Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Nálam az az érdekes sztori volt, hogy ugye telepítés után, frissítéskor a mint felajánlja, hogy változtass tükörszervert. Nos én mindig gyorsabbakat választottam és érezhetően hamarabb le is futottak a frissítések. Az utolsó mint (18.3) telepítéskor viszont egyrészt több tükörre is kiírta, hogy nem jó (nem tudom szó szerint) másokról engedett frissíteni de állandóan kimaradtak csomagok amik bizonyos telepítésekkor hiányoztak. A frissítések viszont látszólag hibátlanúl lementek. Csak akkor volt meg minden mikor nem változtattam meg az alapból felajánlott szervereket. Előtte ilyen sosem fordult elő...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon