Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stitch
őstag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Szemmel történő élesítéssel szerintem ne vonj le messzemenő következtetéseket az objektívről, esetleg végtelenen.
A jobbfajta manuális fixek, élességben, kontrasztban és főleg felépítésben simán felveszik a versenyt a mai, olcsóbb zoom objektívekkel, sőt. Az árról nem is beszélve. Tipikusan az ellenfényt bírják kevésbé, de ez szerencsére könnyen elkerülhető.
Igen, jól gondolod. A használata persze kicsit körülményesebb, de aki nem makrózik túl sokat, annak jó megoldás lehet. Ilyen vagyok én is, ezt a két képet is szinte csak a próba kedvéért készítettem: [link], [link]. Olympus Zuiko 50mm/1,8 + 25mm közgyűrű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A jobbfajta manuális fixek, élességben, kontrasztban és főleg felépítésben simán felveszik a versenyt a mai, olcsóbb zoom objektívekkel, sőt. Az árról nem is beszélve. Tipikusan az ellenfényt bírják kevésbé, de ez szerencsére könnyen elkerülhető.