- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Mindegy melyiket használod, a TRIM-elést mindkettő elvégzi. Én használtam mindkét módszert, felváltva és együtt is. Jobban hiszek egyébként az fstrim-ben, szerintem az hatékonyabb, de a discard-os módszer is megtrimezi szerintem addig a szintig, hogy ne legyen probléma. Igazából ez inkább hit jellegű, ki melyik megoldásban bízik. Vagy fájlrendszerfüggő, mert pl. a FAT32-es EFI boot partíción nekem is van discard megadva, mivel a FAT-ot nem támogatja az fstrim.
fstrim-hez meg systemd service van már minden disztróban (plusz kézzel is lehet futtatni service nélkül), cron-ba már nem szokás felvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Rowon