Új hozzászólás Aktív témák

• kushwavez

senior tag

válasz general #35364 üzenetére

Én is terveztem egy 15" vagy 16" MacBookPro-t venni, de mostmár biztos, hogy várok mi lesz a témával. Imádom a kinézetét, a Magic Trackpad az valami mennyei, a hangzása és a kijelzője szintén. Viszont az a fránya thermal throttling na az azért egy kicsit zavart...Haveromnak egy MacBookAir8,1-es gépe van i5-ös procival...tűz forró a gép ha csinálsz valamit. Szintén ilyeneket tapasztaltam volt szobatársam 2016-os 15" MacBookPro-jával, ez eléggé eltántorított a vásárlástól.

Ránéztem a "rozoga" Acer hacklibook-omra, amit minden nap nyüstölök már 2016 óta, ránéztem a macbookpro-ra, ránéztem az árára, eszembejutott a thermal throttling, eldöntöttem, hogy amíg szét nem esik a hacklibook addig marad. :D Igaz, hogy már 50x szét lett szedve és az akksija már csak 2 órát bír, meg a kijelzője borzalmas, de az az i5-6300HQ még mindig jól viseli a dolgokat, a 16 GB DDR4 RAM meg szintén nem probléma.
    Komolyan mondom ha jó akksija lenne és szebb kijelzője akkor szerintem meg sem fordulna a fejemben, hogy vegyek MacBook-ot. Mondjuk de, talán a trackpad miatt... Hiába működik mostmár "natívan" minden gessztus, meglátszódik az idő vas foga rajta, kezd beesni (látszódik rajta az idő vas foga), de új korában sem volt semmi az Apple Trackpadjéhez képest. Talán meg tudnám javítani, de már nagyon sokszor lett szétszedve és félek, hogy többet ártok vele mint javítok (az anyaghasználat az valami borzalmas az Acer notikba, simán tördelhető már első szétszedésre is. de még volt, hogy egy iszonyat drága MSI gépet szedtem szét és nem is gondolná az ember mennyire sz@rnak bele az anyaghasználatba, egyedül a Lenovo gépekkel voltam eddig megelégedve mint töltőport és anyaghasználat/szerelhetőség szempontjából)

Lenovo ThinkPad T440, Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th, Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st | macOS 13 

Új hozzászólás Aktív témák