Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
tom120514 #53083 üzenetére
Amikor 600-700 körül volt az árfolyam akkor már nulláztam magam. Ez már tiszta nyereség.
Viszont idegállapotba kerülnék, ha beváltom most 1.100-en a motyót, aztán 1 hét múlva 2.000 lesz. Pl 20 ETH-nál ez 18.000 USD különbség, azaz kb 5.400.000 HUF, ami miatt azért már el lehet pár könnycseppet morzsolni.
Másik oldalról nézve, ha pár bálna úgy dönt, hogy eleget kaszáltak, és elönti a piacot ETH-val, vagy még rosszabb, valami globális törvényhozás miatt ellehetetlenítik a kriptót, és minden megy a levesbe, akkor viszont -a példabeli 20 ETH-nál maradva- 22.000 USD veszteség.Rá kellett, hogy jöjjek, hogy én műszaki ember vagyok. Bár ezt igazából eddig is tudtam.
Sokkal inkább felvillanyoz és érdekel, hogy 4 napja szopok 2 RX470/570-nel, mert a korábbi tulajok ész nélkül szétcseszték rajtuk a BIOS-t. Jó érzés volt működő kártyákat csinálni belőlük. Mennek a bányába, és finomhangolni fogom őket, amit megint csak szívesen csinálok.
De ez az árfolyamot lesős, idegeskedős nyomiskodás kiborít.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tőzsde és gazdaság
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Opel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4070 SUPER GDDR6X +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro M1 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest