- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
ubyegon2
üzenetére
Igen ezzel egyetértek. Viszont egypárszor belefuttattam már Home usernél is, hogy jól jött volna a GPT.
Én úgy vagyok vele ha a HW támogatja akkor ne azért ne az új legyen mert nem értek hozzá. Csak egyszer kell beállitani és utána már mindegy
Illetve ha vki csak win-t használ akkor a secure boot feature sem egy elvetendő dolog ami szintén csak az uefivel lehetséges.
Illetve lol kategória, de van olyan workstation amiben ha nem uefi kompatbilis videókártya van akkor nem tudsz belépni a "bios"-ba ha win10 secure boot engedélyezve van, mivel addig nem él a kártya és nincsen kép.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Anime filmek és sorozatok
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Arc Raiders
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
- 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon