Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
gori90
újonc
Sziasztok, hátha tud valaki segíteni akinek ugyanez vagy hasonló hangfalszettje van.
Vettem a fent említett hangcuccot pchez. 3 rca/jack kábellel van rádugva (z390-es gaming pro carbon) Windows/hangkártyabeállítások 5.1en szól minden, de a mély az iszonyat kevés full doboz hangja van. Csak ha átkapcsolom 2.1 módra akkor szól rendesen a mély vagy ha simán aux/első hangszórókra van kötve de így ugye nem 5.1.
Kipróbáltam egy másik gépen is ugyanezt produkálta, ma pedig rákötöttem egy dvd lejátszóra a gyári rca kábeleivel és ugyanúgy alig van mély.
"Remélem" hogy szervizes csak és nem ennyire gagyi ez a szett, volt még régebben 5.1 logitechem az akkoriban tökéletes volt ezért vettem most is ezt.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Sorozatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- Interactive Brokers társalgó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest