Hirdetés
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
ubyegon2 #7808 üzenetére
Szia!
Kezdőbe már nem írok, nem mintha haladó lennék, még sok esztendei, túlnyomórészt grafikus felületű Linux-felhasználás után sem.
Álljon meg a menet, sosem készítenék ekkora swap-et, valami értelmes gyári partícionálást mutat Live alól.
Pont ezért is jutottam arra a döntésre, hogy legyalulom az "elszabott" (?) gyári partíciókat.
Köszönöm szépen a segítséget!
Már csak azt kell eldöntenem, hogy Ubuntu vagy Mint kerüljön fel, mert mindegyiket a másféle felület miatt szeretem (Unity - Cinnamon).
Ubuntu alatt kinyírják majd az Unity-t, bizonytalan vagyok abban, hogy problémamentes lesz-e a változás, és mivel fog járni, akkor már inkább a Mint Cinnamon?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest