Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
3800+
őstag
És ahogy ez lenni szokott, 1570 eurónál eladtam, és most az 1610-et döngetjük.
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
EQMontoya
veterán
Persze, mondjuk ezen nagyon nem aggodik szerintem az ember.
Most ha meg is felezodik a kartyak ara fel ev alatt a piacon, akkor is jol all mar az ember boven.
Az meg szerintem irrealis elkepzeles, hogy Juniusra itt lesz a foldi kananan, es 100k-ert fogjak dobalni az ember utan az 5700xt-ket.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
bobalazs
nagyúr
válasz clyvejhamma #61588 üzenetére
bányász progi konfigjába megadod a kraken címedet. milyen leírást?
-
3800+
őstag
válasz sittes79 #61587 üzenetére
Ez nekem is folyamatosan őrlődős kérdés. Én sűrűn nézem az árfolyamot és váltogatok oda vissza, de nem tudom hogy mikor lenne érdemes ki is venni belőle. Ha igazak a jóslatok júliusig nagy beesés nem várható, addig talán biztonságban van a pénzünk ethben is, utána meg kiderül...
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
Puffocska
tag
-
EQMontoya
veterán
válasz sittes79 #61587 üzenetére
Hat csak akkor vett, ha nem adta el.
De ha nagy farmot epitett, akkor valoszinuleg visszaforgatta.Most ilyen 400+ MH/s jelen arfolyamon nekem is termelget annyit, amibol igazabol meg tudnek elni a fizum nelkul is.
De ebbol azert nem lesz Ferrari.
Meg minek? Vezettem mar Portofinot, szerintem kozutra felesleges.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
sittes79
addikt
-
mihione
őstag
-
törölt tag
válasz demmer123 #61580 üzenetére
Semmi gond, idő, mint a tenger.
(Az "A" terv szerint amúgy én idén év végére várom, a B terv szerint viszont olyan 4 év múlva lesz csak meg. De semmi jelentősége, hogy melyik válik valóra, mindkettő ugyanolyan tökéletes számomra. Ha pedig esetleg bármi miatt is 0-ra esne az értéke, akkor sem fogok sírni, ez is benne volt mindig is a pakliban.)
Mellesleg én jobban örülnék egy 10ezres BTC árfolyamnak (még a 100ezres előtt), de attól tartok, olyanhoz már többet nem lesz szerencsénk. -
fasyrt
őstag
Ha mar temanal vagyunk...
Nanopool kiutalta a 0,1 ETH-t My ether walletra. (MEW)
Ott valtottam eurora Bity-n keresztül es küldtem szamlara (EUR).
0,098 ETH-bol lett 143,90 EUR, ugy hogy az arfolyam akkor nem volt 1560 EUR alatt, tehat legalabb 8,98 EUR-t sapolt a rendszer. (0,098*1560-143,90)
Befejezem az aktualis 0,1-est es megyek coinbase-re.Ebben a sapban benne van egy ETH utalas (139 gwei, max 21000 gas).
-
bobalazs
nagyúr
Coinbase ordered to pay $6.5M fine for being caught running bots to manipulate crypto prices on their platform.
botokkal manipulálták a kripto árakat coinbasen, büntetést kell fizetniük. -
addikt
-
sittes79
addikt
Mi az álláspont elvtársak eladjuk az aranyat vagy megvarjuk a 3000es árfolyamot ?
-
Pietrosz
addikt
Nicehashen az algo váltás hogy működik? Mennyire reagál gyorsan? Két 3060-ról van szó. Az egyik DH, másik Octopuson van.
Statokból azt látom, hogy utolsó 6 ill 24 órában a daggerhasimoto jobban hozott majdnem egy dollárral, de most az utolsó két órában pl az octopus volt a jobb kicsit.
szerk.: közben a DH vissza előzte -
kzkz
őstag
Újabb "megbízhatóbb" eladó, ugyanazzal a képpel:
https://www.ebay.com/itm/XFX-AMD-Radeon-RX-580-8GB-GTS-XXX-Edition-Graphics-Card-3-Years-Warranty/284239900541?hash=item422e04af7d:g:J84AAOSw6hxgZFT4Valószínű feltörték a fiókját.
-
koko52
nagyúr
válasz warcat #61566 üzenetére
Ja én is meglepődtem, mikor nekiálltam regisztrálni a pro-ra és írta hogy már kész is van.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
válasz rup1u5 #61563 üzenetére
Nem tudom. Feltettem itt a kérdést, mert nem találtam róla semmit, hogy pro küld-e PP-ra. Azt írták, hogy küldözgessem így. Őszintén szólva nincs is kedvem tökölni vele, mivel ingyen vannak ezek a körök és gyors is.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
warcat
veterán
EA: It's in the crate!
-
koko52
nagyúr
válasz gabyhun #61551 üzenetére
A fiókom össze van csatolva és átküldöm ingyen. Ott btc-euro gombot használom trade oldalon. Átvált, majd küldöm CB-re.
-
koko52
nagyúr
válasz oZone762 #61556 üzenetére
Mert ott küldöm ki PP-ra ingyen. Ingyen van a többi is, csak 0.5% az egyszeri fee fiat-ra váltáskor.
-
kzkz
őstag
válasz retekbacsi #61548 üzenetére
Van egy report this item gomb a leírás résznél, egyelőre nincs válasz.
Na, most ez van: "This listing was ended by the seller because the item was lost or broken"
[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
válasz gipszklipsz #61426 üzenetére
Fő Probléma a PoS-el. (3. Claim: Proof of Stake is a viable alternative)
Tényleg szuper cikk az egész, de ha csak a PoS-os részt olvassátok csodálatosan leírja hogy miért egy zsákutca a PoS. 3. claim alatt olvasható."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
koko52
nagyúr
Tesztelve 200 euróval:
NH-CB-CBpro-CB-PP: 1 euró
NH-CB-PP: 3 euró"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
oZone762
tag
válasz retekbacsi #61544 üzenetére
Sajnos nem írtja elég jól, tele van az ebay csaló eladókkal. Van, hogy csak a képet veszel a kártyáról, ez dánul, meg franciául oda van írva, angolul nem. Szerintem nem érdemes próbálkozni. Garantáltan átverés, csak áll a pénzed hónapokig valahol.
-
kzkz
őstag
válasz retekbacsi #61544 üzenetére
Én rendeltem kettőt, és egyből be is jelentettem, hogy csalásgyanús. Meglátjuk melyik jön be
-
warcat
veterán
válasz mihione #61537 üzenetére
Nem tudom van-e most hozzárendelve készlet, de akinek van coinbase regje, az kattintgassa végig a
https://www.coinbase.com/earn
részlegen a videókat.Lehet tippelgetni, nincs korlát a válaszadási próbálkozásokon.A kapott coinokat meg lehet tartani, vagy átkonvertálod pl ethereumba és eladod .pro-n.Visszajön az eltapsolt 6 euró, persze csak ha nem tudtál róla eddig.
EA: It's in the crate!
-
senior tag
-
SzlobiG
félisten
válasz retekbacsi #61539 üzenetére
Valszeg sose kapod meg a vga-t, de kifizeted előre...
-
retekbacsi
csendes tag
Sziasztok!
Láma vagyok. Itt mi lehet az átverés?
https://www.ebay.com/itm/XFX-AMD-Radeon-RX-580-8GB-GTS-XXX-Edition-Graphics-Card-3-Years-Warranty/303940747746 -
oZone762
tag
válasz fireman123 #61533 üzenetére
A Binanceról olvastam, hogy a Coinbase pro-nál is olcsóbban vált (talán 0.1%), de mennyi ott a HUF költés költsége?
-
Peace
nagyúr
válasz fireman123 #61533 üzenetére
Én igazából csak egy ilyen kis teszt 1,5 hónapot tartok, hogy egyáltalán megéri-e a kis masinámmal. Május 8-án a villanyóra leolvasásnál majd szépen átutalom bankszámlára a teljes összeget és akkor kiderül, hogy van-e haszon és mennyi...
-
fireman123
őstag
én azok helyében akik tényleg azonnal el akarják költeni közvetlenül binance addressre bányásznék és binance kártyával költeném, hasonlítsátok össze a coinbase vagy akár a coinbase pro és a binance fee-jét, akár fiatra váltásban akár kripto kereskedésben .....mondjuk én nem költök de mégis binance-re túrok, pedig van a coinbase-re és még vagy 10 tőzsdére regisztrációm,....de majd mindenki a saját bőrén kitapasztalja ezeket a dolgokat idővel, ha nem akarja másén
[ Szerkesztve ]
-
Puffocska
tag
válasz szokeherceg #61525 üzenetére
Én azt nem értem, hogy ha a kibányászott ETH elköltése a cél, akkor miért nem olyan walletba csákányozna, aminek van fizikai kártyája és egyből elkölthető utalás stb nélkül. Milyen pluszt ad a bankszámlára utalás a havi 100-200eFt szinten, ami miatt jobb az a megoldás? Mert ok, akinek havi 1MFt jön be, az nem fogja kártyáról elkölteni.
-
koko52
nagyúr
-
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz szokeherceg #61525 üzenetére
Állítólag kisebb eladási költségek, mint sima CB-n.
-
Dare2Live
félisten
válasz ReFleXx #61520 üzenetére
Igen.
A gyatrával aszem finom voltál. Talán a legrosszabb amit én eddig akárhol láttam.Külön izgi, hogy néha ping száll el, néha "megáll", amit termeltél az bukó. Az éjjel 23:30-00:00 és 01:40-02:10 közt is. Itt a network hashon jól látszik. [link] Ilyet én más poolnál még nem láttam.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
ReFleXx
addikt
binance pool-nal masnak is eléggé alá kalkulálja a "Today's Estimated Income"-t?
X-et saccol, de kb 2X jön amugy, NH utan nagyon gyatra a statisztika meg minden.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
-
oZone762
tag
Ha valakit érdekel, végig csináltam a 0.001 BTC kiutalási limittel az NH->CB->CB PRO->CB->Revolut láncot és összehasonlítottam, hogy az NH által kiírt USD-ből végül mennyi utalt EUR lett, és mennyi lett volna USD-EUR váltással, így 1,16% lett a költség. Ha NH-n váltom és utalom, az 1,45% lett volna. Szerintem ilyen kis tételben nem ér meg ennyi vacakolást az a 3 ezrelék különbség.
-
sittes79
addikt
válasz tupacamaru #61514 üzenetére
Jáéték streaming nem megy nvidia shield-re ezzel a driverrel, ezért gondoltam kellene még egy windows
-
tupacamaru
veterán
-
sittes79
addikt
Az megoldható, hogy virtualbox-os windowsban feltelepítem a 370-es drivert 3060 kártyának és ha gémelni akarok akkor a normal windows-ban meg megy a rendes driver?
-
disko
csendes tag
Coincash-ről és a mrcoinról mi a véleményetek?
-
őstag
-
james
aktív tag
válasz nagybenyus #61499 üzenetére
Az Advanced Thread Defense okozza a problémák zömét, pl. a kártyák elérését is blokkolja valahogy, megkavarja a memória elérést vagy ilyesmi. Úgy tűnik, mintha bányászna, de mégsem sikerül, ha kivételezed a plugin-t (miner programot), akkor viszont jó lesz. A karantén visszaállítás sem elég, mert az ATD újra ki fogja dobni, sőt ha kivételezed időnként (pár hetente) még akkor is kidobja, vagy direkt elfelejti. Igazából tényleg szívás, bár mint vírusírtó lehet, hogy király.
Ez az ATH úgy tűnik teljesen függetlenül dolgozik az antivirus résztől, teljesen mindegy ott mit állítasz be, ha itt nem kivételezed, indításkor berakja a karanténba, blokkolja a memóriát stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest