- OLED TV topic
- ASUS ROG Ally
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Üdv, Bocsi, hogy későn írok, de még én is ismerkedem a Linux Mint-tel
(olyan pár napja kezdtem el, de imádom)
Szóval nekem angol van, és a settingsben (beállítások) van egy olyan, hogy "hot coners". A preferences-ben van, ahol a menü az ablak, egy ilyen keretes ablak ikon. Na ha arra rákattintasz, akkor előjön egy ablak, egy téglalap, mind a 4 sarkában egy körcikk van. A bal felső sarkos körcikk az zöld színű, ott a mellette lévő legördülő menüből lehet kiválasztani, hogy disabled ("letitlott"). És akkor már nem fogja ezt csinálni. -
Lacces
őstag
Jah keresgéltem neten, de olyan, mintha a Ci-nél nem lehet változtatni ezt... Csak 3 alap control van bent.
Pedig "felbontásban" jobban bejön nekem, mint a többi ablakkezelő ( a Mate nem szépség díjas). Kisebbek az ikonok alapból is. Pöpec, fejlesztéshez így már jobb a linux -
Lacces
őstag
Hali,
Van jó progi, vagy leírás a megjelenés szerkesztésére? (beállítására?)
Okés, hogy témákat tudtam beállítani, de... az ablakok szürke színe, nagyon bántja a szememet(Cinamonn-t telepítettem)
-
Lacces
őstag
Hali.
Mintben is lehet hasznalni ugyanazokat parancsokat, mint Ubuntuban?
Elsosorban telepitesi parancsokra gondolok ( fejleszto eszkozok, PATH-ok beallitasa)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fotók, videók mobillal
- Jövedelem
- Nők, nőügyek (18+)
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év garancia
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest