Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
p_adam
addikt
Kerülni kell a napfényt mert 'elveszi' az összes kontrasztot és pl. emiatt a peaking sem fog működni (belenagyítva azért működik).
Ezeken nem Zeiss T* bevonat van
Nem ismerem a későbbi verziókat de ami nekem van az még inkább ilyen, igaz talán ráférne egy tisztítás is de az egész objektív nem ér annyit inkább speciális effektre használom 
Próbáltam napellenzőkkel is de a fény felől a kezemet odarakva (úgy hogy éppen nem lóg bele a képbe) hatékonyabban sikerült lecsökkenteni a hatást, talán egy pont ráilllő napellező segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Xbox Series X|S
- Asustor NAS
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Beköszöntött az űrinternet kora
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem ismerem a későbbi verziókat de ami nekem van az még inkább ilyen, igaz talán ráférne egy tisztítás is de az egész objektív nem ér annyit inkább speciális effektre használom