- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
piqla
őstag
szevasztok!
lehet, hogy kirohogtok erte, de proba szerencse
szoval anno szerettem volna alap szinten megismerkedni a flash mx programmal, csak szorakozasbol. meg is vettem az alabbi konyvet:
[link]
azonban egyszer csak elvesztettem, igy ujbol potoltam... mit ad isten, a mult nyari koltozeskor megtalaltam az elveszettnek hitt darabot.
szoval: jo allapotban elado lenne a konyv! a cd mellekletet megkereshetem, ha valaki nagyon szepen megker... persze az, hogy megtalalom, ketseges.
en a konyvet 5ezer forint korul vettem, jo allapotban van; ennyi eleg is.
arat nem irok, akit erdekel, irjon annyit, amennyit neki meg megerne. termeszetesen en is a foldon jarok, de nem alatta
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher 1 Collector's Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi