
nemreg kiprobaltam a wow-ot, nem tetszett, megsem megyek wow forumba leszarozni...ennyi a kulonbseg koztunk, de ha ez neked elvezetet okoz, en nem szolok bele
reszemrol lezarva, ha barmilyen hasonlo "ertekes" hozzaszolast inteznel nekem privatba legyszi
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
A Diablo nem RPG, hanem hack'n slash. (az összes.)
A Dungeon Siege nem RPG, hanem hack'n slash.
A Titan Quest nem RPG, hanem hack'n slash. (a Sacred is az.)A Final Fantasykben nem vagyok otthon, melyik mennyire RPG, de azok sem egységesek műfajilag.
A "Castle" és a "Nox" számomra ismeretlen
-
Sirandrish
legenda
ahhoz képest hogy nem érdekel hogy szerintem szar mégis ócsárolsz amiért nem tetszik a"olvassá1órából53percet" szinvonalu játék....
Neked tetszik? hát istenem...játsz vele...ennyi erővel amiért nem egyezik az izlésünk akkor most énis mondhatnám hogy te egy "kisstrébervagyokosztolvasokosztegyjátéktóliseztvárommerttökjóhafojikaszemem" tipus vagy? aztán persze mellébiggyesztek zárójelben egy (barminemü sértés nélkül) szöveget és én leszek a laza?
Csak érdeklődöm!
Bejöttem..elmondtam hogy nekem nem jön és hogy miért és akkor én vagyok a paraszt meg a debil hogy ez nekem nem jön be?
-
-kdM-
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ha nem adtal erte penzt akkor nem igazan ertem milyen jogon szidod, mivel kar nem igazan ert, az meg hogy szerinted szar senkit nem erdekel
en ugyanugy jatszottam dio 1, 2-vel mint nvn 1, 2 es kotor 1, 2-vel...hiaba van mind a 3 (illetve 6) game rgp-nek titulalva az igazi rpg az ilyen...a diablo az hack&slash, de te igaz ez a "loszosztmeszosztjovan" tipus vagy?
(barminemu sertes nelkul) -
-kdM-
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
irj a fejlesztoknek, hogy nagyon gyorsan csinaljanak valamit ezzel turhetetlen allapottal vagy kered vissza a penzed
-
laforge
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Diablo???? Úúúúúúrsiten, akkor tényleg tárgytalan

Kerüld el nagy ívben a ME-et

-
laforge
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vegas játékok nem voltak meg, mi?
itt nincs jump! Ez rpg, a harc olyan lett amilyen, de így is hazavág pár Unreal, Quake fraggelős hulladékot. A gyenge AI az egytelen ami nagyon kikezdi az ember türelmét..KOTOR 3 tényleg szuper lenne. De SW világból is megárt a sok, jó volt látni vmi frisset. Egyébként a KOTOR szerintem legközelebb MMOban jön megint (kisebb fajta tragédia), mivel most a Bioware Dragon Agezik és ME2-zik (de Lucassal már van szerződésük, ami valszeg a KOTOR).
-
Sirandrish
legenda
válasz
Wolverine
üzenetére
Diablo I,II és kiegjei...Dungeon Siege 1,2, Final VII, VIII,X-2, Castle-k (pontosan nemtudom de legalább 2),Nox,TQ és kiegje és még sorolhatnám...ha ez nem elég ahhoz hogy ezzel "A" rpg-vel játszak akkor tényleg nem nekem való...
annyit hozzátennék hogy a az összesbe amivel eddig játszottam nincs ennyi pofázás...a játék nem az olvasásról szól szvsz...legyen benne párbeszéd..legyen benne történet (ez valóban rpg) de ne a játék 95%át tegye már ki... -
keIdor
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát én vagy 3 óráig nyúztam... az a baj, hogy nem fog meg annyira... egy kotor 3 kellene, de mint egy falat kenyér, úgy!
-
Sirandrish
legenda
én olyan nagy kedvel vágtam neki hogy hihetetlen..mindenhol dicsérik..mindenhol csak annyit olvasok hogy huu legjobb meg ilyen fasza olyan fasza aztán ezután hatalmas csalódás volt...20percet ha toltam vele de ha abból 2percet mozgathattam a karaktert akkor sokat mondok...
Volt egy szikla amire nembirtam felmászni mert csak beguggolt mindig a tövébe és nyomta a hülyeséget hogy bal ctrl ha fel akarsz álni...kérdem..és ha fel akarok mászni köcsög akkor mivan...hát leszarta
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez Rpg vazze, itt olvasni kell, ez a játék arról szól
(igen, ez neked nem való.) -
keIdor
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én is megnéztem a napokban... Citadel-nél vagyok már rájöttek, hogy ez a Siren tényleg árúló, de nekem se tetszik nagyon a játék...
Abszólút nem adja vissza a Kotor fillingjét...
Az is nagyon zavar, hogy nem tudok a társaimmal rendesen beszélni! Kotorban egy soros kapcsolatot kellett velük kialakítani, hát itt alig van valami... -
Sirandrish
legenda
ez egy trágya gém

Tegnap kirpóbáltam...hát...inkább könyvet olvasok mit kifojjon a szemem a sok pofázástól... -
Vistaboy
veterán
Nem vagy rendszergazdaként bejelentkezve. Pont ez a Vista legnagyobb - sokak szerint hülyesége, de szerintem védelme -, hiszen nem tudsz akaratodon kívül kárt tenni a rendszerben. Sok program irkál a registry-be, védett mappákba, amik - ha kártékony programokról van szó -, összekutyulják a dolgaidat. A játék az más, de ezt az UAC - a védelmi rendszer - nem tudhatja, neki az is csak egy program.

Vistán a játékok és a programok csak úgy tudnak normálisan települni és működni, ha telepítéskor a DVD-n lévő Setup.exe-re jobb-klikkel rákattintasz, és kiválasztod a "Futtatás rendszergazdaként" pontot. Ilyenkor rövid időre adminisztrátori jogokat kapsz - és a program is - és el tudod (tudja) végezni a telepítést.
Na de befejezem a szófosást, ha már megvan a megoldás - ejnye-bejnye -, akkor nem lényeges.

-
Lord Myn
senior tag
Na, akkor csak megtaláltad az egyik 'alternatív' megoldást...
/Tudom szomorú, hogy ez kell én pl. a Fahrenheit c. játékkal jártam itt, amint felraktam az 1.1-es patch-et, már nem ismerte fel az eredeti DVD-t, kénytelen voltam 'backup-okosságot' használni én is.../Nem baj, gondolj arra, hogy legalább nem kopik a lemez...

-
danntora
tag
Azt hogy felejtsd el a Mass effectet kicsit erős felszólítás, inkább írd mellé ki is az akinek kétszre is meg kell gondolnia hogy megvegye ezt a fantasztikus játékot.
Így lenne helyesen: Felejtsd el a Mass effectet, ha eSatas laptopod van és nem vagy hajlandó kompromisszumokra. -
rup1u5
nagyúr
annál a résznél vagyok ahol a reaktort kell ujraindítani annál a labornál (csak most semmilyen név nem jut eszembe) és az utolsó helyen ahol az üvegfal mögött azok a hülye rovarszerű élienek vannak, nem tudok továbbjutni. ki kéne valahogy nyitni az ajtót a konzolnál de állandóan azt írja hogy electronic skill to low, függetlenül attól kivel megyek oda vissza. már elvittem oda azt a csajt is akinek maxon van a bütykölős skillje de még mindíg semmi. mit és hogyan kéne csinálni és legföképpen, hogyan lehet fejleszteni az "electronic skill"-emet? mert a tulajdonságaimnál sehol nincs ilyen kategória.
ollie: jaaaj' nemá'hogymá ittis.
juli 6 óta nem sikerült megbékélni ? azt'még reklámozod is a hőbörgésed mint egy raplis gyerek. 
-
Akkor elárulom, hogy az én eredeti, boltban vásárolt Mass Effectem nem működik a notebookomon, nem ismeri fel az eredeti DVD-t a meghajtóban. Ez - mint utólag kiderült - azért van amúgy, mert a DVD íróm eSATA-s, és az eSATA-s eszközöket - egy bug miatt - nem kezeli jól a védelem, amit a játék használ (starforce?). A hivatalos support mélyen hallgat, a fórumokon azt ajánlják, hogy másik meghajtón telepítsük és használjuk a játékot, vagy cseréljük ki a meghajtót normál PATA-s vagy SATA-sra. Haha, ezen lehet röhögni is, de nem azért vettem 200k-s laptopot, hogy aztán vegyek hozzá egy új belső DVD írót.
Szóval ennyit a Mass Effect-ről, Bioware-ről meg az összes köcsög kiadóról. Többet se Bioware, se CD Projekt, se EA (mert gondolom miattuk olyan a védelem amilyen) kiadású játékot nem veszek (CD Projekt esetében előszőr fordult elő amúgy), úgyis utálom, ha lefordítanak magyarra egy játékot, mert aztán cseszhetem a patcheket (bár itt még ott figyel az eredeti angol is, de hát így sem tűnik nyerőnek a dolog, ahogy a fenti példa mutatja).
Ja és a VistaSP1 miatt sem akart elindulni, egy frissen megjelent játék!!
Ja igen: Felejtsd el a Mass Effect-et!
-
Vistaboy
veterán
További letölthető tertalmak fognak érkezni a Mass Effect-hez.
"A Bioware jelenleg a Dragon Age és a Mass Effect 2 munkálataival van elfoglalva, ám a cég fejese, Greg Zeschuk ejtett néhány szót további DLC tartalmakról."
Forrás: Gamekapocs. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Lord Myn
üzenetére
Oroszok adták ki. Tehát hacsak nem fake, vagy létezik már orosz patch, vagy angolból/angol telepítéshez van hackelve.
Mindenesetre ha ki van szedve belőle a védelem (akár starforce, akár safedisk) és a patch meg lecseréli az indító exe-t, akkor elvileg utánna a magyar verzióval is mehetne szerintem.
Tulajdonképpen egy no-cd patch-es kieg/javítás ami csak a cd kulcsot kéri...
Vagy pedig egy fake az egész, ami ellopja a beírt cd kulcsod... De mivel nem próbáltam, ezért azt már nem tudnám megmondani, hogy melyik a kettő közül.
-
Milkoma
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy mostanság cseréltem le a monitoromat széles képernyősre. Ami ha minden igaz 16:10 arányban max a 1680x1050-et viszi.
Most nem is ez a gond hogy csak 16:9-es van a játékban hanem, hogy egy idő után megszűnik a jel a monitorban és készenléti állapotba megy. nem tudok se kilépni,se semmit. Mintha meg is fagyna az egész, de a zene az szól tovább. Ez mitől lehet? Másnál ezt eddig nem tapasztaltam. -
-kdM-
senior tag
válasz
danntora
üzenetére
amikor eloszor vegigtoltam magyarul en is sirtam a hibakon (nem csak forditasi, helyesirasi hibak is vannak dogivel), de ugy nezem, hogy a cd project mostanaban toborzott direkt erre embereket szoval a jovoben csak nem lesz ennyi hiba
egyebkent nem csak magyarul telepitheto...az elejen en is vertem a nyalam miatta, de aztan kioktattak itt a forumon
-
Lord Myn
senior tag
Nem téged hülyéztelek le, amit írtál az volt hülyeség (mármint az, hogy ha angolul telepíted, akkor működik). Szerintem tök mindegy, hogy meg sem kezdi a telepítést vagy feltelepül és utána nem megy (sőt, 2. esetben rosszabb is, mivel lehet újrahúzni az egész játékot), szóval egy szó, mint száz, magyar verzióval nem megy se így, se úgy.
-
-kdM-
senior tag
-
Lord Myn
senior tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Előfordul, nálam is ez van, állítólag a patch orvosolja, ami majd egyszer lesz nekünk is...
-
Lord Myn
senior tag
Ez jó nagy hülyeség, már megbocsáss! Semmi köze a nyelvnek ehhez (btw: angolul van nekem telepítve), a védelem miatt nem működik. A mi balkáni verziónkon securom védelem van (kivéve a ruszkit, mert ott starforce), USA/EU verzió pedig safedisc+net aktiválás. Feltelepül a BDTS, ha angolul installáltad a játékot, csak éppen utána már nem tudod elindítani, mert kéri az eredeti lemezt (ami persze a drive-ban van, csak már nem ismeri fel). A hivatalos fórumban azt írják, hogy még ebben a hónapban kijön a balkáni patch+kiegészítő. Na persze, hiszem ha látom...
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!
Ugye 5.1-es hang van a játékban?Z-5500-am van,rendesen be van állítva 6csatornásra,de nem szólnak a hátsó hangfalak.Mi lehet a gond? -
L3zl13
nagyúr
A magyar verzióban választható az angol nyelv?
-
priti
addikt
csáo nem tudjátok, hogy a magyarosítás külön, utólag telepíthető állományként elérhető valahol?
-
Vistaboy
veterán
PC-n is elérhető a Bring Down The Sky.
"A Bioware által fejlesztett Mass Effect személyi számítógépekre készült verziójához letölthetővé vált az első DLC (Letölthető Tartalom), amely a Bring Down The Sky nevet viseli."
Forrás: Gamekapocs.Itt a direkt link a letöltéshez.
Sajnos a Patch egyenlőre a Kelet-Európai régióban nem működik, kizárólag Spanyol, Olasz, Francia és Német nyelven érhető el.
-
lumber_hw
csendes tag
-
S e t h
nagyúr
A Normandián lévő legénységemmel ugyan tudok beszélni viszont a csapattagokkal nem ,ez normális?
-
Lord Myn
senior tag
Na baromi jó!

Kijött az 'Bring down the sky' c. kiegészítő, a 1.01-es patch-vel együtt, csak éppen a magyar (és gondolom a többi kelet-európai) verzióval nem hajlandó együttműködni. Letöltöttem a kiegészítőt, felinstalláltam, erre indításkor kéri az eredeti lemezt (ami persze bent van a meghajtóban, csak épp nem ismeri fel többé a játék). Érdemes nálunk eredeti szoftverrel tolni...

-
Lord Myn
senior tag
Nagyon jó kis játék ez! Most játszom negyedszerre... Tényleg megérte az árát (bár pénzt nem adtam érte, mert a párom lepett meg vele szülinapomra). Már kijöhetne a BDTS kiegészítője (állítólag azért nem jött még ki, mert a patch-vel együtt akarják kidobni).
-
dinka.86
aktív tag
sziasztok! mit kell ahhoz fejleszteni,h bizonyos ládákat ki tudjak nyitni? mert azt írja,h túl alacsony képzettség...
-
L3zl13
nagyúr
-
-
Brett apó
tag
Lehet,hogy már volt kérdés,de 4 oldalt végigolvasva nem találtam. Szóval sztem már a vége felé járok az Íloszon. Van ott egy felvonó a plázában. Na itt akadtam el,azt írja ki,hogy nincs meg a megfelelő képzettségem a kinyitásához. Van valami mód,hogy kinyissam vagy csak magasabb szintre kell fejlődnöm és akkor a képességem is meglessz hozzá?? (Ha jól emlékszem most 36-os szintű vagyok.)
-
L3zl13
nagyúr
-
Rossi
addikt
Türelmetlen voltam és a Youtube-on megnéztem az Ashley-s erotikus jelenetet. Hááát...
Nagyon jó teste van, kár hogy csak virtuális. -
Grifid
aktív tag
Hali mindenkinek!
Nem olvastam végig a kommenteket, tehát ha volt már akkor sry.
BIOinput.ini
Bindings=(Name="MouseScrollUp", Command="SquadCommandMoveTo 1 | GuiKey BIOGUI_EVENT_KEY_WHEEL_UP",Control=False,Shift=False,Alt=False)
Bindings=(Name="MouseScrollDown", Command="SquadCommandMoveTo 2 | GuiKey BIOGUI_EVENT_KEY_WHEEL_DOWN",Control=False,Shift=False,Alt=False)A scroll-al külömböző poziciókba tudod küldeni a 2 csapattagot.
Előfordulhat, hogy nem reagál a kiadott utasításokra a game, ilyenkor F6 és visszatöltés.
Nekem eddig csak Feroson fordult elő az alagutakban.BIOgame.ini
AllowFriendlyCollateral=FALSE
változtasd meg
AllowFriendlyCollateral=TRUE
Ezzel bekapcsolod a "baráti tűzet". Sokkal kacifántosabb lesz a game és így már rászokik az ember a csapat irányításra.

-
AGE-T
őstag
Most toltam végig 2x. DE valamit nem értek.
Első alkalommal max grafikán nem akadt meg 1 pillanatra sem. Csak egyetlen egy helyen, amikor a végén a geth-ek kirobbantanak az orrom előtt egy liftaknát, és egy tonna füst zúdúl be.
2x- szinte mindenhol akadt. Ez mitől van? Driver? Azóta nem frissítettem.
A karbantartó bogaras küldetésnek van valami értelme. Elsőre, elfogattam a kutatókat. 2x elengedtem, de nem volt semmi külömbség.Lehet valahol találkozni ilyen 6 szemü vigyorgó pofákkal, mit ami a bioware oldalon figyel. Állítólag valahol a citadella területén elérhető. 50-es szintet hogyan lehet elérni. Minden küldetés meglett. Kivéve egy két ásványt. De azt sehol nem leltem.
-
danntora
tag
VIII-es szintű fegyver? A X-es még jobb.
Simán lehet dobálni, emelgetni az átalakult Sarent.Csak arra kell figyelni hogy mikor a földön van akkor van egy bazierős fegyvere amivel egy lövés és véged, folyamatosan mozogni kell és lőni, én kb 2 perc alatt végeztem vele az átvezető videókkal együtt. -
Genji
őstag
válasz
sosperecek18
üzenetére
Nekem Tsunami VIII gond nélkül ripsz-ropsz leszedte.

-
Rossi
addikt
válasz
sosperecek18
üzenetére
Igaz még nem tartok ott, de a módszer a következő:
Mielőtt átalakul szerves célpont elleni lőszer-fejlesztés kell, utána pedig szervetlen elleni.
-
Gyusz
őstag
Sikerült befejezni a játékot, nagyon tetszett, szerencsére a magyar kiadást is jól összerakták és még olcsó is. A fő történetszálon haladva, mellékküldetéseket nem igazán vállalva szerintem nem olyan hosszú a játék, bár a Jade Empire sem volt az. Volt egy-két fagyás, furcsa bug, meg az árnyékok sem voltak néha rendben, ez lehet, hogy a portolást végző Demiurge Studios érdeme?
-
válasz
sosperecek18
üzenetére
Lőni kell, mint állat és közben túlélni valahogy
Sokáig tart, ha nincs nagyon tápos fegyvered...
Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - OFF topic
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen autót vegyek?
- SSD kibeszélő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

aztan mindenki maga donti el mennyire veszi szivere ha ujj accot kell csinalnia
Megy ez...

(igen, ez neked nem való.)

juli 6 óta nem sikerült megbékélni ? azt'még reklámozod is a hőbörgésed mint egy raplis gyerek.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)