Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Köszönöm szépen, próbálkozom.
Egyenlőre a testdiskkel nem boldogultam, vagy legalábbis a particiós részével nem, és úgy érzem a helyzeten leginkább csak tovább ronthatok, ezért nem nagyon mertem belenyúlni.
Feltettem egy számomra barátságosabb programot, a getbackdata-t NTFS verzióhoz. Ez végigfut, és az egyik partíciómat megtalálja, rajta is van az összes adat. Már csak a másik partíciót kéne megtalálnom és megmentenem, akkor teljes lenne a siker. Ő nem is lát mást (igaz gondolom csak ntfs-t olvas). Formázni biztos nem formázott semmit a telepítő, legrosszabb esetben átnevezte/átalakította, de még ideje sem volt formázni. Ezek után mit javasoltok a másik megmenteni kívánt partícióm visszanyeréséhez?
(Esetleg ha Budapest közelében van olyan aki most üti a kijelzőt mekkora marha vagyok és tudja, hogy a testdiskkel egy mozdulattal menthető lenne ha nem bénáznék annyit, akkor írjon privátban, hátha
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Rowon