-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeeNiTTo
tag
Sziasztok egy ilyen gépre szerintetek milyen Mac OSX-t lenne érdemes telepíteni?
Cpu:AMD Athlon II X4 750K 3.4GHz
Alaplap:GA-F2A55M-HD2
Ram 6gb (1x2gb-1x4gb)
VGa:Hd6770 1Gb DDR5
és ami a legfontosabb hogy van egy tv tuner amit használni szeretnék rajta
AVerTV Hybrid Volar HD(H830)szerintetek lenne valamivel gondom ?
-
adamka16
őstag
Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, hogy 10.9.4-re való frissítés után mint ha meggyógyult volna, eddig legalábbis nem fagyott le. kopp-kopp-kopp
-
adamka16
őstag
Sziasztok!
Arra nem találok választ, hogy miért fagyhat ki a pendriveoktóll a hackintosh. Újra kéne húznom a rendszert? Vagy valami kext kavarhat be?
-
Lanash
senior tag
Valaki tud segíteni, hogy tudom kipréselni 10.9.4 alatt az 5.1-et? Alaplap: GA-H87M-D3h, Hang: ALC892. A hang megy, de nem 5.1-ben és most ez lenne a lényeg.
-
FefeeX
veterán
"Internetet túrva arra jutottam, h az OSX jobban emberbarátibb, inkább magától értetődőbb a kezelése mint a win. Hát most erről szeretnék meggyőződni saját tapasztalatból."
Alapvetően sokáig csak azért használtam wint, mert muszáj volt, de igyekeztem kiváltani. A driverek hiánya, a rendszeres belassulás és bedöglés, meg még egy csomó dolog ellene szólt. Volt linuxom (ami pl a notimon nagy szívás volt az X1600 Radeonnal) de mindig, minden más próbálkozás még nagyobb szívás volt.
Szerintem nem origi Mac gépre (és még az OOB támogatott hardvereket is ide sorolom mert azzal is van/lehet szívás, pláne telepítésnél, de bármikor később is) az OSX szivatósabb és kevésbé kényelmes, felhasználható megoldás, mint a Windows 7 illetve 8. Ezeknél a MS olyan óriásit ugrott előre a felhasználói élmény fokozásában és egyszerűsítésében, hogy én személy szerint nem ajánlanék mást.
Amennyiben ingyenes megoldás kellene a drága Win helyett: Puppy linux (ami elég win-szerű, áttérni pl ez talán a legjobb), Ubuntu (az egyik leggyorsabban fejlődő, legfelhasználóbarátabb disztró) - ebből is win után a Kubuntu, ami ugyan az csak más a kezelőfelülete (inkább olyan mint a Win) -
Tikakukac
titán
Ultimate telepítés azért nincs, mert az USB bedugása és a következő boot között van akinek semmit van akinek 3 napot kell a fórumokat bújni.
tonymac oldalát és fórumát javaslom plusz bármit amit a gugli kidob. Ezért mondom, hogy ebbe belevágni nagyobb dolog egy nem jó géppel, mint teljesen átalakítani egy linux disztrit, -
törölt tag
Az OS X Pc-n Nem Meg El!
-
zoka.
tag
válasz
Tikakukac #24578 üzenetére
Jó neked, ha van mindenből
Még egy olyan kérdés, h winhez vagy mac-hez lehet inkább találni valami könyvet vagy leírást akár interneten, akár nyomtatott formában, ami teljesen az alapoktól szájbarágósan mindent elmond?
(#24579) spyduck : ha az kinyírta akkor az a legtisztább legegyszerűbb megoldás volt.
-
zoka.
tag
válasz
Tikakukac #24575 üzenetére
Amúgy nem tudom mennyire van meg de ez is egy linux csak kicsicsázva és becsiszolva.
Igen, tudom, hogy "honnan jött" de most ebből a szempontból nem ez a része érdekel.Most nem is az érdekel, hogy szopnék vele 1 napot, az még belefér. Hang meg wifi sem izgat, ha kábelen működik. De ahogy leírjátok ennél nagyobb szopás lenne.
Akkor úgy néz ki elsőre marad egy virtuál masina. kb mekkora hely kell neki?
(#24576) spyduck : első körben beállítások --> bővítmények között körbenéznék, és eltávolítanám ami gyanús. Meg a programok között is ha találsz valami Scour-os bármit, akkor azt nyírd ki. Ahogy nézem ez a scour ez egy ismert valami, keress rá guglin angolul bőven van találat, talán magyarul is használható. De vigyázz, lehetnek olyan oldalak ahol azt mondják, h töltsd le ezt telepítsd és már meg is oldódott a problémád. Az ilyen lehet, h átverés és csak ront a helyzeten!
-
Tikakukac
titán
Az sem lesz egyszerű téma, ha fel is megy mire lesz neted hangod stb. megizzadsz rendesen.
P4 konfig pedig iatkos+ elviekben, gyakorlatban olyan mint HD2-es telóra asztali win. Idő függvényében bármit megnézhetsz, ez a kulcs.
Az, hogy emberbarátibb, nos, január óta is nonstop keresnem kell dolgokat. Amúgy nem tudom mennyire van meg de ez is egy linux csak kicsicsázva és becsiszolva.
Mac notira stabilra tutira az erősen notikeresős lesz. Próbálni kell egy virtuális gépen és döntsd el.
-
zoka.
tag
válasz
Tikakukac #24570 üzenetére
oké, x220 elvetve. EliteBook 8460p az ugyan úgy nem jó hozzá?
Most egyenlőre a notispecifikus dolgok nem is érdekelnek annyira a próba idejéig.
Van itthon elfekvőben egy P4-es proci, az akkori csúcsok közül valamelyik. Egyéb komponenseket össze tudom szedegetni, csak egy alaplapot kell kerítenem hozzá. Érdemes foglalkozni vele, vagy azon se működne normálisan.Akkor leírom, h pontosan miért is akarom kipróbálni: Nagyiéknak kellene valami gép, amivel elboldogulnak, és ehhez keresem a legjobb alternatívát. Sok évvel ezelőtt, még xp-s korszakban volt már egy próbálkozás vmi régi lassú laptoppal, az nem jött be. Erősen gondolkodtam tableten, de az meg túl pici (szemüvegesek mindketten --> minél nagyobb annál szívesebben használnák, ha kell), illetve van 1 samsung 12" csak az meg kb megfizethetetlen...
Asztalinak hely nincs. marad a laptop. Itt még nyitott kérdés, h érintőképernyőnek lenne e bármi haszna?
oprendszerből linux kizárva, az olyanoknak kell, akiket a motorháztető alatti dolgok is érdekelnek. Win vs. Mac.?
Internetet túrva arra jutottam, h az OSX jobban emberbarátibb, inkább magától értetődőbb a kezelése mint a win. Hát most erről szeretnék meggyőződni saját tapasztalatból.Illetve bármi egyéb ötletet, alternatívát szívesen fogadok, h szerintetek mi lenne a legjobb nekik!
(#24573) spyduck : valami bővítmény vagy (nemkívánt) program lehet a ludas. Rá lehet kattintani (link-e), vagy csak zöld?
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Azt tudja vki, hogy miért van 1-2 helyen random ez a zöld izé?
Safari és googlechoreme egyaránt, szinte minden oldalon. -
Tikakukac
titán
Nagyon nem ugyanolyan valóban. Éppen ezért már most jobb ha strandra mész a túrás helyett. Wifid kuka, hangod 99% plusz x220-ra éppen kukázhatod az összes TP szoftvert, az OSX miatt meg akksi időd és az összes egyébként noti specifikus dolgot is. Tehát mindkét oldalon veszítesz egyiken sem nyersz.
Ha próbálni akarod, akkor asztali, vagy pár probook amikre felrakva kóser. Minden más közelében nem lesz az OSX élménynek, de rakat olyan dolog van ami meg hardver hiányos, ezért hacsak nem jó asztali, akkor felejtsd el, még mielőtt túl sok időt töltesz el vele.
-
blokad
senior tag
Wifid nem lenne, hang is nehézkesen vagy csak voodoohda-val, ami annyira nem baráti, ja és felejtsd már el a dvd-t könyörgöm
OS X-et manapság pendriveról a legegyszerűbb telepíteni
persze ahhoz hozzáávaló konfig kell, de valószínű, hogy ezen a laptopon szenvedés lenne az osx telepítése és reszelgetése
-
-
zoka.
tag
Sziasztok!
Egyenlőre OSX témában teljesen laikus vagyok. Egyenlőre
Egy ThinkPad X220-ra szeretném felvarázsolni a rendszert. Mindjárt több problémám is akad:
- nincs optikai meghajtó, pendrive-ra mivel, hogyan írjam ki a dolgokat, és milyen filerendszerre formázzam a pendrive-t?
- honnan lehet ilyen retail DVD-t szerezni? illetve annak tartalmát pendrive-ra telepíthető formában?Most csak kipróbálni, megismerni szeretném a rendszert, és ha bejön, akkor lenne beruházás egy MacBook Air-re.
Segítségeteket előre is köszi!
-
menyko
tag
Hellotok!
Sikeresen felmászott a gyári 10.9.4-es OSX, lett hálózat és zene is. Az i5 4670 integrált videókártyájával gond nélkül működik, viszont, ha a HD7770-es elsődleges kártyával szeretném indítani a rendszert, akkor már a gép indítását követően csak ákombákom szöveget kapok, még a chameleon loader betöltődése előtt.
Erre tudnátok valami útmutatást adni, hogy mégis hogyan lehetne megoldani, hogy ne az integrált vezérlővel lehesen csak használni?i5 4670k + Gigabyte GA H87-D3H
-
Lanash
senior tag
Hali.
Ha HWMonitorból van új verzió akkor azt nyugodtan telepíthetem hackli alatt? Nem okoz gondot?
-
xedos
addikt
B75-ös alaplappal frissített valaki 10.9.4-re?
Olvastam hang problémákról... -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Tudom, hogy talán nem a topikba való, de ha valaki most építene hackintosh pc-t, akkor akad nálam most egy Bitfenix Prodigy ház és egy hackintos kompatibilis Gigabyte B75N alaplap.
-
RaZroX
addikt
Na ez lehet, hogy segített, mert kernel panic-et már nem kapok, viszont valahol elakad, nem megy tovább és csak forog a karika (illetve nem jelenik meg uj sor ha -v kapcsolóval indítom) de szerintem ez azért van mert ezelőtt kipróbáltam, hogy hátham Chameleon-nal működik és gondolom a Mavericks csak Chimera-val megy ezek szerint mert a MultiBeast-ben is csak az van. Szóval már csak az kéne, hogy hogyan töröljem le a Chameleont, mert az, hogy felraktam újra a Chimera-t MB-ből az nem cserélte le.
-
RaZroX
addikt
Na jóestét, egy kis segítség kellene, gondom akadt a bootloaderemmel.
Adott egy frissen telepített Mavericks, csak a Chimera v3.0.1-et telepítettem semmi mást (minden oob megy) viszont kernel panic-et kapok ha erről bootolok. Megpróbáltam Chameleonnal, azzal is. Csak akkor áll fel a rendszer, ha a UniBeast-es usb telepítőről bootolok.Illetve ha multibeast-ből felteszem az EasyBest-et akkor Chimera-val is bootol, de az meg feltesz egy csomó mindent és ilyen érdekes anomáliák jelennek meg tőle a rendszerben, hogy alvás után nincs netem, boot után nincs egyből hang, random váltogatja, hogy átlátszó-e a menüsáv vagy nem... szóval azt kihagynám.
Előre is köszi a segítséget!
ui.: Majd még légyszi egy GE=YES-t valaki segítsen beiktatni mert nem akarom mindig beirogatni.
-
danati
senior tag
Az mitől lehet h Maverics alatt multibeast-el felrakom az ALC892 kextet, de mégsincs hang? Egyébként minden tökéletesen megy a gépemen, csak hangom nincs.
Próbáltam még a VoodooHDA-t is. Ezzel látott egy digitális kimenetet, de nekem a sima jack-re lenne szükségem. Ráadásul sikeresen meg is ölte a rendszert.
szerk: Kipróbáltam az előbb FefeeX által linkelt multibeast-et is. Ezzel se működik. Ugyan úgy nem lát egy kimenetet se.
-
tepenzed
őstag
még mindig nincs megoldás arra,hogy legalább virtualbox-al futassak egy stabil mac os-t amd alatt?
-
FefeeX
veterán
válasz
Pety99 #24545 üzenetére
itt a link
Egy régebbi MultiBeast van benne, ebben még van Without DSDT meg HDAEnabler, a multibeastet indítsd el, ne a mellette lévő fájlt (egyrészt mert az a legfrissebb gépeden lévő MB-t indítja valamiért, másrészt, mert az a 889-emre van programozva)
Szóval utána ami kell:
Without DSDT
ALC 887 (ilyened van ha minden igaz)
HDAEnablerha nem elég akkor még megpróbálhatod átállítani a géped Mac Pro 3,1-re - az is segíthet...
-
FefeeX
veterán
Bárcsak ilyen egyszerű lenne... HDAEnabler vagy mifene kell neki, mert hiába támogatott az enyém is alapból (Realtek 889) 5-10 perccel indulás után eltűnik a hang...
Pety99: ha gondolod keresek egy multibeastet ami még tudja, és megpróbálhatod azzal, végülis veszteni nem vesztesz vele...
-
Pety99
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem a Yosemite-t PC-re . A frissítések simán felmennek, a DP 3 is, de sehogy sem tudok hangot varázsolni bele. Milyen kekxtel próbálkozzak ? A kekxtek amik a maverickben megoldják a hang problémát azok a Yosemite-ban nem működnek. .
Az alaplapom egy Asus P8H61-M LE/USB3.Segítségeteket köszönöm.
-
RaZroX
addikt
Egy fontos kérdés: Ha Mavericks oob megy 100%-ban, tehát nincs semmi amihez kext kéne akkor ne is tegyek fel semmit ? Mármint nyilván nem szükségszerű de azért inkább megkérdezem.
konfig:
c2d e6300
NV GT440
4GB ram -
tlac
Topikgazda
válasz
danati #24538 üzenetére
md5-öket tudok neked adni:
InstallESD.dmg
10.9 (13A603) f222952400db8535c03697c3293e168e
10.9.1 (13B42) f67bf055be1a494eb2547e17e74a0c13
10.9.2 (13C64) fdb286dd1a321eb9ae1bd136d5d388c3
10.9.3 (13D65) 0c45a5fec46d157e8f892c11b840daf2
10.9.4 (13E28) 9d9aeba42a9fb2cf6d2f2e8c18827f83
[link] -
danati
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki linkelni Maverics telepítőt?
-
törölt tag
válasz
#68216320 #24536 üzenetére
Clover_install_log.txt:
Clover EFI installer log - Wed Jul 9 15:38:34 CEST 2014
Installer version: v2k r2747 EFI bootloader
======================================================
/dev/disk0
#: TYPE NAME SIZE IDENTIFIER
0: FDisk_partition_scheme *180.0 GB disk0
1: Windows_NTFS Win7 40.0 GB disk0s1
2: Windows_NTFS Data 140.1 GB disk0s2
/dev/disk1
0: GUID_partition_scheme *60.0 GB disk1
1: EFI EFI 209.7 MB disk1s1
2: Apple_HFS OS X 59.7 GB disk1s2
/dev/disk2
0: FDisk_partition_scheme *8.1 GB disk2
1: Apple_HFS USB 8.1 GB disk2s1
Backing up EFI files
Backing up /Volumes/OS X/EFIROOTDIR/EFI folder to /Volumes/OS X/EFI-Backups/r2747/2014-07-09-15h38/EFI
Installing BootSectors/BootLoader
Stage 0 - Don't write any of boot0af, boot0md, boot0ss to /
Stage 1 - Don't write any of boot1h2, boot1f32alt to /
=========== Clover EFI Installation Finish ===========
====================================================== -
törölt tag
Clover telepítéshez kellene segítség, mert nem tudok boot-olni vele.
Ezeket csináltam:
- Laptopon UEFI bekapcsolva
- UniBeast-el csináltam egy 10.9.3 telepítő pendrive-ot
- Boot a telepítővel, teljes SSD 1 partíció/GPT-re formázva
- Telepítés
- Pendrive-ról boot és indítva a rendszer
- Clover feltelepítéseValószínű az utolsó lépéssel lehet gond, mivel nem tudom pontosan miket kell beállítani a Clover telepítéskor.
Ebben a részben kellene segítség.
-
tepenzed
őstag
cpu:HexaCore AMD FX-6200, 3800 MHz (19 x 200)
alaplap:Asus M5A97 LE R2.0 (2 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
videokártya:MSI Radeon HD7850 Twin Frozr III OC 2GB 256bit DDR5
ram:8gb ddr3 Sziasztok szerintetek ezen menne normálisan egy Mac? -
RaZroX
addikt
Na tökjó. Az ML-em feldobta a talpát. Telepítettem épp a 10.8.5-ös combo update-et, majd amikor végzett vele csontra lefagyott az egész, természetesen csak a reset segített és azota kernel panic minden inditás... Tökjó
-
petij
tag
Nekem probook 4540s notim van. Most mavericks van rajt és win 8.1. A gyári wifi kártyát cserélni kell kombatibilisre, amúgy minden működik tökéletesen. Van speedstep, alvás, efi, akksikijelzés, kb 3-5 óra üzemidő, hangerő-és fényerőállítás gombokkal és hdmi is. Touchpad és billenytűzet is megy mókolás nélkül, csak a í és 0 gombokat cseréltem szoftveresen.
Dedikált videókártya nem működik, csak az intel hd4000. -
oszy
veterán
-
RaZroX
addikt
válasz
Titmouse09 #24526 üzenetére
Akkor én vagyok félre informálva.
-
FefeeX
veterán
Nyomtatás probléma NAS-on:
Adott egy Canon iP4500 ami a gépre is telepítve van, de hálózati nyomtatóként használom, így már rég a NASról fut. Mellé jött a probléma, mióta az asztali gépem is kapott OSX-et, hogy arról is nyomtatnék, de az OSX-szel valahogy nem akar összejönni a Zyxel meg a Canon...
Tehát a Win nyomtat USB-n és NAS-on keresztül is (bár így néha meghülyül és újra kell telepíteni, hogy folytassa)
OSX alatt pedig USB-n kiváló, NAS-on keresztül pedig elvileg IP alapon telepítve ugyan zölden jelez, de nem kap választ, se nyomtatás, se patronok állása...Erre valaki esetleg egy jó megoldást?
-
tatomi92
aktív tag
Sziasztok! Valakinek sikerült életre keltenie egy Sapphire Radeon HD7850 2GB OC-s VGA-t a Niresh-féle 10.9 alatt..?
-
RaZroX
addikt
válasz
Titmouse09 #24522 üzenetére
w8 mellé tetted fel ugyan arra a HDD-re ?
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
RaZroX #24514 üzenetére
Hát ezzel én nem teljesen értek egyet.
Nekem fent volt a W8, amikor felraktam a Maverickset. És most induláskor választhatok, hogy melyiket akarom.t181 Nekem AMD A10-5750M van a laposban és szenvedések közepette sikerült felrakni a fent említett rendszert, bár a 2 videoprocesszorból egyet sem támogat igazán, de operával való netezésre szódával elmegy.
-
t181
senior tag
Sziasztok!
AMD A6-3400M-re mennyire halott ötlet az OS X?
Csodával határos módon virtuálisan sikerült futtatni, de azt írták, hogy az APU-knál alkalmatlanabb proci nincs OS X futtatására... Tényleg hagyjam? -
Sholom
tag
Koszi sracok.
-
Sholom
tag
válasz
RaZroX #24514 üzenetére
Koszi a gyors es kimerito valaszt! Notebook vasarlas elott allok, 11-es Air-em van amelle kene egy min 15"-os gep de Prora nem futja most, max 200e a keret. ProBook-bol melyik tipus a legbiztosabb osx-hez? Amd es intel graphics gondolom kizarva de a tobbi parameter?ProBook
-
Sholom
tag
Koszi sracok! Sikerult jogtisztan megszerezni. Ujabb kerdesem hogy notebookra 1 winchesterrel 2 particioval Windows 8.1 melle fel lehet tenni ugy dual bootban hogy megmaradjanak az adataim es lassa egymast a ket oprendszer? A Windows meghajto titkositva van, boot menu elott Bitlockerrel van vedve. Ez okozhat gondot? Osxbol akkor nem fogom latni az ilyen meghajtokat?
-
RaZroX
addikt
Asszem megvilágosodtam.. Eddig a telepítés nálam mindig úgy zajlott, hogy először EasyBeast, majd hang+lan kextek. Most Kivételesen nem pakoltam fel az EasyBeast-et, és mivel külső hangkártyát használok ahhoz sem kell kext mert oob működik, szóval csak a Lan-hoz kellett a kext. Meglepő módon megy a sleep. Eddig csak Mavericks alatt működött magától de most arra keltem, hogy alszik a gépem. Szóval mint a példa is mutatja tényleg csak ahhoz érdemes kextet feltenni amihez feltétlenűl kell.
-
Sholom
tag
Sziasztok. A Yosemite Update 2 telepito img fajl hogyan erheto el ha most Windows van a gepemen? Ipadem van ha az segit. Koszi!
-
RaZroX
addikt
Köszi a tanácsokat, végül átturtam a lakást és találtam egy iAtkos 10.6.3-as DVD-t, most épp ez alól csinálom a 10.8-as teleppítőt és majd arról lesz 10.9-re váltás.
(Sajnos a 10.6.3-ban még nincs Appstore, így nem tudok közvetlen Mavericks-re váltani.)
-
törölt tag
válasz
RaZroX #24500 üzenetére
Tudtommal win alól nem fog menni a telepítő USB készítése.
Én így csinálnám:
- Beszereznék egy virtuális rendszert 10.7-10.9 verziók között (lehet 10.6 is jó)
- Letölteném a virtuális rendszeren a MacAppStore-ból a 10.9 Mavericks alkalmazást
- Ez a virtuális rendszeren az Applications-ok közé kerül (ha mégsem, akkor odatenném)
- Letölteném az UniBeast-et, amivel megcsinálnám az USB telepítőt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elden Ring
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest