Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szokeherceg
tag
válasz
Marcsello31 #83464 üzenetére
Ötször elolvastam a hozzászólasodat, és még mindig nem értem, mit hova, miért akarsz dugni. Kérlek írd le érthetően, magyarul.
-
-
szokeherceg
tag
válasz
Hurkaleves #79369 üzenetére
Szia! Nálam egy sokkal régebbi is fut évek óta, még lga775. Semmi gond nincs vele.
-
szokeherceg
tag
válasz
animatrix11 #75214 üzenetére
Az még lhr mentes, menni fog 63-al!
-
szokeherceg
tag
válasz
leroyclub #73716 üzenetére
1. Tápot majd azután keress, ha tudod milyen kártyák lesznek bent.
2. Rambol 4gb is elég, 8 ajánlott. Ssd-t, hdd-t én nem használok, pendrive-rol fut az összes rig.
3. Minél többféle kártya lesz benne, annál nehezebb lesz az életed. Első rignel én egy típussal kezdenék. Vagy amd vagy nvidia. De alapvetően kevert rig sem elképzelhetetlen.
4. Teljesen mindegy milyen lappal kezdesz, legyen rajta minél több pci-e csati. -
szokeherceg
tag
Hiveos kifizetés másnál is csúszik? Már 3 napja megvan a 0.1.
-
szokeherceg
tag
Használ valaki sima 3060 rog strix-et? Dobhatna rám egy privátot
-
szokeherceg
tag
válasz
DanielLong #58150 üzenetére
Lakatfogó kell neked!
-
szokeherceg
tag
Sziasztok! Hiveos-on túrok hiveonra, 2 riggel. Be lehet-e beállítani, hogy kapjak valamiféle értesítést, ha leáll az egyik rig?
-
szokeherceg
tag
Sziasztok! Használ még valaki rx570 4gb ethereumra? Normális hogy leesett 18mhs-re?
-
szokeherceg
tag
Sziasztok! Jövőben lesz 40ezer forint plussz áramom havonta napelemből. Arra gondoltam összedobok egy riget, és megetetem vele. Mit érdemes építeni/bányászni mostanában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- World of Tanks - MMO
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- OLED TV topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest