- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amúgy igazad van, különösebben nincs jelentősége, ha angol nyelvi beállítások vannak, ha live-ban nézek meg valamit, akkor se akadok el. Emiatt nem is nagyon vettem észre, mert amiket megértek, azt bárhogy megértem, sok beállítási opciót meg akkor se értek, ha magyarul van a gombfelirata. Viszont megszoktam, hogy mindent magyar nyelven használok. Az, hogy a számtech nyelve az angol, érdekelje azokat, akik professzionálisabban foglalkoznak ezzel, home userként én magyarul akarom látni ezt is. Meg mindent.
Reklámoknál is magyarokat akarok látni, vagyis azokat akarom blokkolni, így helyesebb.Na most, kérdés az, ha mindent megértek úgy is, ha véletlenül bekeveredik az angol felirat, akkor miért ne legyen a 99%-a mégis magyar. A számtech nyelve ugyan az angol, de az enyém meg a magyar. Nem vagyok én intergalaktikus utazó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest