Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Tisztázta a Valve a Steam Machine HDMI-paráját
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Sok minden nincs felrakva onnan és egyiknél sincs felkiáltójel ami figyelmeztetne. Figyeltem rá, mert már írtad. Most meg szinte mindent leszedtem róla pár kivétellel mint menü, hang, eltávolítható eszközök, hálózat és naptár.
Nálam az Smplayer önálló életre kelti a belső hangkártyát, hiába állítottam be user defire a hang beállításai között,. Töröltem no problem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon