Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
köszi, én a jobb egérgombra rállítottam a zoomot... gondolom ezért nem működött nekem.
akkor is fura hogy a setupnál nem lehet külön kongigurálni a gépágyútés a csapattagokkal mit kell csinálni, hogy fedezékbe menjenek? a játék elején néha olyan szépen elbújtak, de mostanában az van, hoyg én bebújok a fedezékbe, onnan lövöldözöm, az a két bamba meg áll mellettem a nyíit terepen és persze 3 mp alatt leszedik őket. elég idegesítő
-
Pá
addikt
Sziasztok!
A Makonak csak az ágyúja van, vagy van rajta valmi gépfegyver féleség?
Csak mert amikor először beszálltam, valami ilyesmit írt ki, hogy az ágyúval tudok tüzelni a bal egérgombbal, illetve a gépfegyverrel pedig a bal egérgombbal...
Először azt hittem véletlenül ugyanarra a gombra van állítva mindkettő, de a conrtolsnál csak az ágyút lehet állítani, gépfegyver nincs. Ha pedig nyomom az egérgombot csak az ágyú tüzel.Pedig jó lenne egy olyan fegyver is rajta, amivel nem kell olyan sokat várni két lövés között.
-
válasz
mert_csokis
üzenetére
A második részben sem töltény volt. Azok a "töltények" csak a hőleadást szolgálják, nem repülnek ki a fegyverből.
-
mert_csokis
senior tag
Már kezdem átlátni, valszeg ezt a részt is meg fogom szeretni. Csak idő kell hozzá.
Az autós részek biztos feldobják majd, nem tudtam hogy vannak benne.
Kár volt a 2-ből kigyomlálni.
Itt elsőre a harc is idétlenebb valahogy, a második részben élmény volt a gépkarabéllyal pergetni. Itt meg húzza azokat a nyalábokat lövés közben. Vicces. (Bár ha azt mondjuk, itt nincs töltény, akkor ráfoghatjuk arra.)
A mesterlövész puskát is jobb volt használni a 2-ben.
Itt a Normandia fedélzete is sötétebb, telezsúfolt. Nem olyan letisztult mint a második részben. Persze ezek csak apróságok, de ezeket vettem észre elsőre. -
válasz
mert_csokis
üzenetére
Nekem amúgy az első rész sok mindenben jobban tetszik, pl:
* inventory: te határozod meg, hogy milyen tárgyakat, meg upgrade-eket használsz (mondjuk azért lehetne csökkenteni a tárgyak számát)
* sok skill: változatosabb karaktereket lehet létrehozni, mert nem tudod az összeset kimaxolni
* Mako (terepjáró): nekem bejöttek az autókázós küldik, csak éppen változatosabbá kellene tenni -
válasz
mert_csokis
üzenetére
Fegyver újratöltés nincs, hiszen nincs lőszer (pontosabban az sem lőszer), mint a második részben, soha nem fogy ki a skuló, csak melegszik a fegyver.
A társak elküldését meg egyszerűen meg tudod oldani, ne nyomd meg a billentyűt, ami oda küldi őket.
Hangproblémáim nekem nem voltak vele, csak az utolsó (előtti) küldinél, de ott se a párbeszédekkel. Feltetted a patch-et és a DLC-t?
-
mert_csokis
senior tag
A második rész után elkezdtem ezt is. Kár volt. Inkább ezzel kellett volna kezdeni.
Az ME2 után ez nagyon gyermetegnek tűnik, feleslegesen megbonyolított.
Azt az idióta kék nyilat, ami a társakat oda küldi, ahova a célkereszt éppen néz, azt mivel lehet kikapcsolni?
Fegyver újratöltés nuku? A párbeszédhangok miért halkulnak el teljesen néha? Pattogás is észrevehető. -
Hali
Meg tudja valaki mondani hova menti az állásokat a game w7-en? Újra kellene húznom a rendszert ezért szeretném eltenni őket

szerk.: megvan
/media/sdd1/Users/Lilian/Documents/BioWare/Mass Effect -
echterion
nagyúr
Sajnos az angol verzió nem fogadta el a mentésemet. A magyar nyelvű dlc miatt, hiába raktam fel, azt írta, hogy nincs fent, rakjam fel.

-
-
Sider
csendes tag
Hogyan kell Novérián a magot visszaállítani? Leírná valaki a menetét. Elakadtam itt de nagyon..
-
echterion
nagyúr
Eddig magyar nyelvű verzióval játszottam, de nem tetszenek a párbeszédek: néha teljesen érthetetlen válaszlehetőségek vannak. Áttérek az angol verzióra. Használható a mentésem ott is?
-
zolo96
tag
Sziasztok.
Végre kijátszottam az első rész bő 3 hónap alatt
. A win7 hova rakja az elmentést, mert fel kéne raknom a 64 bitest és kellene a mentés a második részhez. -
G4ga
őstag
Végül neki láttam másodszorra a játknak.
17 óra játék után 57 szinten vagyok.
Fö küldikbül Liarát szereztemn meg, a többi egyenlöre nincs megcsinálva,
Mellégküldik majdnem fele ready.
Biztos nem lehet meg a 60 szint?Továábi kérdés:
Ha a csapattag Achievementekre hajtok. ( csinálj meg xx küldit adott csapattaggal ) baj ha a Wrex és Garrus küldijét nem az adott két taggal csinálom meg?Nem szeretnék emilatt lecsuszni a bonuszról.
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Lehet, én vagyok béna, de nem tudom, hogy lehet a gyorsgombokhoz támadást kapcsolni. Segítenétek?
Köszi. -
-
rup1u5
nagyúr
-
G4ga
őstag
Sziasztok.
Akit esetleg érdekel:
Szeretném elcserélni eredeti angol nyelvü játékomat magyar nyelvüre.
A lemez hibátlan. Igazából csak a lemezt szeretném elcserélni, hogy könnyeben tudjak játszani.Akit érdekel keressen meg!

-
-
Hurkafej
aktív tag
Spoiler
Nektek Wrex-et sikerült éltben hagyni? Én nem akartam megölni, de a csaj lelőtte...
Valamint haverom aztmondta h az ő karaktere lefeküdt a csajjal, az enyém nem...
Most néztem csak, hogy vannak ilyen romantikus szálak rész is a játékban, ezért még meg tudom ezeket csinálni vagy nem ?
-
tomi_mod
aktív tag
SPOILER!
A 3 végkimenetel lehet kevés, mert hozhattál olyan döntéseket ami a többi részben érvényesül...
Én a másodikba importáltam az első mentéseit és ott ezeket emelte ki mint fő pontok:
-Paragon vagy Renegade voltál
-Wrex életben maradt-e?
-Ugyanitt kit "hagytál" életben -Kaiden v. Ashley
-megmentetted-e a tanácsotDe ugye voltak még más döntéseid is pl. a Cereberus egy Liara-ra hasonlító egyedét is hagyhattad futni vagy... én életben hagytam és már találkoztam is vele az MS2-ben ahol még mindíg nem bír magával de most is jó szívem volt.
Aztán ott van az a Rekni -bogár- királynő akit én szintén meghagytam stb. stb. és még rengeteg rengeteg apróság, ami lehet csak a 3. részben fog előjönni!...nálam durván 30 óra volt a full kijátszás, "minden" mellékküldetés stb. igaz csak 49. szintig jutottam mivel néhány bolygón már nem kutattam ásványok után így azokból hiányzott az XP
-
Hurkafej
aktív tag
Hello!
Megvan a Mass Effect, de nem a magyar verzió. A magyaritasok.hu-n talákható cucc csak egy patch, vagy vannak benne magyar nyelvi fájlok is? ha nincsenek, akkor valaki a magyar nyelvi fájlokat, nem tudná nekem elküldeni valahogyan mondjuk msn-en, hogy tudjam élvezni a játékot magyarul?
-
glutamin
őstag
Nah, bevégeztem a játékot. Voltak benne meglepetések, a sztori nagyon jó. Amennyire utáltam a játékot az elején (főleg a Citadeles rész volt oltári rossz), annyira megszerettem a végére.

Ezzel én is így voltam. Hamarosan belevágok a második részbe. Basszus, ha arra gondolok, hogy pár hete majdnem letettem a játékot, mert nagyon elakadtam Liara megmentésénél... Még jó, hogy nem hagyott nyugodni a dolog.
-
válasz
--Disztroj--
üzenetére
SPOILER!
Igen, utólag én is erre jutottam, mert furcsa lenne olyan befejezés, hogy a tanács heppi, aztán jönnek a repaerek és mindenkit megölnek.

-
--Disztroj--
senior tag
SPOILER
Ha belegondolsz, simán megmenthető a tanács, hisz olyan, hogy a reapernek sikerül elszabadítani a poklot nem lehet befejezés, az, hogy a tanácsot megmented teljesen értelmetlen akkor, ha mellette a galaxis elbukik...érted

Szóval a végebuliban mindenki megmenthető, itt kevésbé mindent eldöntő a végjáték, mint a 2. részben -
Nah, bevégeztem a játékot. Voltak benne meglepetések, a sztori nagyon jó. Amennyire utáltam a játékot az elején (főleg a Citadeles rész volt oltári rossz), annyira megszerettem a végére.

Amúgy mi a három befejezés között a különbség?
SPOILER!
Én azt választottam, hogy koncentráljanak a repaerre a végén, így meghaltak a council tagok.
-
glutamin
őstag
-
glutamin
őstag
Sikerült végigtolni. A végén Saren elég jól megizzasztott. Neki kellett ugranom párszor. 46-os szintig jutottam. Ezt a karaktert viszem is majd valszeg tovább a második részbe.
-
SPOILER!
Most itt vagyok, hogy visszamentem a Citadellbe, és letiltották az űrhajóm irányítását. Na most persze sikerült innen elszabadulni, de az a kérdésem, hogy innentől kezdve mennyi még a fő szál játékideje kb?
-
Megvan, én marha nem vettem észre, hogy egy sarkon túl is van járat

Ami a videóban volt, azon túl voltam, csak aztán amerre a videó végén megy, elmentem, de azt hittem zsákutca, felszedtem a tartályból a cuccot ami volt bent, és visszajöttem, aztán most vettem észre, hogy arra még megy tovább
Köszi 
-
Na megint jöttem, mert a változatosság kedvéért megint elakadtam

Most nem az a gond, hogy nem tudom megcsinálni, hanem, hogy nem tudom mit kell csinálni. Férosz-on vagyok a Thorian-nál, és elvileg az lenne a dolgom most, hogy felrobbantsam a geth hajó "lábait", de fogalmam nincs, hogy kéne. Ahonnan jöttem, vissza nem tudok menni, mert ilyen erkélyszerűségről ugottam le, innen a "lábaktól" elmentem amerre lehetett, de ott van egy pajzzsal védett ajtó, meg tőle jobbra-balra egy út, azokon elmentem, mindegyiknél leaprítottam aki ott volt, de mindegyik zsákutca. Hovatovább?
-
SzalaiG
addikt
A ránk szakad az ég küldetést hogyan lehet előhozni?
-
SzalaiG
addikt
Újra akarom húzni az Xp-t és azt szeretném megkérdezni hogy a játék mentéseket hogyan kell elmentenem és hol találom őket?
-
SzalaiG
addikt
Hogyan és honnan tudom kimenteni a mentéseket?

-
Kösz fiuk
siker 
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Barthezz2
üzenetére
1: ahogy felértek, a space-vel állítsd meg az időt, amint lehet, és egy nyiss egy össztüzet a szemben levő robotokra a képességeitekkel.
2: utána egyből 1-2 gránát
3: a maradékot nyírd ki, főleg a csipákat, hogy utána ne legyen gond. A korgant kerüld, a lerohanásos támadása életveszélyes csak.
4: maradt a krogan, megint csak space-össztűz, maradj tőle távol, kerülj el az útjából, és lődd, ahogy tudod. -
Segítsen valaki mert kezdek kikészülni

Most ott tartok, hogy elmentem Liara-ért, aztán megyünk fel a lifttel, de mikor felérünk jön egy krogan, meg olyan robotok, és egyszerűen a fenéért se tudom megcsinálni. Ha mindenkit ki is nyírok, a krogan folyton megöl. Komolyan, ilyen béna nem lehetek. Hogy a fenébe lehet azt kinyírni?
-
glutamin
őstag
Sikerült megcsinálnom a Liaras küldetést. Nagyon sima ügy volt a vége. Igaz 20-as szinten vagyok már

-
barna921
csendes tag
már működik köszi

-
Lui04
aktív tag
-
SzalaiG
addikt
A Bring Down the Sky (Ránk szakad az ég!) DLC-hez tud valaki adni egy linket?
-
SzalaiG
addikt
Újrakezdtem az egyszer már végigvitt karakterrel.

-
barna921
csendes tag
helo szerintetek ez mi lehet?
http://imagerz.com/QENBCUtvAwINVw1FRAVQ
64bites win7-em van egyszer már felratam csak újraraktam az oprendszert és mindent ugyanúgy csináltam
előre is köszi -
Iron Funeral
őstag
Basszus ezek a magyarra fordított szavak

-
Hiftu
senior tag
-
glutamin
őstag
Tegnap toltam kicsit a játékot. Most a Novériával kezdtem, Liara megtalálása helyett. Jó hosszú egy küldetés volt. Eddig tetszik.
-
SzalaiG
addikt
válasz
butcher eu
üzenetére
Létezik magyarítás, sőt magyar feliratos kiadás is.
-
butcher eu
senior tag
hali sziasztok
végig játszottam a második részt, és kedvet kaptam az első részhez is.
Az lenne a kérdésem, hogy valamiféle magyar felirat létezik e hozzá, és ha igen hol találom. (egy link jól jönne) mert nélküle nem értem a game-et.előre is kösz a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák

- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Path of Exile 2
- Apple MacBook
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Filmvilág
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Jackson elektromos gitár
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)