-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Üdv, Bocsi, hogy későn írok, de még én is ismerkedem a Linux Mint-tel
(olyan pár napja kezdtem el, de imádom)
Szóval nekem angol van, és a settingsben (beállítások) van egy olyan, hogy "hot coners". A preferences-ben van, ahol a menü az ablak, egy ilyen keretes ablak ikon. Na ha arra rákattintasz, akkor előjön egy ablak, egy téglalap, mind a 4 sarkában egy körcikk van. A bal felső sarkos körcikk az zöld színű, ott a mellette lévő legördülő menüből lehet kiválasztani, hogy disabled ("letitlott"). És akkor már nem fogja ezt csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged