-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Babetta-X #3144 üzenetére
Ezek alapján egy LVM kiterjesztett partíció van a vinyón. Próbáld meg ez alapján live cd alól csatlakoztatni, hogy elérd a rajta lévő adatokat.
Ha nem megy, akkor ez alapján pontról pontra kellene a testdisket próbálnod.
-
-
Babetta-X
senior tag
válasz
Babetta-X #3137 üzenetére
Visszatértem a windowshoz, feltelepítettem oda ezt a programot, ha jól látom átalakult az egész linuxos dologgá, ami elég furcsa számomra, mivel egy particiót akartam csak átalakítani azt se fogadtam még el, mindegy is, biztosan én nyomtam el valamit, de van valami esély, hogy viszontlássam az adataimat? (Tudom kürt kft
)
-
Bohus
aktív tag
válasz
Babetta-X #3109 üzenetére
Bajod nem lesz a 64-bittől, bár 2GB memória mellett előnye sincs a 32-vel szemben. Fenyő kolléga már egy párszor kivesézte melyik felület mennyire terheli a procit illetve mekkora a memóriaigénye, visszaolvasva megtalálhatod a tanácsait.
Engem jelenleg senki nem tud eltántorítani a KDE mellől, egy notin CoreDuo proci és 2GB ram társaságában használom, jó és fürge rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest