Hirdetés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen videókártyát?
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- RAID
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gcsikos
tag
Hát kétségtelen, hogy AF alap opció, de nem mindig. Pl. olcsón akarja az ember az obiparkot fejleszteni és NEX-sze van, akkor járható az út. Van a Sonynak egy olyan fícsőrje, amikor beállítható méretben és ideig felnagyítja a fókuszálni kívánt képrészletet, akkor könnyű manuálisan állítani, még mozgó dolgokra is. A másik, hogy az élessé váló kontúrok abban a pillanatban tetszőlegesen állítható színnel beszíneződnek. Én vörösre állítom és nagyon jól működik. A másik, hogy volt egy idő, amikor MF-es gépekkel dolgoztam, az AF még fejben sem volt. Fotóztam focit, F1-et, gyorsasági motorkerékpár versenyt, de nemigen volt életlen képem, gyakorlás kérdése. Ebben az a legszebb, hogy a Nikonnak már volt AF-es gépe 1983-ban az F3-as. Sokáig be sem kapcsoltam, mert egy felém haladó csigát sem állított élesre
Most azért keresek egy hasonló átfogású lencsét, amit említettél (Zuiko 40-150), mert jókat hallottam róla és a Sony rendszerobija, az 55-210-es SEL, több, mint 100 ezer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest