Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
köszi, azért fura, hogy eddig nem vettem észre, mármint a fókuszálásba sosem zavart bele, ellenfényben is ha nem is kontrasztos, de éles maradt, szal ilyent emlékeim szerint sosem produkált, pedig használtam eleget...lehet, hogy azóta sérült valamelyik bevonat, dehát csak tisztítva volt spec optikának való giottos folyadékkal, mikroszálas kendővel...karc, gomba nincs rajta...na de valamikor kipróbálom egy haverom ugyanilyen helios-át azonos körülmények között, kíváncsi vagyok az is t*knyol-e

szerk: napellenzőm az van már, de meglóbálom oszt leesik, szal nem szeretem...van ezekre esetleg valami csavarós-menetes fajta is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Elfelejtettem a film címét
- Sweet.tv - internetes TV
- Steam Deck
- Reklámblokkolók topikja
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Duplázni félévente
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autóhifi
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest