Hirdetés
- Fűtőtestnek sem lehet utolsó a legújabb ROG termék
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Majika
csendes tag
Üdv Guruk!
Nem sallangozom az előzményeket, a lényeg, hogy vagy 3-4 hete folyton a hackintost tanulmányozom, de még mindig nem értek belőle semmit. Csak ebben a topikban is több, mint 22000 hozzászólás van, értelemszerű, hogy nem olvastam el mindent.

Segítséget kérek - egyszerűen nem találom az alapokat!
Azt kiderítettem, hogy a gépem kompatibilis az OsX-el, de már vagy 8 DVD-t kiírtam, és abból kizárólag 1 hajlandó telepíteni, de a telepítéskor a képernyő olvashatatlan. Több azt teszi, hogy amint bejön..ne a fehér háttér, azonnal újraindul a gépem, és v, x, f, stb kapcsolókkal is olyan gyors, h nem tudom, miért. No meg persze kernel panic féle is van
Először talán azzal kéne tisztába jönnöm, hogy az alverziók közt van-e különbség, vagy azok csak update-ok? Példa: 10.5.1 és a 10.5.x ugyanarra a hardverre való, csak a programok többek az újabbakban?
Másik: wiki-n fenn van az összes verzió, és a JaS 10.4.8 -ra írta, hogy működik az én konfigommal, de kernel panic! Hol tudom kideríteni, hogy az én procimhoz végül is melyik rendszert lehet telepíteni? Vagy nekem kell összeakaszthatnom egy telepítő-t kernelből és kext-ekből??
Illetve lehet-e kext-et a telepítő DVD-be tenni, hogy esetleg már install közben felismerje a videokártyám?A gépem: DELL Latitude D505
Konfig:Mobile Intel Pentium M 725, 600MHz (6x100)
alias: Dothan
CPU Stepping: B1
Engineering Sample No
SSE, SSE2Intel Montara-GM+ i855GME
512MB PC2700 DDR SDRAM
Phoenix Bios
Intel Extreme Graphics 2
82852GM/82855GMIntel 82801DBM ICH4-M - AC'97 Audio
Köszönöm türelmeteket és a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Építő/felújító topik
- Kuponkunyeráló
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Fűtőtestnek sem lehet utolsó a legújabb ROG termék
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tlac