- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefyY
őstag
válasz
sotetlovag97 #1049 üzenetére
Szerintem igen.
-
sotetlovag97
tag
Üdv!
Nem fogjátok elhinni, de fullra kaptam egy új logitech g35 fülest, garipapírral mindennel.
Kicsit vicces volt mert bontás közben videóztam az egészet és nem bírtam megállni, hogy azt mondjam, "b+ ezek küldtek egy vadi újat".Ezek után is csak tőlük fogok vásárolni.
Amúgy erre is 3 év garancia van?(mármint a cseretermékre)
-
Bélaaaa
őstag
válasz
sanis77 #1044 üzenetére
Szét kell szedni a kormányt, úgy, hogy hozzáférj a potméterhez.
Kell fújni bele olyan kontaktsprét, ami ken is! Persze érzéssel...Forgatod -tól +ig egy párszor, összerakod. Használod.
Ha nem javul, akkor sajnos a potméter megadta magát: nincs mentség, csere.Ha megjavul, örülsz.
-
saril
senior tag
erre a csatlakozóra gondolsz?
-
Tafan
újonc
Sziasztok! Van egy Logitech Z3 típusú 2.1-es fadobozos hangfalszettem, aminél a mélynyomón található csatlakozóban az egyik kis tű eltört, így csak mono-ban szól a szett! A baj az, hogy elvileg már nem gyártanak ilyen csatlakozót! Volna esetleg vkinek ötlete a dolog orvoslására?! Bármilyen megoldás érdekel! Köszönöm
-
sanis77
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Logitech formula vibration feedback kormányom, ami sajnos nem túl jól működik, talán túl sok használat.
A gond, hogy a kormány érzékelője, nem tudom mi a rá a szakszó, elromlott. Pár fokot elfordítva a kormány nem érzékel, 20 fok környékén talán elkezd a játékban rángatózni a kormány, szóval onnantól érzékel valamit, de nem az igazi onnan sem. Másik irányba tökéletesen működik.Kérdésem az, hogy lehet-e javítani, esetleg van-e valakinek hibás darabja, amiből ki lehetne szedni azt az érzékelőt. Tudom, hogy 5-7000 ft ért lehet találni használtan, de meg szeretném javítani.
Előre is köszi a válaszokat.
-
stefyY
őstag
válasz
sotetlovag97 #1042 üzenetére
Múlt hétfőn.
-
stefyY
őstag
Na nekem vissza is hozta a futár az egeremet, kiváncsi leszek...
-
poli27
veterán
válasz
sotetlovag97 #1037 üzenetére
Egyik futár cég sem viszi el csomagolás nélkül....
-
stefyY
őstag
válasz
sotetlovag97 #1037 üzenetére
Becsomagolnám a helyedben...a dobozba mindent, ami kell, mellécsapod összehajtva a garilapot/számlát és postai ragasztószalaggal áttekered kétszer-háromszor. ( Én legalábbis így jártam el. )
-
sotetlovag97
tag
válasz
headhunter #1036 üzenetére
Bocsi a kérdésért,de ha nem csomagolom be akkor is elviszi?
-
headhunter
addikt
válasz
sotetlovag97 #1035 üzenetére
"Súgó" menü!
Csomagold be és címezd meg, mert a futár 1-2 napon belül megy a csomagért...
-
sotetlovag97
tag
Az jó, mert nekem ilyet nem írtak, csak ezt:
Kedves Ügyfelünk!
A reklamációjához tartozó RMA számot rendszerünk elfogadta. Kérem kövesse az alábbi utasításokat:
1. Lépjen be a weboldalra http://rma.fixit-service.com
2. A listából RMA List válasza ki @ id_zrma RMA RMA számot (kattintson a RMA számra)
3. A címke nyomtatás a weboldalon található “RMA részletek” fül alatt @ id_zrma
4. Ragassza a címkét közvetlenül a dobozra.
5. Küldje a csomagot a szervízközpontba (minden szükséges információt a “HOGYAN” fül alatt találhat meg.)A weboldalon http://rma.fixit-service.com nyomon követheti a reklamációjának pillanatnyi státuszát.
Az 5. utasítást nem értem, mert nincs ott olyan hogy "HOGYAN" fül.
-
stefyY
őstag
válasz
sotetlovag97 #1033 üzenetére
Megnyitod a fixiten a ticketet, elfogadják, jön a GLS futár...elég hamar...oda-vissza ingyen van minden.
-
sotetlovag97
tag
Üdv!
A fixIT garanciális szállítása, hogyan történik?
Nekem kell feladni a g35-öt vagy eljönnek érte?
Meg nekem kell-e fizetni érte a postán? -
stefyY
őstag
Na ma jön a futár a G400s-emért, kiváncsi leszek, mit kapok vissza.
-
.OM.
aktív tag
Ha felteszem a SetPoint-ot, az őŐ és űŰ betűimből qQ és qQ lesz RIOS-ban és egyébb böngészős text box-okban..
Mi lehet a hiba?
Most leszedtem, mert már kifárasztott nagyon.
-
Bélaaaa
őstag
válasz
mateman1998 #1029 üzenetére
Igen, kiforrasztod, majd elviszed mintának (a méret miatt). Egyébként szabvány mikrokapcsoló.
-
mateman1998
csendes tag
Mindegy milyen fajta? csak az a lényeg hogy hasonlítson arra ami van eredetileg benne?
-
mateman1998
csendes tag
Ennyi lenne az egész? Az komoly, köszi a választ
-
Bélaaaa
őstag
válasz
mateman1998 #1026 üzenetére
Veszel kb 100Ft-ért egy mikrokapcsolót, a régit kiforrasztod, az újat meg be....
Kb 20 perces meló....
-
mateman1998
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Logitech Driving Force GT-m aminek az egyik pillangóváltója a tegnapi nap folyamán elromlott. Érzékelni még csak-csak érzékeli de nem működik teljesen egészségesen.
A kormány 2011-ben lett vásárolva, a garancia lejárt 2 év után de megvan a számlája.
Mit tudok vele kezdeni kit kell keresni a javítás/csere ügyben?Válaszokat előre köszönöm.
-
Stukker1987
senior tag
Sziasztok!
Logitech G930-hoz keresek fülpárnát,mivel a sajátom elég rossz állapotban van már...
Kérdésem is lenne hozzátok:
LX710-es bill-egér pároshoz lehet valahol kapni vevőegységet?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Kuponra lenne szükségem. Van tippetek hogy merre fele kellene keresgélnem? G500-as egerem nem az igazi, és a gari lejárta után 1 héttel jelentkezett 1 probléma. Ami jelenleg abbamaradt, de nem tudom meddig húzom. Ezért akarnék olcsóbban venni.
Mostanában mindenképp le akartam cserélni, így nem mondom hogy jól jött ez a hiba, de rákényszerít a keresgélésre.
Köszönöm
-
Mauddip
aktív tag
Sziasztok,
van egy G700-as egerem, és az iránt érdeklődnék, h milyen beállítást érdemes akkor használni, ha nagyon gyorsan merül az akku, mit változtassak a beállításaimon?
Jelenleg így használom.
Már nem a gyári akkut használom, hanem egy márkás 2000mAh-es van benne, de ezzel se húzom 2 napnál tovább sajnos! Igazából próbálgattam már a dpi-t és az energiagazdálkodással is bohóckodni, csak akkor volt egy olyan problémám, h 1-2-3-5 mp volt, mire észbe kapott, és lehetett használni, ezt szeretném elkerülni.
Valaki tudna segíteni? -
Priluki
csendes tag
na megállapitották ,hogy szar a táp.. remélem ennyi a baja
viszont ötlet ,hogy honnan szerezhetnék gyorsba??
-
Priluki
csendes tag
még 1 kérdés..
egyik motoron van az érzékelő ugye ami figyeli hogy forog a kormány.. az nem lehet a hiba? van a tengelyen egy müanyag tányér gondolom arrol veszi a jelet,de az lötyög a tengelyen.. az normális?
-
Priluki
csendes tag
válasz
Bélaaaa #1011 üzenetére
leszedtem.. könnyen forog .. annyit vettem észre hogy ha igy kiszedve rádugom a panelre a motort,de nincs áram alatt meg semmi akkor egy kicsit nehezebben forog kézzel de csak az egyik irányba ... bár ez áram nélkül lehetetlennek tünik,lehet beképzelem.. szóval sztm ez jó.. akkor most?? nem lehet esetleg hogy a táp szart be? viszem beméretni azt is délután..
-
Priluki
csendes tag
na rávettem magam és szétkaptam azt hittem bonyolultabb.. szóval a panelon nem látok semmit.. a motort hogy tudom megnézni hogy szorul e?
-
Priluki
csendes tag
köszi
sajnos nem garis.. jol megszivtam..
-
Bélaaaa
őstag
válasz
Priluki #1004 üzenetére
Ha meg van(nak) szorulva a motor(ok), akkor senki.
1. Azokat cserélni kell mindenképp
2. Jöhet a panel javítása.Nem 100%-os a hatásfok, ugyanis a MosFet-eket vezérlő áramkörök is sérülhettek, minden külső, látható jelek nélkül.
A biztos módszer:
Motorok cseréje+a panel cseréje teljesen újakra.
Motorokat még csak-csak lehet venni újat (habár a G25-ben HC685LG-011 van, ami már nem kapható), de panel az sehol sincs.
El kell adni alkatrésznek, sajnos nincs más lehetőség. Ha a váltó, pedálok jók, akkor olyan 10-et lehet kérni érte, alkudva 9-ért elviszik.
-
Priluki
csendes tag
üdv ,skacok. ma vettem egy logitech g25-öt de fél óra játék után behalt.. nem reagál a kormányra, váltó pedálok jók..
ja és a váltón a jobb oldali led villog, ha kihuzom bedugom mozdul egy kicsit valamerre és ennyi..
.. tud valaki ötletet adni mit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest