Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Mini PC
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Amít ígértem azt (nem) tartom meg

Sikerült a problémám megoldása!
A probléma röviden:
Adott volt egy olyan "gond", hogy nem tudtam bizonyos programokat futtatni a Dell Inspiron 3537 laposomon a dedikált vidi karival csak az integráltal.A probléma megoldása: (lev258 kolléga segítségével)
1. Az Intel és az AMD driverek részei a rendszernek (ez meglepett - anno amikor utoljára mint-eztem akkor nagyon nem voltak
)
2. Kernel frissítéséket át engedni (azokkal frissülnek a driverek - kérdés: mindig mehet fel a legfrissíebb a kernel frissítőből vagy csak amit feldob a frissítéskezelő?)
3. stabil mesa ppa -> Összefoglalóban
4. majd amit szeretnék indítani amd kártyával azt az alábbi commanddal indítom el terminálbol -> "DRI_PRIME=1 program" - esetleg eléréssel ha úgy van. Vagy csinálok hozzá egy indító ikont.Ennyi volna

További...
Sajnos a tearing-et nem tudtam teljesen megszűntetni. Bár nem olyanokat tapasztalok mint amiket YT-n láttam, hogy teljesen áttűnő lesz a program és széjjel villog az egész mint ha ki be húzgálna az ember egy hdmi-t
- Hanem "csak" amikor görgetek (pl itt a hsz-k között) akkor átlósan egy csík szerűség van mintha szét csúszna és az egyik fele gyorsabb mint a másik.Szerk.: Őőm, mégse vagyok annyira biztos abban, hogy átvált a másik kártyára, ugyanis csináltam egy glmark2 bench-et az intelel (az az nem használtam a dri-t) és az amd-val (azaz használtam a dri-t) és nem nagyon éreztem javulást.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

- Hanem "csak" amikor görgetek (pl itt a hsz-k között) akkor átlósan egy csík szerűség van mintha szét csúszna és az egyik fele gyorsabb mint a másik.
Rowon