- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Gaming notebook topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
cOxeR #342203 üzenetére
Uh, ez engem is érdekel, szólj, ha találtál valami megoldást. Ezek az usb-s cuccok engem a hirdetésük alapján sem győztek meg. Nálunk az a baj, hogy hiába van hátul is légbefúvás, meg csinálok relatíve hűvöset a kocsiban (én elől már-már fázom), mivel menetiránynak háttal ül az úr, így nem igazán van légmozgás körülötte. Igyekszünk gyakrabban itatni meg legyezni kicsit, illetve van még egy réteg vászonpelus alatta és minimál ruha van rajta. Igazából ezt a szezont kell még kihúznunk, aztán a tél folyamán megfordítjuk az ülést és következő nyárra már talán nem lesz ezzel gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest