-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
ubyegon2 #8247 üzenetére
Az önteszt elhasal.... ez nem jó jel, fura hogy mindig máskor keletkezik a hiba.
Olvasás tesztet csináltam, ami szerint minden rendben van, újra inicializálni nem fogom a vinyót, mivel a jelenleg rajta futó windows 10 tökéletesen működik rajta, csak sokat panaszkodik az asszony, hogy állandóan frissít amikor bekapcsolja néha a gépet, szóval gondoltam megismertettem a linuxxal.
Próbáltam másik pendrive-ról, illetve dvd-ről is a telepítést, mindig ugyan ott áll meg, sokszor telepítettem már linuxot, soha nem volt még hasonló gondom sem, ezért vagyok nagyon tanácstalan, főleg úgy nem értem, hogy a live rendszer meg hibátlanul működik.
Indul a memteszt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest