Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly

veterán

válasz ubyegon2 #9299 üzenetére

Ezek a robotok csak egyszerű figyelők. Beállítod, ha az adott devizaárfolyam x alá megy, akkor mennyit vegyen, ha y fölé, akkor mikor adjon el, és hogy mekkora kerettel gazdálkodhat. Nyilván okos döntést nem fognak hozni helyetted, csak nem kell a gép előtt görnyedned egész nap, hogy nehogy kihagyj egy skalpolható árfolyamingadozást, amin nyersz párszáz forintot. Csak néhány kattintást spórolnak. Voltam még évekkel ezelőtt egy ilyen forexes képzésen, ott mutatták nekem is a Metatradert. Nagyon kisemberek közül még senki nem gazdagodott meg belőle, de ha okosan csinálod, némi zsebpénzt össze lehet belőle szedni, legalábbis bukni nem lehet rajta sokat. Kis tételű tranzakcióknál nincs nagy kockázata, ésszel kell feltenni mindig keveseket, aminek az elbukása még nem fáj. Elég régi dolog, már nem olyan népszerű, mint néhány éve, bár biztos most is vannak még hívei. Igazi pénzzel sose nem próbáltam, csak a képzés erejéig volt egy gyakorlat virtuális pénzzel, azt szépen el is buktam apránként. Pedig sokszor jó irányban tippeltem meg a trendet, de csak kicsi tétekkel, limitekkel dolgozhattunk, és néha vannak a trendekben hirtelen ellenkező irányú kitörések, amik a trendet nem törik meg, de a beállított limitet sajnos leverik, és akkor is bukó lesz belőle, ha egyébként a jó irányba fogadtál. Ezen ilyen brókercégek kaszálnak nagyot, mert ők a tranzakció utáni devizaátváltásból kapnak meghatározott százalékú jutalékot, akkor is ha nyereség, akkor is ha bukó lett a vége.

Új hozzászólás Aktív témák