Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkoztak a Corsair kábelezést rejtő, Frame 4500X szériás házai
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
dulifiO
aktív tag
sziasztok!
Nem tudom, hogy pontosan milyen témához fűződik a kérdésem, de ezt a topikot tartom a legvalószínűbbnek. Van egy online játék, ahol egy flash gomb megnyomásával tudunk alapanyagot venni. Nyomtam egy screenshotot:
Itt látszik, hogy be kell írni egy adott számot és rányomni a "buy" flashgombra. Mivel elég gyakran rá kell nyomnom, ezért szeretném kényelmessé tenni magamnak. Mondjuk egy gyorslink, amire ha rányomok, akkor vesz 20 darabot. A játékban engedélyezettek a szkriptek, szóval valami ilyesmit akarok, csak ez a flash gomb teljesen összezavar. Ha egy sima gomb lenne látnám, hogy hova mutat, de ilyennel még nem dolgoztam. Ki lehet szedni ezt belőle?
Ha meg kell nézni "belülről", akkor itt lehet belépni (gyorsan létrehoztam, egy új karaktert ehhez a projekthez):
lordswm.com
nick: the_dulifi
jelszó: bd363108A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest