Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Vettem ma egy Pentacon 200 F/4-et meg egy EF konvertert és két problémával találtam szemben magam:
-koszos a frontlencse belülről (effektíve zsíros ujjlenyomatok vannak rajta). Szét kéne szedni megpucolni. Milyen közismert problémába ütközhetek? Pl nem tudom majd újra összerakni vagy esetleg már szétszedni sem mert valamit nem lehet kibányászni belőle, ilyesmikre gondolok. Magyarul: mire figyeljek, ha nem akarom megszívni?
-fénymérés hogy működik? Írtátok, hogy elvileg Canon vázon lehet fényt mérni. Nekem nem méri. hali01 Zenitarjával működött. Valami rémlik, hogy a konverter sem mindegy, hogy milyen. Ez egy sima vasdarab, esztergálva, nuku elektronika. Emiatt lehet?
Egyébként ez a kisebbik probléma mert ezzel az obival amúgy sem fogok tudni gyorsan változó körülményeket lekövetni, és mivel sokáig full manuálisban lövöldöztem az előző gépemmel, 80-90%-ban eltalálom az adott ISO-hoz és rekeszhez tartozó záridőt. Konkrétan első kattintásra olyan szép hisztogramot csináltam amilyet még tán soha
Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest