Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor elárulom, hogy az én eredeti, boltban vásárolt Mass Effectem nem működik a notebookomon, nem ismeri fel az eredeti DVD-t a meghajtóban. Ez - mint utólag kiderült - azért van amúgy, mert a DVD íróm eSATA-s, és az eSATA-s eszközöket - egy bug miatt - nem kezeli jól a védelem, amit a játék használ (starforce?). A hivatalos support mélyen hallgat, a fórumokon azt ajánlják, hogy másik meghajtón telepítsük és használjuk a játékot, vagy cseréljük ki a meghajtót normál PATA-s vagy SATA-sra. Haha, ezen lehet röhögni is, de nem azért vettem 200k-s laptopot, hogy aztán vegyek hozzá egy új belső DVD írót.
Szóval ennyit a Mass Effect-ről, Bioware-ről meg az összes köcsög kiadóról. Többet se Bioware, se CD Projekt, se EA (mert gondolom miattuk olyan a védelem amilyen) kiadású játékot nem veszek (CD Projekt esetében előszőr fordult elő amúgy), úgyis utálom, ha lefordítanak magyarra egy játékot, mert aztán cseszhetem a patcheket (bár itt még ott figyel az eredeti angol is, de hát így sem tűnik nyerőnek a dolog, ahogy a fenti példa mutatja).
Ja és a VistaSP1 miatt sem akart elindulni, egy frissen megjelent játék!!
Ja igen: Felejtsd el a Mass Effect-et!
Új hozzászólás Aktív témák

- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux haladóknak
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Horgász topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Erősebb ANC-vel és hosszabb üzemidővel mutatkozott be az Oppo Enco Air5 Pro
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Gigabyte B550M DS3H
- Canon i-SENSYS MF416dw multifunkcionális lézernyomtató
- Fujitsu ESPRIMO Q556/2 USDT,I5-7400T,8GB DDR4,256GB SSD,DVD,WIFI,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- iPhone 13 128Gb független akku: 100%
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Gigabyte Gaming A18 QHD+ 165Hz IPS Ryzen7 260 Ai 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Ritkaság! Kékséges Nothing Phone 3A 12GB/256GB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest