Hirdetés
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wackond
tag
válasz
aleister #53495 üzenetére
Az ETC az ethash alg alapon megy? Vagy etchash teljesen más?
RVN-t még nem próbáltam de akkor ma este ráfeszülök.
Meg kallódik nálam egy 560-as AMD-is. Azt mire lenne érdemes rátenni?
Másik LGA 1155 procival lehetne bármit túrni? Hatásfok kb mindegy, erre nincs villanyköltség -
cof
veterán
válasz
aleister #53085 üzenetére
Amikor 600-700 körül volt az árfolyam akkor már nulláztam magam. Ez már tiszta nyereség.
Akkor el kell dönteni, hogy mikor elég túl mohónak sem szabad lenni mert az ember úgysem találja el sem a tetejét sem az alját soha, csak néha-néha véletlenül. De ha innen már mínuszosan jönnél ki, az csak a te hibád lenne. Amikor az ember meg kikessel már nem szabad az árfolyamot vizslatni, hogy mi lett volna ha...
-
tom120514
őstag
válasz
aleister #53085 üzenetére
Én úgy csinálom hogy nyugodt legyek, nem vagyok beljebb ha van több pénzem meg mellé egy gyomorfekély.
Annyit hagyok bent hogy ha durván beesik ideiglenesen akkor sincs semmi, ami bent van az HODL, nekem sem való a trade. Ez az összeg sem kicsi de ha kiveszem, nem változik az életem alapvetően de ha sokszoroz akkor már igen.
Úgy gondolom, most fog indulni ez a dolog de valóban benne van az is hogy bedönti valami előre nem látható esemény, szabályozás. Ha így lesz, akkor ki kell várni újra amíg magához tér megszűnni, eltűnni nem fog szerintem. -
-
prmcsk
addikt
válasz
aleister #52842 üzenetére
Alut csakis kupolfix-el rögzítem, évtizedek óta. [link]
Ez egy belső kúpmenettel állandó szorítás alatt tartja, az előzőleg összesodort vezetékeket. Nagyon nem mellesleg sokkal nagyobb felületet biztosít az átfolyó áramnak, ellentétben a wagóval. Egy a lényeg, hogy ne rezes belsője legyen, hanem acél...
-
JohnyBlue
addikt
válasz
aleister #52821 üzenetére
Szép lassan elszenesedik aztán meg majd arra leszel figyelmes hogy a fali dobozból jön a füst
Amúgy már a 1600-os evga meg az 1200 es FPS tápnak is robosztusabb a tápcsatija és a kábelei is vastagabbnak tűnnek. Felirat nincsen rajtuk, így nem tudom, hogy csak több lenne a szigetelés és vakítják a pajasztot vagy tényleg vastagabb a 1.5nél.
-
Kiskokó
veterán
válasz
aleister #52815 üzenetére
Minden háztartási dugalj hivatalosan 16A 3600W amit tud.
1.5m2-es réz kábel 16A elbír, bár az új szabványok szerint 1.5ös-el már csak 13A es biztosítékot lehet rakni. De a kábel bírná a 16A
Ugyan ez igaz körülbelül az Alumínium kábelre is, de mivel ezek öregek, oxidáltak stb stb ennek tudatában is 6-10A-t simán lehet használni rajtuk dugaljból. Az barátok közt is 1500-2200Watt körülbelül -
tom120514
őstag
-
tom120514
őstag
válasz
aleister #52776 üzenetére
Jó a levezetés, az utolsó mondat kivételével szerintem. Ha lesz olyan amikor kell neki 440 Watt, én nem merném 500-as tápra bízni. A 850 overkill de egy 600-ast biztos tennék alá, főleg hogy ezekhez a karikhoz képest nem tétel. Ja, azt se felejtsük el hogy belevadul és még kell kari
úgyhogy a 850 is kevés lesz majd hamar
-
-
Ciccuka
veterán
válasz
aleister #52755 üzenetére
Szerintem ebbe 8 normál vga megy + van az integrált grafika, ha a cpu tartalmazza, plusz van még egy M.2 (16Gb/s) csatlakozó (Riser vagy SSD-nek)
Biostar Annnounces the Latest TB360-BTC D+ Crypto-Mining Motherboard
Computex-en ezt is bemutatták már
SUPoX-nak volt hasonló lapja korábban
-
Emperor_
addikt
válasz
aleister #52709 üzenetére
Szia!
Kérem szépen van rá logikus magyarázatom
.
Saját rigem nincsen, a játékos gépemen szoktam bányászni egy db 560 RX-el. Ezen 4 GB RAM van ezért már nem megy rajta az ETH.
A mining pool hub-on megnéztem, hogy mi a következő legjövedelmezőbb coin. Jelenleg a raven az. Ezért azt szoktam bányászni esténként+monerót a CPU-val.Van most nálam egy rig, amit szerelek és én hangoltam be ETH-ra. Gondoltam ezen is termelek egy kis raven-t a kísérlet kedvéért. Ekkor futottam bele, hogy jóval többet fogyaszt és nem leltem normális leírást a finom hangolásról.
De köszi az infókat elengedem a rigen a ravent, marad az ETH.
-
shteer
titán
válasz
aleister #52669 üzenetére
Át is állítottam én is az egyik gépet Hive-ra
Az OC értékek ugyanúgy beállítandók mint Win alatt? tehát a memóra +500 az Hive alatt is 500? vagy dual rate értéket kell írni, 1000-et?
kb 2MH/s kevesebbet hessel kártyánkéntIlletve pendrive-ra ment (Etcher-rel) - olvastam korábban, hogy valami logolást érdemes kikapcsolni, hogy ne gyilkolja le az eszközt - ezt hol kell?
Köszi! -
digo00
tag
válasz
aleister #52470 üzenetére
Sajnos leállt egyedűl is ez a kártya.6 percet bírt.Valahol meg tudom nézni,hogy mennyire van húzva?Aztírtad,hogy túl van húzva esetleg nem lehet visszaállitani alapra?Vagy az nem lehet a gond,hogy ami a kártyára megy 6+2-es csati az ennél a kártyánál 2-es molex átalakítóval van csatlakoztatva.A másik kettő pedig ami tápból kijön 6+2-es és azzal.
-
-
madpapa
senior tag
válasz
aleister #52354 üzenetére
Erről az nVidia nyilatkozott, hogy belső, TLB probléma. És mivel ez hardveresen rögzített, nincsen rá megoldás szoftveresen.
GTX10xx sorozat felett eljárt az idő ethash algo esetén. Itt új architektúrákat kell keresni ha ezt akarjuk túrni. Minden más algora jó lehet természetesen. -
cof
veterán
válasz
aleister #52323 üzenetére
Nyilván nem. Bár a BTC esetében a hálózat több mint a fele megújuló energiaforrásokat használ. De itt meg rengeteg elektronikai hulladék keletkezik, mert egy ASIC nem sokáig profitábilis.
Ettől függetlenül nem értem, hogy miért jó visszaengedni az elavult kártyákat a rendszerbe.
-
tom120514
őstag
válasz
aleister #52296 üzenetére
Jogos de ha leveszed azt amikor neked az egy riged meghal nekem meg kettő még megy, már nem olyan durva. Plusz a három évvel ezelőtti forint sem annyit ér, szóval én azt mondom, egye kutya, ha ezen múlik akkor mindegy. Emellett az alaplapokat el tudom adni ha úgy van vagy felhasználni, a B250 bányászlap marad, csak bányász veszi meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- OLED TV topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest