Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kiskokó

veterán

válasz Reggie0 #83895 üzenetére

Fúúúúúúú most olvasom a Metamaskon
    Az alap accounton kívűl törlődik minden. Hiába állítom vissza a 12 szavas cuccal, az alap account jön vissza, és ha nekem volt más accountom akkor azt vissza kell rakni az accounthoz tartozó privát kulcssal.... csak mondjuk erről jó lett volna ha szól ez a ki...szott metamask... mert erről nagyon nem volt szó!!!
    Most mit csináljak ?????????? Hiába vagyok bent a saját Metamaskomba ba.szahtom a pénzem mert nem az első accounton volt???? Hát ne vicceljünk már....
    [link]
    :W :W
    Ez így azé elég ge.iség...

Reggie0 : Ezt az accountot akkor csináltam mikor kezdőként regisztráltam a Metamask tárcát. Ott akkr valamiért csináltam egy másik accountot (talán azért mert akkor még azt hittem, hogy külön Account kell különböző hálózatok használatához, így csináltam egy direkt ETH accountot)
    De arról rohadtul nem írt semmit akkor, hogy ha új account van annak van egy külön privát kulcsa amit el kéne mentenem..
    Az oké, hogy megvan de hogy férek hozzá? Írjak a Metamasknak?
    Az a baj, a "régi gépen" ahol meglenne, azon minden fentvan pöpecül, csak épp a windows nem bootol be... anélkül meg, hogy szedjem elő a privátkulcsot??

Új hozzászólás Aktív témák