- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- LG LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
adik
őstag
Nincs véleltelnül negatív dioptriás lencse? Olyan, ami nem close-up, hanem - mitt'udom én - far-down? Pont azért, mert a Canon FD obiknak sincs alapértelmezettként végtelenjük az EOS vázakon (ugyebár az átalakító gyűrű ilyenkor közgyűrűként is viselkedik egy kicsit). Mivel ugyanaz a hatása, mint egy cloes-up-nak, ezért gondoltam, hogy hátha. Azt tudom, hogy van olyan FD-EF komverter, amiben van korrekciós lencse, de hát azok vagy marha drágák és fellehetetlenek (a gyáriak, kb 500-800 dolcsi), vagy borzalmasan látszik, hogy berheltek (utángyártottak). Vagy lencse nélküliek, ott ugyebár nincs minőségromlás (se). Ezeket az objektíveket egyébként nem lehet úgyanúgy hozzáhangolni a vázhoz?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest