- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dulifiO
aktív tag
sziasztok!
Nem tudom, hogy pontosan milyen témához fűződik a kérdésem, de ezt a topikot tartom a legvalószínűbbnek. Van egy online játék, ahol egy flash gomb megnyomásával tudunk alapanyagot venni. Nyomtam egy screenshotot:
Itt látszik, hogy be kell írni egy adott számot és rányomni a "buy" flashgombra. Mivel elég gyakran rá kell nyomnom, ezért szeretném kényelmessé tenni magamnak. Mondjuk egy gyorslink, amire ha rányomok, akkor vesz 20 darabot. A játékban engedélyezettek a szkriptek, szóval valami ilyesmit akarok, csak ez a flash gomb teljesen összezavar. Ha egy sima gomb lenne látnám, hogy hova mutat, de ilyennel még nem dolgoztam. Ki lehet szedni ezt belőle?
Ha meg kell nézni "belülről", akkor itt lehet belépni (gyorsan létrehoztam, egy új karaktert ehhez a projekthez):
lordswm.com
nick: the_dulifi
jelszó: bd363108A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest