Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
piqla
őstag
szevasztok!
lehet, hogy kirohogtok erte, de proba szerencse
szoval anno szerettem volna alap szinten megismerkedni a flash mx programmal, csak szorakozasbol. meg is vettem az alabbi konyvet:
[link]
azonban egyszer csak elvesztettem, igy ujbol potoltam... mit ad isten, a mult nyari koltozeskor megtalaltam az elveszettnek hitt darabot.
szoval: jo allapotban elado lenne a konyv! a cd mellekletet megkereshetem, ha valaki nagyon szepen megker... persze az, hogy megtalalom, ketseges.
en a konyvet 5ezer forint korul vettem, jo allapotban van; ennyi eleg is.
arat nem irok, akit erdekel, irjon annyit, amennyit neki meg megerne. termeszetesen en is a foldon jarok, de nem alatta
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest