- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóhifi
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
pojzon
tag
Sziasztok!
Szeretném a tapasztaltabbak segítségét kérni, mert ugyan egy ideje használom már a MD-t megvásárolt formában, és van is jó néhány makróm, ami teszi szépen a dolgát, de egy dolgot nem tudok normálisan megcsinálni..
A feladat a következő lenne: Van egy fejegység egy autóban, ami ugyan kezel több telefont bluetoothon keresztül (külön-külön, nem egyszerre), viszont nem túl intelligensen van megoldva a telefonokhoz való csatlakozása, mert indításkor mindig az utolsó készüléket próbálja meg megkeresni, ha nem találja, akkor annyiban is hagyja, nem keres a másik korábban csatlakoztatottra.
Ezért olyan megoldást találtam ki, hogy az MD segítségével egy loop paranccsal "X" időnként tegyen egy próbát a csatlakozásra, mert ha a fejegység a közelben van, akkor szépen felcsatlakozik a telefon, akkor is, ha nem az volt utoljára rajta.
A probléma ott van, hogy egy darabig szépen teszi a dolgát, de valamennyi idő elteltével megbolondul és nem csak egy-egy kósza csatlakozási kísérletet tesz, hanem kvázi folyamatosan keresi az autót. Ha kikapcsolom és újra be, akkor egy darabig megint jó lesz, de aztán jönnek a fentebb lévő bajok.
Ti hogy csinálnátok ezt meg? A legjobb az lenne, ha akkor indulna a makró, ha engedélyezve van, mert arra gondoltam, hogy bizonyos események teljesülése esetén lekapcsoltatnám, tehát nem kellene ebbe bele gyömöszölni minden olyan eshetőséget, mai indítaná a feladatot.
Mert próbáltam a fejegységen is ügyködni, hogy az keresse a telefonokat (androidos a jószág), de valamiért nem látja az MD a már csatlakoztatott telefonokat, így nem tudom beállítani sem..
Új hozzászólás Aktív témák
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- PowerColor Red Devil RX 6900 XT Ultimate (XTXH chip) - Full dobozos, gyári kártyatámasszal
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Mcrazy
Oldman2