- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav
tag
A pentaxon egy a státussor jobb szélén levő szám jelzi, a helyes expót, ha ez 0 akkor jó. Ezt vettem le a használatiból. És nincs expozíciós skála, ha kompenzációt kell állítani akkor ezt a számot lehet fölfelé vagy lefelé görgetni. Legalábbis az angol használati szerint így van, bár nagyon gyengén tudom a nyelvet, azért ezt remélem helyesen kisilabizáltam.
A fuji bridgeknél meg szintén a canonhoz hasonló, csak nincsenek rovátkák a skálán, hanem csak a vízszintes vonal, feltételezem ha középen áll a jelző akkor jó, meg kell becsülni a közepét. Tehát akkor ezesetben a fénymérés kb annyit ér mint a zenit ledes megoldása
A dslr-ek ebben is jobbak. Egyébként gondolkodok egy Sony A100-on, mert magyar menüje van, ez minolta bajonettes. Itt is szívás van a végtelennel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest