- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
cOxeR #275061 üzenetére
Nagyon brutál volt a vihar, mint valami trópusi hurrikán. Felénk rengeteg fát kidöntött. Voltam kint a városban, sok helyen szlalomozni kellett a félig, vagy teljesen útra dőlt fáktól.
Sok autón esett kár.Én mindig úgy próbálok parkolni, hogy ne fa alatt álljak és igazából közvetlenül épület mellett sem szeretek állni, mert bármit lesodorhat a tetőről, párkányokról, erkélyekről. Így kvázi kiesik a lakás előtt a parkolóhelyek kb 90%-a.
Az a szerencsém, hogy az a maradék, ahol se fa, se épület, azok vannak a legmesszebb a bejárattól, így általában van hely.
De most, hogy ennyi autó kapott, szerintem felfedezik maguknak mások is. Azt viszont nem lehetett elkerülni, hogy 500 kg levél, termés, virág és minden egyéb más ne lepje el az autót. Arra meg különösen háklis vagyok, mikor a szélvédő előtti műanyag rács van tele retekkel, mert abból ugye mindig jut le a rács alá is....(Garázs meg kihalásos alapon, továbbá van nem messze innen egy garázssor, ahol vannak eladóak néha, de ott nem veszek, mert önkormányzati telken áll... Nem akarom azt, hogy x év után egyszer jöjjön a levél, hogy más beruházást terveznek oda, leszek szíves saját költségen lebontani. Nem véletlenül olcsóbbak 3-4 millával azok a garázsok.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest