- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Üdv, Bocsi, hogy későn írok, de még én is ismerkedem a Linux Mint-tel
(olyan pár napja kezdtem el, de imádom)
Szóval nekem angol van, és a settingsben (beállítások) van egy olyan, hogy "hot coners". A preferences-ben van, ahol a menü az ablak, egy ilyen keretes ablak ikon. Na ha arra rákattintasz, akkor előjön egy ablak, egy téglalap, mind a 4 sarkában egy körcikk van. A bal felső sarkos körcikk az zöld színű, ott a mellette lévő legördülő menüből lehet kiválasztani, hogy disabled ("letitlott"). És akkor már nem fogja ezt csinálni. -
Lacces
őstag
Jah keresgéltem neten, de olyan, mintha a Ci-nél nem lehet változtatni ezt... Csak 3 alap control van bent.
Pedig "felbontásban" jobban bejön nekem, mint a többi ablakkezelő ( a Mate nem szépség díjas). Kisebbek az ikonok alapból is. Pöpec, fejlesztéshez így már jobb a linux -
Lacces
őstag
Hali,
Van jó progi, vagy leírás a megjelenés szerkesztésére? (beállítására?)
Okés, hogy témákat tudtam beállítani, de... az ablakok szürke színe, nagyon bántja a szememet(Cinamonn-t telepítettem)
-
Lacces
őstag
Hali.
Mintben is lehet hasznalni ugyanazokat parancsokat, mint Ubuntuban?
Elsosorban telepitesi parancsokra gondolok ( fejleszto eszkozok, PATH-ok beallitasa)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest