Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Asztrofotózás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagybenyus
csendes tag
Köszi a választ. Én azzal próbálkoztam folyamat, hogy mindig visszaállítottam a karanténból a fájlokat, igaz őket ilyenkor a kivételekhez adta, de be kellett manuálisan állítani egyesével náluk, hogy mire ne figyeljen. Nagyon macerás. Aztán frissítettem a plugint, és kezdődött elölről. Nagyon szarul kezeli ezt a bitdefender, miért nem elég a főkönyvtárat kivételnek beállítani...De ha már nem is volt semmi karanténban, mégis blokkolta a progit, benchmark alatt első indítás után egyszerűen nem dolgozott, állt a vga, újra, aztán megint block üzenet... Jobb ötlet híjján letöröltem próbaképp a bitdefendert, windows defenderbe kivételként beállít, és működik... asszem még írok a bitdefender supportnak. Meglátom mit válaszolnak, aztán megpróbálom esetleg ahogy te írtad, minden fájlt előre egyesével hozzáadni beállítani, de az sok lesz...
-
Dare2Live
félisten
-
Peace
nagyúr
A mai NVIDIA driver szétba**ta a kártyát bányászat közben. Eddig gyönyörűen 35%-os ventivel elfarmolgatott 116W-on, új driverrel meg 56%-os fordulaton 190W és ment fel a hőfok az egekbe. Azonnal tettem is vissza a régebbit és most újra nyugi van.
-
Dare2Live
félisten
válasz aerosmith #61491 üzenetére
az k*sok. Mennyi volt lett? Cben is.
Hálisten nekem jó a hűtése, amióta megvettem 223W/+1360/101.4MHt megy. A 3060 ellenben mivel vga is szivat. Már 49MHn instabil.
A PCIE csati esete durva.
@ferdzsoo: sztem gipszklipsz elég jól válaszolt.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
james
aktív tag
válasz nagybenyus #61484 üzenetére
Bitdefendernél 3 kategóriában kell beállítani a védelem kikapcsolását, sajnos elég macerás. Magát a program könyvtárat az "Antivirusnál" kivételezni kell még letöltés elött. A letöltésre talán az Edge a legjobb, mert a Crome is szokott tiltakozni, de ez változhat.
A Firewall-nál minden miner plugint egyenként kell engedni (Add rule), továbbá a Nicehash programot és pár segédprogramot a főkönyvtárból és az app könyvtárból is (ha van még ilyen).Ezek után az "Advanced Threat Defense" alatt is meg kell csinálni a kivételezéseket (settings/manage exeptions). It is meg kell csinálni minden kritikus fájl kivételét, bár ez kicsit könnyebb, mert elég behúzkodni őket a felületre. Amúgy ez a legerősebb védelem és ez okozza a legtöbb problémát.Magát a Bitdefendert egyébként nem szoktam kikapcsolni, csak be kell tartani a sorrendeket. A letöltött zip file csak kivételezett könyvtárba mehet és első indítás elött meg kell csinálni az összes firewall rule-t és Advanced Threat Defense kivételezést. Másfelöl egyenlőre szerintem nem nagyon érdemes magát a Nicehash programot használni (mert macerás), egyszerűbb a Nicehashre is egyszeri minerrel bányászni, pl G-miner, NB miner. Úgy is csak Eth menne ott is.
Ilyen egy egyszerű NB miner bat. pl.:
nbminer -a ethash -o nicehash+tcp://daggerhashimoto.usa.nicehash.com:3353 -u nicehash-wallet-cim.Worker1 -
-
aradebil2
senior tag
válasz SzlobiG #61486 üzenetére
Az algoritmus úgy állítja be a difficultyt, hogy adott időközönként legyen kész 1-1 blokk. Ha sok a tranzakció, és van mit számolnunk, akkor nem kell felvinni a difficulty-t nagyon. Ha nem pörög a hálózat akkor kell emelni a diffet, mert kevesebb tranzakciót/blokkot kell feldolgoznia ugyanannyi "hashrate"-nek.
-
SzlobiG
félisten
Egy kis Diff téma: Sokszor nézem most per pill 5.88, de ugye 6.3 is volt mostanság elég sokáig. Mitől indult most lefelé? Ilyen sokan "hagyták" abba? Mert elvileg ettől függ nem, hogy mekkora a sebesség?
-
nagybenyus
csendes tag
Sziasztok,
Valakinek van valami ötlete Bitdefenderre? A leírtak szerint jártam el, letöltés előtt védelem kikapcs, azonban a 3.0.6.3-nál még ekkor is a letöltést meg akarta fogni, telepítés után kivételekhez hozzá lett adva a mappa, azonban amint vissza lett kapcsolva, elkezdte a fájlokat mind letiltani, karanténba tenni. Helyreállítani sem lehetett sok dll-t. A kivétel opciós túrót sem ért. Uninstall.Aztán megpróbálkoztam a 3.0.5.6 stabil verzióval, procedúra ugyanaz, itt már letöltéskor nem rinyált - kikapcsolva - , zip verziót próbáltam, kicsomagoltam, vírusirtó visszakapcs, progi indítása után elkezdte újra a fájlokat mind karanténba rakni többnyire Atc4.Defender -t azonosítva. Egyesével sorba állítom helyre a fájlokat, majd külön még kivételekben mindent be kell manuálisan állítani nekik, de sosem fogynak el a fájlok.
Valakinek ötlete?
-
aerosmith
őstag
válasz DanielLong #61460 üzenetére
700-800ft körül volt, eredetileg nem ilyet rendeltem csak a pöcs kinai a pcie y kábel helyett ilyet küldött és muszály volt felhasználni.
Azért vettem észre mert megjöttek a jó pcie Y kábelek és átszereltem őket.
Fogásra ez is selymes viszont tényleg vékony, ugyanarra a kártyára volt kötve.
Volt itt a HAn egy muki aki gyártott moduláris tápokhoz kábeleket de leszedte a hirdetést. -
kornel76
aktív tag
válasz Laraxior #61475 üzenetére
Vizzel az EVGA 3080 sc3 gaming 97-99 Mh és 45 fokos kártya 80 fokos mem és halk pedig 7 venti van a házban igaz 800-as fordulattal ,a fogyi 220 watt. Biztos tudna többet is de ennyivel sztem kényelmes.
3070 és 3060ti egymás mellett már más tészta , de lehet azokra veszek kraken g12-t, csak termeljék ki az árukat előbb .[ Szerkesztve ]
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
JohnyBlue
addikt
válasz Laraxior #61469 üzenetére
Én is nagyot pislogtam amikor a thrott után benéztem a színfalak mögé... azt méég megérti az ember, hogy elcsúszik a pad, vagy nem rendelkezik olyan hővezető képességgel mint mondjuk egy grizzly... de basszus az hogy semmi nincsen azért az már tényleg elég szopókás.
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
-
GabeE3e
tag
Van valakinek Gigabyte Gaming Oc 3080-a ?
Kellett rajta Thermal padot cserélni vagy valamit alakítani, hogy stabilan menjen vagy enélkül is belehet álítani, hogy ne fojtsa le magát? -
-
koko52
nagyúr
válasz aerosmith #61449 üzenetére
Ezért csináltattam tápkábeleket a gyárinál vastagabb vezetékekkel. 2000 ft/db. Hideg minden csatlakozóm. Helyi kolléga készíti őket.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
őstag
válasz aerosmith #61449 üzenetére
Mondjuk én nem értem mirt kell álandóan ilyen szar átalakítokkal vacakolni. Főleg 600e+ kártyáknál. Teljesen jól össze lehet váalogatni úgy a tápokat, hogy elég legyen a kábel ~50% legyen a terhelés. Pl. egy 850-es tápra 6pcie csati mellé elfér 3x3070/80, 6800. Elhiszem, hogy elfér mellé még, de akkor én akkor megelőlegeznék magamnak egy tartalék tápot a kábelért vagy csináltatnék 5e Ft-ért normális minőségben.
-
Dreamie
őstag
Üdvözletem!
Binance kártyája van itt valakinek? Csináltam egyet, elvileg aktív, virtuális kártya walletban van az etherium amit banyasztam. Az volna a kérdésem, hogy a pin kódot azt hol tudom meg? Valahol olvastam, hogy amikor aktiválom a binance oldalon (ilyenre nem emlékszem, ezért a pin kódjára sem...) akkor kapom meg a pin kódot hozzá...
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Ferdzsoo
addikt
válasz aradebil2 #61443 üzenetére
A 0-tól 30k-ig történő rally mi miatt volt?
Arra is van valami híred? Szvsz ez egy akkora zsákutca hogy mindennek keressük az okát...
Rally van mert az van. Utánna meg zuhan mert eladják. Ilyen egyszerű ez az egész."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
aradebil2
senior tag
válasz rup1u5 #61435 üzenetére
Ez még a tegnapi rally oka, a mai már a Paypal miatt van.
-
rup1u5
nagyúr
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
GERIlla83
tag
válasz clyvejhamma #61433 üzenetére
MEW- Bity.com - bank
Olyan hülye vagy, hogy ha te lennél Zorro "Y"-t rajzolnál a falra!
-
clyvejhamma
aktív tag
MEW tárcából mi a legolcsóbb/leghatékonyabb módja az ETH pénzre cserélésének?
30-40 USD-nyi kriptóról van szó jelenleg.
MEW-Binance-bank? Esetleg Paypal?
Vagy érdemes eleve Binance számlára csákányoztatni? -
Danex
addikt
válasz koko52 #61428 üzenetére
Kibányászott a pool egy blockot, mindenki megkapja érte a jussát attól függően mennyi share-t pakolt bele, majd a következő blockot 15 perc múlva találja meg a pool, de ha te 10 percnél kinyomod a minert, akkor te majd ugyan úgy megkapod a pénzt a sharjeid alapján amit az első 10 percben túrtál. De ugye a block csak 5 perccel később találódik meg, illetve block találás után is el szokott telni egy kis idő mire azt valójában hozzáírják az accountodhoz ha jól tudom.
-
Dare2Live
félisten
válasz Kaci84 #61421 üzenetére
"Lapba nem tehetem, mert megégnek ilyen közel."
Én pont ezen gondolkodtam. 47MHval csak 100-105watt körül diszipál. Nem vastag egy 120assal megfújom hátulról és megszívom elöről sztem nem melegednének túl. Mondjuk nálam nincs közel a két hosszú/16xes PCIE.
@koko: ethermine PPLNS. Pont ezért nehéz én nem is tudtam jól hasonlítani. Ha hasonlítani akarsz akkor havernál indítsd pl hiveot és ezt járasd egy 24-48ht.
szerk: amúgy minerstat hivenal nagyon pontos. Onnan is ki lehet indulni.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Domy
aktív tag
válasz koko52 #61428 üzenetére
Ezek szerint neked jól fizet a Nicehack.
Azt a részt úgy értem, hogy vannak a confirmed és az unconfirmed blokkok, a confirmed blokkok egyenlegét látod az Unpaid balance alatt. Megállítod az ethermine-ra bányászatot, átállítod máshova, tökmindegy. Közben fél óra-óra alatt az unconfirmed blokkjaid is confirmed lesznek, és azok egyenlege is meg fog jelenni az unpaid balance alatt.
Kaci84:
Valószínűleg a 612mV kevés lesz neki.[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
Ethermine miután leállítod a bányát, még jóváír valamennyit azok után a blokkok után, amikbe volt share-d.
Ezt a részt hogy érted? Kiutaláskor kapom meg? Mi az hogy leállítom a bányát? Ha nem állítom meg 1 évig akkor addig úszik a levegőben?
Mert egyre csúnyábban elhúz a NH bánya ethermine mellett. Konkrétan 10%-al több a napi bevételem mint havernak. Hashre lebontva én 60 dollárt kaptam ő pedig 54-et."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
gipszklipsz
csendes tag
válasz Ferdzsoo #61420 üzenetére
A hálózat biztonságát a full node-ok adják a blokkok ellenőrzésével és jóváhagyásával. Ebből kell soknak lennie. Egy pool (pl. ethermine) egyetlen full node, amihez csatlakozik 206ezer bányász, 588ezer worker, bánattudjahány vga (az eth hashrate 27%-a). A bányász csak új blokkot próbál bejuttatni a hálózatba, hogy azt a többi full node validálhassa. Mindegy, hogy ezt 10 vga vagy 2 millió vga csinálja.
Az ETH PoS-t én úgy képzelem el, hogy minimum 32 ETH kell ahhoz, hogy stakingelhess. Ehhez kell futtatnod egy full node-et, benne a 32 eth-val. Gondolom lehet több eth is benne, de attól még nem fogja nagyobb eséllyel megnyerni a blokk generálását, csak mert több eth-t tett be stake-elni. Ezért ha van sokszor 32 eth-d, amivel stakelni akarsz, akkor annyi külön full node-ot kell futtatnod. Emiatt meg fog nőni a full node-ok száma, ami a hálózat biztonságát és megmásíthatatlanságát fokozza.
A BTC mögött is van fejlesztőcsapat, a hálózatot érintő módosításokat ott ugyanúgy a konszenzus fogadja/utasítja el, ahogy eth-nál is. Egy fontosabb módosítás (hard fork) esetében ha elfogadják, akkor a többség frissíti a full node-ját az új verzióra, ha nem, akkor nem frissíti. Itt gondolom az a lényeges, hogy kritikus pontok (váltók, online walletek, poolok, payment providerek és elfogadóhelyek) frissítenek-e. Ilyen részleges el nem fogadás eredménye lett pl. az ETC.
Saját vélemény a POW-ról: Az egész egy értelmetlen és végtelen egymásra licitálás, amitől folyamatosan nő ez energiaigény és ezt az emberi kapzsiság táplálja. (Elkezdesz 10 kártyával termelni, örülsz, aztán látod, hogy megy fel a network hashrate és a diff, neked meg csökken a napi profitod. Há mit csinálsz? veszel még 10 kártyát, hogy a bevétednél legyél, persze pár hónap múlva újra fejleszteni kell.) Ennél egy normális és jutalmazás szempontjából is igazságos PoS rendszer tényleg a hálózat védelmét segíti elő (a pow-val szemben) és kevésbé energiapazarló (nem azt mondom, hogy ez eth pos lesz ez). (A 2014-es PoS coinok olyanok voltak /amiket próbáltam/, hogy a full node-jában stakelt coin mennyiségétől /persze az egyes bekerült coin tranzakciók 'öregségének' függvényében/ függött, hogy melyik full node nyerte meg blokk generálását.)
-
őstag
válasz ReFleXx #61422 üzenetére
Most úgy néz ki megy, pedig annyit csináltam, hogy a monitort átvittem amoda és dummyt kapott helyette. Pedig az nem lehet gond hisz egész nap monitorról ment. Először egyedül tegnap óta utána az új társával. Fogalama sincs mi volt néha olyan frusztálóak az ilyesmik. Vajon be lesz integrálva HiveOs-be?
Ja hogy fokozzam. Sikerült elmenteni a beállításokat MPT-vel engedi a 612MV-ot, de azonnal 0HS-el kezdenek a karik aztán Radeon szoftver hibaüzenet. RX 6800--nál.
-
őstag
Komolyan srácok az ember néha sírni tudna.
Adott 2x 3060. Az elsőt kipróbáltam lapba dugva + dummy, mindenok. X370 Hero 2-ik slotjába 16x széles riser nem láttja a Win. Csere egy másik Fractal riserre oké láttja, szépen megy mindkettő ~49-el. Aztán egyszer csak eszközkezelőben mindenki rémálma a felkiáltójel. Gondolom a riser a gond máskor is előfordult. Lapba nem tehetem, mert megégnek ilyen közel. Oké irány a másik lap, viszont onnan a 2070 Supert ide kell hozni. Azt síma bánya riserbe tettem 1x rövid slotba. Az megy is szépen, de a 3060 meg rögtön 26-al kezd... Most mi baja? Nem fér el a 2070S-e? Miért nem? Tele a tököm, hogy mindig kell valaminek lennie. -
Ferdzsoo
addikt
válasz Dare2Live #61344 üzenetére
Ok, akkor beszélgessünk. :
A többtízezer jelenlegi proof of work-ös bányászt cseréljük le párszáz maximum párezer PoS-os egyénre. (akinek van pénzük dögivel. Asszem a jelenlegi világ is kb. így működik és nem tetszik.-) Ez tökéletes út a centralizáció felé. POW alatt megtámadni a hálózatot drága mert rengeteg energia kell hozzá. PoS-on meg ha azok az emberek összefognak pillanatok alatt az lesz amit ők akarnak. Nyilván a helyzet árnyaltabb ennél de az irány semmiképpen nem tetszetős. Míg BTC-nél (igazad van jelenleg túl sok Hash koncentrálódik Kínában) de óriási beruházások zajlanak szerte a világban mindenhol (főleg az USA-ban) a kínai monopolhelyzet csökkentésére, ami előbb vagy utóbb meg is fog valósulni. Ez tetszetős irány...
ETH-nak számtalan kihívó ellenfele akadhat és mivel töredék pénz és tőke van az egész projektben PL a BTC-hez képest emiatt még bármi elképzelhető, jó is rossz is, de ez mindenképpen kockázat. Semmiképpen nem mernék fogadást kötni arra hogy ETH 5-10 év múlva is velünk lesz. Míg BTC-re ezt bármikor megtenném. Fundamentális téren összehasonlíthatatlan a kettő.
BTC igen buta. (Bár azért jegyezzük meg itt is a rengeteg 2nd layer solution megoldást, bár igazából nincsen rá szüksége. BTC-nek sosem volt/lesz a szerepe hogy kávét vegyél vele a Starbuksban.) De így, jelenlegi voltában is betölti a neki szánt szerepet. Értéktárolás téren és időn át.
Az ETH okos és fejleszthető, és jelenleg SEM tudjuk még mindig igazán hova tenni annyit kellene fejlődni a használhatósághoz. Számomra ijesztő hogy az EIP 1559 kapcsán is volt ugye ez a menjünk át egy pool-ra bányász dolog hogy egyből úgy reagáltak rá hogy jó akkor egyből jön a PoS. MI ? Ez szerintem félelmetes hogy milyen kockázatokat rejtenek az ETH foundation egyes döntései. Egyszer menjenek csak félre, vége a projektnek.
ETH mint értéktárolás nehezen elképzelhető inflációs mivolta miatt...
És a legfőbb probléma hogy ETH-t még most is egy foundation/emberi csoport irányít és terelget.
BTC-nek legfőbb erőssége hogy nem irányítja senki. Igaz hogy a hash Kínában van, viszont a node-ok szépen el vannak osztva a világban. Ez talán legalább olyan fontos, ha nem fontosabb.
Nincsenek satoshi-ék hogy ez meg az legyen. Csak konszenzus van, akiknek/aminek az érdeke a változatlanság. BTC legfőbb erénye és emiatt biztonsága a megváltoztathatatlanság.
ETH-nak pontosan ez a rákfenéje. (Nem feltétlen negatív!) De kockázat. Sok hasznos olvasmány van it az ETH-t övező problémákról és megoldásokról/nemmegoldásokról.Én úgy gondolom helyén kell kezelni mindkettőt. Értéktárolás 10+év?? BTC.
Defi, NFT, Tokenizáció? ETH. Mindkettőre lesz /van igény. Azonban én ETH-ba hosszútávra játszós pénzen felül semmit nem mernék belerakni...Nem lett rövid.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
őstag
Borzasztóan örülnék ha én is be tudnám elláítani 650mv-ra. MPT-ben be tudom állítani, csak utána mit kezdjek vele abban esne jól egy kis segítség.
EQmontoya: 150W-ig le lehet vinni mod nélkül és ez falból mért érték. Egy picit kevesebbet hessel, de akkor is jobb lesz a HS6W aránya.
[ Szerkesztve ]
-
aradebil2
senior tag
válasz Zizi123 #61412 üzenetére
Attól függ, hogy milyen walleted (és addressed) van. Ha BTC wallettbe küldöd akkor BTC-OMni, ha Tron walleted akkor TRC20, ha EOSIO-s akkor EOS fee-t fizeted. Mindegyik külön hálózat, váltasztani nem is fogsz tudni Binance-n, mert ki fogja írni hogy nem a megfelelő hálózatod választottad ki.
[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
-
Domy
aktív tag
A 6800-akhoz még nincs bios mod, Red bios editor sem támogatja, csak Win alatt MPT-vel lehet beállításokat módosítani.
Szerk:
620-650mV közötti értéken (nálam 650mV) a 6800-ak többsége tud kb. 64MH/s-t core 1200 mem 2150-en. A fogyasztás fesz és órajelbeállítástól függően 108-125W magassága.[ Szerkesztve ]
-
wakula778
csendes tag
-
demmer123
őstag
Végre felment a jövedelem nh-én. Kérdés meddig
-
őstag
Valaki nyomattja 6800-al? Egyrészt működik-e nektek a HiveOS béta alatt? Nekem nem indult alapbeállításokkal sem.
Másrészt pedig mennyire tudtátok lenyomni a feszt? Alaból 793-ig engedni. Van YT-on egy csávó aki valamit szarakodik a More Power Toolal és elvileg lenyomja 650mV-ra, de nem látom át mit és miért csinál. Azt látom, hogy betölti a Bios fájlt és átírja az értékeket, de az, hogy kerül végül a kártyára? nem tudok róla, hogy lehetne ezeket moddolni. -
Dare2Live
félisten
Amúgy ez brutál jó hír bányászoknak mert komoly tranzakció szám emelkkedést okozhat. Akkor is ha csomagolva lesznek a tranzakciók.
És brutál jó hír hodlereknek mert meg fog jelenni egy konstans kereslet ethra.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Sinu
senior tag
Noob kérdés: a Stale Shares emelkedése 0,2%-ról 1,1%-ra annak köszönhető, hogy 7 méterrel/1 fallal arrébb tettem a routertől a gépet?
egyenlőre ≠ egyelőre
-
Dare2Live
félisten
válasz Ferdzsoo #61346 üzenetére
Sztem ez itt nem offtopik.
Amúgy brutál mennyire bejött és milyen gyorsan amit írtam. Visa Settles USDC Transaction on Ethereum, Plans Rollout to Partners
Min fog menni az USDC VISAn? Ethereumon. Nem BTCn. BTC ilyet nem tud.
-
3800+
őstag
Vajon most valtsunk vagy holnap?!
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung LCD és LED TV-k
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- RAM topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 7700 XT (RTX 3070 Ti-t veri)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest