Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Vettem ma egy Pentacon 200 F/4-et meg egy EF konvertert és két problémával találtam szemben magam:
-koszos a frontlencse belülről (effektíve zsíros ujjlenyomatok vannak rajta). Szét kéne szedni megpucolni. Milyen közismert problémába ütközhetek? Pl nem tudom majd újra összerakni vagy esetleg már szétszedni sem mert valamit nem lehet kibányászni belőle, ilyesmikre gondolok. Magyarul: mire figyeljek, ha nem akarom megszívni?
-fénymérés hogy működik? Írtátok, hogy elvileg Canon vázon lehet fényt mérni. Nekem nem méri. hali01 Zenitarjával működött. Valami rémlik, hogy a konverter sem mindegy, hogy milyen. Ez egy sima vasdarab, esztergálva, nuku elektronika. Emiatt lehet?
Egyébként ez a kisebbik probléma mert ezzel az obival amúgy sem fogok tudni gyorsan változó körülményeket lekövetni, és mivel sokáig full manuálisban lövöldöztem az előző gépemmel, 80-90%-ban eltalálom az adott ISO-hoz és rekeszhez tartozó záridőt. Konkrétan első kattintásra olyan szép hisztogramot csináltam amilyet még tán soha
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Trollok komolyan
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest