Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sosperecek18
üzenetére
Lőni kell, mint állat és közben túlélni valahogy
Sokáig tart, ha nincs nagyon tápos fegyvered... -
válasz
Rain Blade
üzenetére
Ékes ánglius nyelven írodott, de ha jól értem, még nem tudni, hogy mikor jön?
Akkor köszi a linket, de ennyit eddig is tudtam, hogy nem tudom mikor jön
-
Lehet már tudni, hogy mikor jön ki az az ingyenes kiegészítő hozzá?
-
Ilyen X-es fegyvereket honnan szedtetek? Én végignyomtam, de max VII-es cuccokat találtam...
-
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Akkor nem tudom, de nálam a legtöbb zárra azt írja, hogy kevés a skillem, pedig ott a csajszi...
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Azt hogy lehet, hogy a csajszi nyissa ki a zárakat?
-
Hihetetlen, milyen idegesítő tud lenni néha, hogy esélyem nincs. Benn vagyunk a 15-ös csúcs raktárban, van három batár állat ellenfél. Még ha a lövéseket túl is élem, egyszerűen nem tudok mit csinálni amikor nekemrohannak és bármit csinálok megölnek...
-
Amikor lenn vagyunk a bányában, és megmentem a régész dokicsajt az erőtérből és felmegyünk a lifttel, akkor jön egy krogan harcmester. Na azt hogy lehet kinyírni?
Menteni se lehet előtte és már ötvenszer megnéztem a filmet, hogy felmegyünk a lifttel, meg hogy adjamátadokinőt denemadom részen, és már nagyon unom.
Odáig már eljutottam, hogy csak ő marad, a társait kinyírtam, de van neki egy elég durva támadása és mindíg kinyír... -
Nektek megy rendesen? Nekem elég sokat fagy. Főleg amikor betölt(ene) egy új helyszínt...
-
Na megvettem én is a szegedi 576-ban. Eddig nagyon királyság, kevés ilyen jól "csomagolt" játékot lehet kapni. A könyvecske is jó, meg a fordítás is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 26
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sokáig tart, ha nincs nagyon tápos fegyvered...