Új hozzászólás Aktív témák

• Smiley

addikt

Hali,

Nem ma kezdtem a hackintosh temat, most viszont egy kicsit megakadtam, ez most egy kicsit hosszu lesz :) Lassan cserelni akarom az Asus 8800GTX-et, mivel mar egesz barati aron mennek az 570 580 kartyak. Viszont nem akarok megegyszer egy akkora szivast mint par evvel ezelott ami az EVGA GTX295-el volt, ott ugyanis 10.6.7-tol megszunt a support, 10.6.8-at meg fel tudtam ra hackolni 1 het szivas aran, de azt nem kivanom senkinek. Mavericks&Yosemite miatt vissza kellett raknom a 8800 GTX-at mivel keptelenseg volt mukodesre birni, az EVGA-t.
    En eddig ugy voltam vele, hogy ami nvidia kari (kiveve a 2 gpu-s valtozatokat) azt mukodesre lehet birni, de ma is bebizonyitotta, hogy nem, van egy masik gepem azon 10.10.3 fut, abban egy XFX 8800 GTX doglott meg, gondoltam bedobom a polcon levo Gainward 8800 GT, hat persze, hogy nem mukodik yosemite alatt, es nem is tudtam eletre kelteni. Tehat az Asus menne a abba a gepbe amibol kidolt az XFX, ennek a helyere pedig szeretnek egy fermi alapu kartyat, ezert is gondoltam az 5-os szeriara. Szoval azokhoz lenne a kerdesem akik GTX570&580-as kartyat hasznalnak/hasznaltak, remelem azert itt csak akad valakinek... :) mire kellene odafigyelnem, gyarto rev stb... egyaltalan mukodnek ezek normalisan osx alatt? Igazabol 2db fullHD kijelzot kene meghajtania az egyiket hdmi-n(lehetoleg hang is legyen rajta) a masikat meg DVI-on. Nagyon orulnek ha oob menne es nem kenne mindenfele dsdt inject-el vacakolni.

Elore is koszi!

Új hozzászólás Aktív témák