Hirdetés
- Projektor topic
- ASUS blog: hőmérséklet-csökkentés a gamer notebookokban
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag
válasz
Anonymus X
üzenetére
Egyrészt ha adott userként raksz fel valamit azt tudnod kéne indítani is miért kéne rendszergazdai jog, másrészt még ha csak ez a jogosultság lenne a probléma akkor is valamit ki kéne írnia...
Másrészt meg gondoloma saját gépén rendszergazda. Én is az vagyok, kikapcsoltam hogy figyelmeztessen, alapból minden rendszergazdai jogsival indul... -
TommyGun
őstag
Sajna win8-al nincs tapasztalatom, az elsőt még szerintem win7en se próbáltam de a 2-3 volt fönt nekem win7en annak mennie kéne 8-al is szerintem. Nekem minden gémem más meghajtón van mint az Origin, azt nem hiszem hogy baj lenne, telepítésnél meg is kérdezi hova rakja ez nem hiszem hogy baj lehet, de sose lehet tudni...sajnos nem tudok okosat mondani, felpeccseli magát a gém az originen keresztül? Lehet az első résznek kell peccs.
-
Rossi
addikt
Korai volt az öröm, telepítés után nem indul a játék.
A C meghajtón van az Origin, maga a játék egy másik HDD-n.
Települ rendben, indításnál szinkronizálja a felhőadatokat, aztán nagy semmi.
Win8 64 bites OS.

-
TommyGun
őstag
Biztos hogy csak digitálisan akarod megvenni?
CD Galaxisban most a trilogiát meg lehet venni 6990-ért, és 500 forintért pikk pakk ponttal át lehet venni. Szept 30-ig meg ingyé van még a pikk apkk pontozás is, tehán ingyé átveheted a legközelebbi benya kúton/újságárusnál.
Originbe meg beadva a kódokat szerintem onnan is lehúzza a telepítést ha nem akarsz DVDzni. -
Rossi
addikt
Üdv!
Digitálisan honnan tudom megvenni a játékot, ha az Origin nem engedi (invoice failed)?
Köszi.
-
janos666
nagyúr
Akkor csak az a rejtély, hogy az ezt megelőző végigjátszásban miért 50-en állt meg ez a karakter.

De így most kezd rémleni valami olyan, hogy talán az ME3 megjelenése előtt csak gyorsan végigszaladtam a fő történeti szálon.
Kösz az infót.
-
janos666
nagyúr
Hm, fura. Egy level 50 karaktert importáltam egy második végigjátszáshoz, és csak Level 59-en végeztem, XP-ben elég messze (79k - 86k) a 60-astól. Pedig elég alaposan játszottam, DLC-kkel és minden fellelt melléküldetésekkel együtt. Ezek szerint háromszor kéne végigjátszani, hogy 60-as legyen a karakter?
Ez most csak azért ilyen fura számomra, mert a megjelenés óta szerintem negyedik alkalommal játszottam végig a játékot, és az első karakterem emlékeim szerint elérte a 60-as szintet a második végigjátszás alatt, pedig akkor még DLC-k sem voltak (vagy legalább is nekem nem voltak telepítve). Változott az XP osztás vagy szintlépcső valamelyik frissítéssel, vagy DLC telepítéssel, esetleg most, vagy épp hogy régen volt bugos nálam (esetleg csak rosszul emlékszem)?
-
b.daniel
senior tag
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
Jaah, hogy ott van egy lépcső is
Köszi szépen ^^ így már megvan, csak megtévesztett a liftnél a zöld gomb...:SAm ezt a fájét nem találom sehol, de mindegy. Vágigjátszom így. Illúzióromboló eléggé,de ez van :/
Köszönöm a segítséget
-
Wizard of Oz
aktív tag
válasz
b.daniel
üzenetére
Hm, pedig az működni szokott. Próbáld manuálisan akkor, töröld ez a fájlt: LocalShaderCache-PC-D3D-SM3.upk innen Steam\steamapps\common\mass effect\BioGame\CookedPC\
Ahol a Prime meg a Destroyer van, ott csak fel kell menni a lépcsőn a konzolig, nem? Vagy használtad a konzolt/meghallgattad a sérült hologramot, és úgy nem enged tovább?
-
b.daniel
senior tag
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
Hát egy liftajtó szerintem ami felvinne a Security Console-hoz, gondolom ott kéne kinyitni a bunkerajtót. Most öltem meg egy Prime-ot meg egy Destroyert az ajtó előtt. Az ajtó gombja zölden világit, de semmi nem történik :/
Szerk.: local shader cache nem oldotta meg :/
-
b.daniel
senior tag
Sziasztok!
Van valaki akinek fente van most a gépén a játék? Megvettem Steam Summer Salen amikor akciós volt, de vmi nem okés vele...
Noverian fullra eltűntek a csapat textúrái és csak fekete formák voltak, meg néhány ellenségnél is, de aztán elmúlt. Most Iloson megint előjött, de mostmár egy ajtó se akar kinyílni, és csak arra lehet menni...Valaki átmenne rajta esetleg, v megpróbálna ha küldök neki egy save filet?Ki akarom tolni most az egész trilógiát zsinórban de így nehéz :/
-
Apollyon
Korrektor
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Amikor először játszottam vele 4670-en nyomtam, és soha nem volt baj. Most 3650, T9400 cpu kombóval is, 1280x800-ban fullon, akadásmentesen fut.. Egyedül a Citadelben jött elő néha a nagyobb helyszíneken 1-2 fehér pötty / négyzet a "fixed" modellekben. Persze a kijelző sokkal nagyobb felbontású, de a Film Grain opcióval tökéletes, legalábbis így nem látszik a mosódás, élesebbnek tűnik.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Apollyon
üzenetére
Egyszer már megvolt, csak feledésbe merült.

Több oldalt böngésztem végig, mire meglett minden beállítás. A Dokumentumok/BioWare/Mass Effect/config/BIOEngine.cfg fájlt kell módosítanod, benne ezeket a sorokat:
[SystemSettings]
StaticDecals=TRUE
DynamicDecals=TRUE
DynamicLights=TRUE
DynamicShadows=TRUE
LightEnvironmentShadows=TRUE
CompositeDynamicLights=TRUE
ShadowFilterQualityBias=2
DirectionalLightMaps=TRUE
MotionBlur=FALSE
DepthOfField=FALSE
Bloom=TRUE
QualityBloom=TRUE
SpeedTreeLeaves=TRUE
SpeedTreeFronds=TRUE
OnlyStreamInTextures=FALSE
LensFlares=TRUE
FloatingPointRenderTargets=TRUE
Trilinear=TRUE
SkeletalMEshLODBias=0
ParticleLODBias=0
DetailMode=2
ShadowFilterQualityBias=0
MaxAnisotropy=16
ScreenPercentage=100[TextureLODSettings]
//TEXTUREGROUP_Character=(MinLODSize=256,MaxLODSize=4096,LODBias=0)
//TEXTUREGROUP_CharacterNormalMap=(MinLODSize=256,MaxLODSize=4096,LODBias=0)
//TEXTUREGROUP_Effects=(MinLODSize=256,MaxLODSize=4096,LODBias=0)
TEXTUREGROUP_LightAndShadowMap=(MinLODSize=4096,MaxLODSize=4096,LODBias=0)
TEXTUREGROUP_RenderTarget=(MinLODSize=4096,MaxLODSize=4096,LODBias=0)
//TEXTUREGROUP_Skybox=(MinLODSize=256,MaxLODSize=4096,LODBias=0)
//TEXTUREGROUP_UI=(MinLODSize=256,MaxLODSize=4096,LODBias=0)
//TEXTUREGROUP_Vehicle=(MinLODSize=256,MaxLODSize=4096,LODBias=0)
//TEXTUREGROUP_VehicleNormalMap=(MinLODSize=256,MaxLODSize=4096,LODBias=0)
//TEXTUREGROUP_Weapon=(MinLODSize=256,MaxLODSize=4096,LODBias=0)
//TEXTUREGROUP_WeaponNormalMap=(MinLODSize=256,MaxLODSize=4096,LODBias=0)
TEXTUREGROUP_World=(MinLODSize=1,MaxLODSize=4096,LODBias=2)
TEXTUREGROUP_WorldNormalMap=(MinLODSize=1,MaxLODSize=4096,LODBias=2)
TEXTUREGROUP_AmbientLightMap=(MinLODSize=512,MaxLODSize=512,LODBias=0)
TEXTUREGROUP_Character_Diff=(MinLODSize=512,MaxLODSize=512,LODBias=0)
TEXTUREGROUP_Character_Norm=(MinLODSize=512,MaxLODSize=512,LODBias=0)
TEXTUREGROUP_Character_Spec=(MinLODSize=256,MaxLODSize=256,LODBias=0)
TEXTUREGROUP_Environment_512=(MinLODSize=512,MaxLODSize=512,LODBias=0)
TEXTUREGROUP_Environment_256=(MinLODSize=256,MaxLODSize=256,LODBias=0)
TEXTUREGROUP_Environment_128=(MinLODSize=128,MaxLODSize=128,LODBias=0)
TEXTUREGROUP_Environment_64=(MinLODSize=64,MaxLODSize=64,LODBias=0)
TEXTUREGROUP_VFX_512=(MinLODSize=512,MaxLODSize=512,LODBias=0)
TEXTUREGROUP_VFX_256=(MinLODSize=256,MaxLODSize=256,LODBias=0)
TEXTUREGROUP_VFX_128=(MinLODSize=128,MaxLODSize=128,LODBias=0)
TEXTUREGROUP_VFX_64=(MinLODSize=32,MaxLODSize=64,LODBias=0)
TEXTUREGROUP_GUI=(MinLODSize=1024,MaxLODSize=1024,LODBias=0)
TEXTUREGROUP_Environment_1024=(MinLODSize=1024,MaxLODSize=1024,LODBias=0)
TEXTUREGROUP_VFX_1024=(MinLODSize=1024,MaxLODSize=1024,LODBias=0)
TEXTUREGROUP_APL_128=(MinLODSize=128,MaxLODSize=128,LODBias=0)
TEXTUREGROUP_APL_256=(MinLODSize=256,MaxLODSize=256,LODBias=0)
TEXTUREGROUP_APL_512=(MinLODSize=512,MaxLODSize=512,LODBias=0)
TEXTUREGROUP_APL_1024=(MinLODSize=1024,MaxLODSize=1024,LODBias=0)
TEXTUREGROUP_Character_1024=(MinLODSize=1024,MaxLODSize=1024,LODBias=0)
TEXTUREGROUP_Promotional=(MinLODSize=2048,MaxLODSize=2048,LODBias=0)Valamint még a hangot módosítottam, mert valamiért cseszett bekacsolni a HW-s dekódolást a menüből, meg több csatornát engedélyeztem, mert az Audigy1-em tud 64-et egyszerre, egy újabb creative meg tudna 128-at, alapból azt hiszem 16 ennek az értéke. Így garantáltan minden hang le fog játszódni egyszerre.
[ALAudio.ALAudioDevice]
MaxChannels=64
UseEffectsProcessing=True
TimeBetweenHWUpdates=15
MinOggVorbisDurationGame=20
MinOggVorbisDurationEditor=4
DeviceName=Generic Hardware -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Apollyon
üzenetére
A felbontás megoldotta. 1400x900-ban mindegy volt mit állítottam be, a betöltés elején a földgömb is szaggatott mikor mozgott a kamera. 1280-ban medium textúrákkal és effektekkel már egész jól játszható lett, nem is néz ki olyan rosszul.
A grain effektet viszont nagyon nem szeretem, én inkább az asztali gépen belenyúltam az ini fájlokba és feljebb toltam a grafikát a beállítható maximumnál. Igaz ezzel a játék is keményedett, az X57-es DLC alatt az akkori HD5670-em éppen csak elég volt a játszható fps-hez 1360x768-ban. A játék többi részének nem ilyen kemény a grafikája, ott nem volt gond. Viszont nagyon megérte, piszok jól néz ki a bolygó az X57-ről nézve.
genndy: persze, egy ilyen kártyát nem kínzok vele.

-
Apollyon
Korrektor
Jah igen, erről nem is beszélve
A régebbi, főleg az alsóbb kategóriás Radeonok nem igazán komázzák az élsimítást. Egyébként nem igazán szoktam gammázni, csak pl UT részek, de ez a Mass Effect hiába low textures meg resolution, jobban izzasztja a gépet..A szemcsésség bekapcsolása terhel amúgy valamit? Mert szerintem jobban néz ki a szemcsés kép, mint az anélküli low poly modellek.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Valaki próbálta a játékot HD3470-el? Laptopban van egy ilyenem az Inteles szutyok mellett, de ezzel is még a menü is szaggat, nem tudom hogy a vga-e a gyenge láncszem.
-
No, kivégeztem a gámát. Nagyon jó volt.
Mennyi szokott lenni az átlagos idő első végigjátszásnál? Nekem 39 óra jött össze ezzel a karival, 49. szinten fejeztem be. Persze maradt pár melléküldetés, de már nem tartottam volna életszerűnek játékgépeket hekkelni, miközben jönnek a bodobácsokgethek a Citadel felé.
Este nekiállok a 2. résznek jól. -
-
-
Nah, így már egészen más a leányzó fekvése.
29. szinten járok, harci képességek szinte mind kimaxolva, haladok a küldikkel meg a főszállal is, nagyon tetszik a gáma. Néha felbukkan az Achievementeket hol látom? ME2-ben ugye a parancsnoki konzolon sorakoztak, itt hol kell őket keresni? -
Tűzgyorsaság miatt akkor ebből assault rifle lesz. Shotgun nem tetszik, szal Sniper lesz mellette. Így, hogy nem kell biotikus skillekre adni, talán menni fog az assault és a meggyőzés, ami marad, az meg megy sniperre.
A csapattársak szintlépéseire mennyire érdemes figyelni egyébként? Egyelőre auto-n hagytam a level up-ot. Apropó, vmi nem tiszta: ha kapok szintlépéskor pontokat, akkor azt elkölthetem csak magamra, vagy adni kell a társaknak is? Vagy ők külön pontokat kapnak (ez lenne a logikusabb). -
genndy
addikt
Fegyverekből igyekezz inkább egyre specializálódni, biztos hogy nem lesz pontod mindet kimaxolni (főleg ha a meggyőzésre is pakolsz, de arra nyugodtan, mert főleg csapattársaknál hasznos). Kezdd azzal amelyik a leginkább szimpatikus, aztán ha marad pontod fejleszthetsz mást is.
-
No, ez lehetett a hiba, most már jobban fexik a játék. Szal nem harcos volt a kari, hanem Vanguard. Valahogy nem jött be, vagy csak nem ehhez passzolt a játékstílusom.
Most tiszta harcossal kezdtem újra a játékot, és sokkal jobban kézre áll. med-armor, Sniper, Assault, Shotgun épkézláb skillekkel már alapból is. Helyes kis arzenál. Plusz elkezdtem pakolni meggyőzésre is. -
Köszönöm a válaszokat! Nem konkrétan harcos a karim, valami vegyes kasztot kreáltam, de azt hiszem újat indítok, pusztán katonai fícsörökkel, max viszek magam mellé egy biotikust és egy technikust is.
-
vitaro
senior tag
Ahogy genndy is mondja, assault rifle. Persze csak ha katona vagy, ellenkező esetben nem tudsz pontokat tenni rá. Ha ez a helyzet, a pisztolyokat ajánlanám, hőelnyelővel és különböző lőszermodokkal nagyon is hatékonyak tudnak lenni. De valami azt súgja katonával vagy.
Használd gyakran a képességeket (sajátot és társaként egyaránt), a csapatban legyen biotikus és technikus is. Ha eddig még nem tetted meg, akkor irány az Artemis Tau, szedd össze Liarát, piszok jó karakter, a singularity képességével jó sok ellenfelet fel lehet emelni egyszerre, onnantól agyaggalamb lövészet van.
-
Nos, a jelzett csempésztanya a Kepler Verge rendszerben található Ontarom bolgyón van, ha esetleg vki kifüstölné őket. Ugyanakkor rájöttem, hogy valszeg nem ők voltak sokan/erősek, hanem én vagyok béna a harchoz. ME2-ben valahogy jobban ment a harc. Elszoktam tőle, vagy nemtom. Ott vagyok egy bányában a Feros-on (első küldik egyike a Citadel elhagyása után), megvan az adat modul, majd indulok ki, és rajtunk ütnek a gethek. Eddig kb. 15-ször nyiffantam ki.
A két kísérőt 2-3 lövéssel leterítik a páncélozott arcok, engem meg kilőnek sniperrel, egy lövéssel. Jellemzően ez a halálnem. De van, hogy rohamoznak, megkerülnek, és ott helyben lőnek halomra minket. Sniperrel még nem tudok célozni, a shotgun nagyon lassú, a pisztoly meg lópikolát sem ér a páncéljuk ellen (helyesebben, amire egyet lelövök tutira túlhevül, és már ott szambázik előttem a következő geth. Szal nem nagyon megy ez nekem egyelőre. Technikailag. Meg lehet, rosszul is fejlesztettem a karit, bár csak harci skillekre tettem, és a harc sem megy.
Normal nehézségen játszom egyébként. Vmi hasznos harci tipp esetleg? -
Ez új infó, köszi! Azt hittem, itt is úgy van, mint ME2-ben, hogy a Renegade és Paragon pontok önmagukban teszik lehetővé az adott párbeszédek/cselekvések végrehajtását. Oké, elolvashattam volna a manualt.
Így mondjuk eddig egyetlen pontot se tettem meggyőzésre, ez látszik is az egyes szituációkban. -
vitaro
senior tag
-
Kalandozok lájtosan a bolygók között, ahol lehet, leszállok, eddig 4-5 bolygón jártam így, de rendszerint csak egy-két ellenséges arc szokott felbukkanni, amin felbátorodtam. Most azonban vmi csempésztelepre bukkantam (este majd megírom, melyik rendszer, melyik bolygója), ahol vagy 15 ellen rontott rám, szal meg is murdelt szegény Sepi.
Szerk.: ja, nem nagyon gyűlnek a Paragon és Renegade pontjaim (bár ez utóbbiból háromszor annyi van kb.). Legalábbis amikor anno végigtoltam az ME2-t, 8. szinten már jelentősen több pontom volt. Vagy ME1-ben ez normális 8. szinten, esetleg a játékstílusomon kell csiszolni kicsit?
-
Micsurin
nagyúr
Lehetséges netalántán első végig játszásra életben "tartani" wrex-et a vermáron.? mert most boxon kezdtem újra de pc-n valahogy mindig meg hal

-
ng0ofy
KORREKTOR
Segítsetek! Ha steamen megveszem (ma akciós) a mass effect 2-őt, azt tudom majd valahogy originen aktiválni?
-
DZs
senior tag
Megoldódott, adminsztrátorként kellett egyszer elindítani, utána már az sem kellett. Az XP kompatibilitást nem kerestem. Köszönöm!
Harci adeptus lettem. Pisztolyt fejlesszem? Milyen lőszer hatásos? A társaimnak puskát és karabélyt adjak?
Még nem tapasztalok különbséget a fegyverek hatékonysága között. -
DZs
senior tag
Sziasztok!
CD Projectes Mass Effectem van. SATA-s meghajtó miatt nem megy a játék. CD Project nem válaszol a panaszomra, a honlapjukról pedig törölték a NO CD patchet. Valaki el tudná nekem küldeni? Email címem az adataimnál.
Nagyon köszönöm! -
G4ga
őstag
az elso reszben eleg jo az ai.
jol kimbinalhatoak a kepessegek.probald meg h te emelsz es az ai lesz a lovo jatekos.
forditva is jo lehet csak akkor kevesebbet jatszol az altalad szemelyreszabott karival.
akar az is mukodhet h egy percet se iranyitod azt a karit amit csinaltal.
arra figyelj egy teknikus mindig legyen a csapatba.
zarnyitas feltores legyen fejlesztve.
javalott az auto szintlepest kikapcsolni, igy te osztod ki kinek milyen tulajdonsaga legyen. -
genndy
addikt
Mindegyik jó, de ez attól is függ, milyen stílusban szeretsz/szeretnél játszani.
Katona : megy és lő, semmi extra. Ha lövöldözni szeretsz leginkább, akkor teljesen jó. Lehet közelről (shotgun), lehet távolról (sniper). Amelyik tetszik.
Adept . 'varázsló'. Biotikus erőket használ, fölemel, ellök, bénít, ilyesmi. Ha szereted a mágusokat, távolról támadni, látványosan harcolni. Az 1-ben talán ezzel lehet legkönnyebben haladni, elég erős lett.
Sentinel : talán a legnehezebb. Hackel, átprogramoz és hasonlók. Kevésbé látványos, de sokszor fogsz gépek ellen harcolni, akkor hasznosak a képességei.Ha van időd, akkor érdemes először katonaként, alap karakterrel végigtolni, mert a társak képességeit így is látod, meg irányíthatod őket, tehát azokat is megismered. Ha meg ez alapján jobban megtetszik valamelyik, akkor másodszorra lehet már a másik kaszttal, más nemmel, más döntésekkel végigtolni (érdemes is).
-
DZs
senior tag
Sziasztok!
Most kezdek el játszani a Mass Effect 1-gyel, remélem, még nézitek ezt az oldalt. Az lenne a kérdésem, hogy mely karakterek ténylegesen hatásosak (harcos, mérnök, adeptus) mert a hangzatos leírásokból ez számomra nem derül.
Köszönöm a tanácsokat! -
Snooker
senior tag
Feladatom, hogy megkeressem az aszári diplomata testvérét, de sajnos én a bázist, ahol ő volt már a küldetés megkapása előtt kiirtottam. Ilyenkor mi a teendő? Ez a feladat így már megoldhatatlan?
-
Snooker
senior tag
Felraktam, meg is jelent a helyreállítás menüpont a configban, de a játék már nem indul el, hibajelentéssel kilép rögtön azután hogy 2x kattintok az ikonjára ...
azért köszi!Egyébként megéri egyáltalán ez a Bring down the sky DLC ? Tartalmaz olyan döntési helyzetet ami kihatással lehet a játék illetve a 2. rész bármilyen történésére ? Vagy csak olyan mint egy "szimpla mellékküldetés" ?
-
Snooker
senior tag
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
Magyar a játék, nincs a configban ez az opció (magyar nyelven sem), nem találom
A Bring down the sky miatt van, arra gondoltam, hogy letörlöm, megcsinálom a Liara-s küldit, utána felrakom a DLC-t újra, akkor működni fog a játék (a mentés) ?
Utána olvastam még a neten ennek a problémának, volt olyan is, hogy töröljünk ki egy fájlt, de hiába töröltem, nem volt jó úgy sem.
ui: az előbb láttam egy magyar nyelvü me configról képet, és nekem nincs benne a helyreállítás menüpont, ahol a dele shader cache file megtalálható... érdekes
-
Snooker
senior tag
Liara-s küldetésnél járok, és a bolygó ahol a mékóval elkell jutnom az ásatáshoz, a felszíne fekete, eléggé zavaróan? Mi lehet ennek az oka? Többször is végigjátszottam már a játékot, de ilyen problémával még nem találkoztam. Viszont a Bring down the sky DLC most van fent elsőnek, lehet az zavar be ?
-
L4mie
veterán
másik meg hogy nem tudom belőni a felbontást értelmes minőségre, 1650x1080 kéne, helyette csak ilyen maszatokat akar engedni, emlékszem régebben volt valami külső setup amiben be lehetett lőni, na ilyent most nem találok :[
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- OpenWRT topic
- Projektor topic
- ASUS blog: hőmérséklet-csökkentés a gamer notebookokban
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JU
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Köszi szépen ^^ így már megvan, csak megtévesztett a liftnél a zöld gomb...:S