- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Babetta-X #3144 üzenetére
Ezek alapján egy LVM kiterjesztett partíció van a vinyón. Próbáld meg ez alapján live cd alól csatlakoztatni, hogy elérd a rajta lévő adatokat.
Ha nem megy, akkor ez alapján pontról pontra kellene a testdisket próbálnod.
-
-
Babetta-X
senior tag
válasz
Babetta-X #3137 üzenetére
Visszatértem a windowshoz, feltelepítettem oda ezt a programot, ha jól látom átalakult az egész linuxos dologgá, ami elég furcsa számomra, mivel egy particiót akartam csak átalakítani azt se fogadtam még el, mindegy is, biztosan én nyomtam el valamit, de van valami esély, hogy viszontlássam az adataimat? (Tudom kürt kft
)
-
Bohus
aktív tag
válasz
Babetta-X #3109 üzenetére
Bajod nem lesz a 64-bittől, bár 2GB memória mellett előnye sincs a 32-vel szemben. Fenyő kolléga már egy párszor kivesézte melyik felület mennyire terheli a procit illetve mekkora a memóriaigénye, visszaolvasva megtalálhatod a tanácsait.
Engem jelenleg senki nem tud eltántorítani a KDE mellől, egy notin CoreDuo proci és 2GB ram társaságában használom, jó és fürge rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest