- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav
tag
A pentaxon egy a státussor jobb szélén levő szám jelzi, a helyes expót, ha ez 0 akkor jó. Ezt vettem le a használatiból. És nincs expozíciós skála, ha kompenzációt kell állítani akkor ezt a számot lehet fölfelé vagy lefelé görgetni. Legalábbis az angol használati szerint így van, bár nagyon gyengén tudom a nyelvet, azért ezt remélem helyesen kisilabizáltam.
A fuji bridgeknél meg szintén a canonhoz hasonló, csak nincsenek rovátkák a skálán, hanem csak a vízszintes vonal, feltételezem ha középen áll a jelző akkor jó, meg kell becsülni a közepét. Tehát akkor ezesetben a fénymérés kb annyit ér mint a zenit ledes megoldása
A dslr-ek ebben is jobbak. Egyébként gondolkodok egy Sony A100-on, mert magyar menüje van, ez minolta bajonettes. Itt is szívás van a végtelennel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest