- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Fali konzol lapos tévékhez
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- Forrmell.enn
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav
tag
Miközben keresgéltem hogy az M42 zenitarra lehet e nikon vagy pentax bajonettes hátlapot szerezni, (nem találtam), belebotlottam ebbe az oldalba:
http://cpicture.net/zenitar/index.html
Itt egy nikonos zenitart rendelt az ürge, de egy kissebb gyártási hibával kapta ezért alapállapotban nem volt végtelen. Szerencsére könnyen orvosolható a hiba. Bár egy elég kicsi csavarhúzókészletre azért szükség van hozzá.
Nézegettem a német ebayen zsír új zenitar 16-osokat és azoknál (legalábbis a berakott képeken) ugyanez a hiba volt, hogy a fókuszgyűrű nem forog el a végtelenig.
Nem drágák, a K és N bajonettes változat 30K körül van. Még egy vállszíjas tok is jár hozzá!+Színszűrők. Persze mire az oroszoktól ideér, addigra rakódik rá némi költség, de lehet h akkor is megéri, főleg ha megválok az m42 változattól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- Wise (ex-TransferWise)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Energiaital topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest