Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J97
tag
Üdv.!
Ubunturól most tértem át mint -re vagyis annak egy alváltozatára. Egész konkrétan [erre]. A gépemben ATI radeon dolgozik és szerettem volna belőni rá a drivert, ugye mégse 1024 -es felbontásban szórakozzunk. Az [itt] leírtaknak megfelelően cselekedtem, tehát telepítettem fel a meghajtót, eredményül az egész X összeszakadt és nem hajlandó betölteni. Van valakinek rá megoldása, hogy hogyan lehet felerőszakolni erre a rendszerre egy használható ATI meghajtót?
Gép konfig: AMD A4-3300M APU with ATI Radeon Graphics (6480G) + 6470M diszkrét kártya dual graphics módban. Ubuntu alatt az open driverrel gond nélkül választható volt a diszkrét kártya vagy az apu. Nekem elegendő ha az apu megy esetlegesen még ha a hardveres video gyorsítást is tudná az már remek lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest