Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Nekem az volt a furcsa, hogy megcsináltam azt, amit és ahogy írtad, és mégis akadékoskodott a pamacs az AUR miatt, amikor csomagfrissítést csináltam.
A Debian helyett a Cachy Cinnamonja esetleg? Szerintem teljesen vállalható alternatíva a Manjaro helyett. Bár erre a Google Drive dolog miatt.....nem biztos, hogy jó átállni. Bár ezért szerintem előbb-utóbb közösségi nyomás lesz, és biztos működni fog. Én is idősebb vagyok, nem szeretem a változásokat, főleg nem a negatív változásokat. Azt néztem éppen, hogy a Minten pl a 6.8.xx kernel 2029-ig támogatott, ha valaki nem akar hozzá sem kell nyúlnia.
Ami viszont nagyon kontra, hogy csomagverziók, egy rollinghoz képest nagyon el vannak maradva, viszont atomstabilak. De így sok, utólag bekerült funkciótól, patchtől is elvágja magát az ember. Nekem a Debiannal volt olyan élményem, hogy talán soha többet nem próbálnám ki, de ott játszott az a faktor, hogy elkényelmesedtem a Minten, és fogalmam sem volt, hogy mennyire tiszta is a rendszer. Mint a Manjaro vs. Cachy, kb. ahhoz tudnám hasonlítani afájdal...érzést.
Ezt tényleg át kell gondolni alaposan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest