- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Androidos tablet topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kushwavez
senior tag
válasz
RaZroX #34427 üzenetére
Ha a másik meghajtóról másolsz nagy fájlokat a vinyora akkor is beakad? Nekem volt egy 2.5” vinyóm ami szinte zsír új volt és hiába írta ki, hogy 100/100 kondicio, éreztem hogy hal meg. ugyan az volt mint nálad, évekig gondolkozott, beakadt masolasnal és egyéb terhelő dolgoknál és lefagyott konkrétan az egész rendszer. miután pár nap vagy talán egy héttel később megnéztem már 1/100 volt és addigra már teljesen meghalt. az exFAT-tel biztos nincs baja, nekem 4 vinyom is abba van hogy tudja használni a Win is és a Mac is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest