- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
belluska
tag
Hali. Én ezt a tüske dolgot kb. 6perc alatt oldottam meg . A szét csavarásig nincs gondod , a tüskén lévő lemezkét kicsit kiemeled a tüske sliccéből , félrehúzod óvatosan, d e csak addig , hogy mellette kiférjen a tüske ( megforditva az obit ki is esik.). Fogsz 1 gémkapcsot , rátekersz egy uolyan vastag kábelra 2 menetet, levágod és ezt a kis menetes részt ráhúzod a tüskére és visszarakod, ahogy szétszedted az egészet. Én minden obimnál simán megcsináltam és Sony A 300-on használom. Sok sikert.
-
BEE
addikt
Ennél az a legjobb, ha kiveszed a pöcköt a helyéről, mert akkor nem lesz útban
az SDM táptüskéknek.A képen függőlegesen mozgó pöcök megmozgat egy, a képen vízszintesen mozgó
kart, aminek a forgócspjának teteje egy elmetszett kőr.
Az egy csavar feje, kicsavarható a szétszedéshez.Vagy összejövünk és megoldom neked.
BEE
-
macskajancsi
aktív tag
tééényleg...
benyomott pöcöknél zár a blende, most esett le.
annyira nem látható jól, de gondolom akkor egy darabka kábel műanyag szigetelése nem igazán fér el.
esetleg ha kívülről leragasztanád valami vékony, de jól tapadó, s erős ragszalaggal?
egyelőre nincs jobb ötletem... -
A kérdés nem is annyira furcsa mint hinnéd. Van (inkább volt) olyan objektív, amin a végtelen álláson túlra is lehetett élesíteni. Na nem azért, mert a végtelenen túl a gyártó felfedezte a kör négyszögesítését, hanem mert az infravörös fotózáskor nem ugyanott van az élesség, mint a hagyományos fénysugaraknál. Ez a kis plusz azonban nem tudom hogy mennyire elég. De van ilyen ojjektív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EAFC 25
- Honda topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest