-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mennyi lett a hely a clean parancsok lefuttatása után?
akármi más is történjen,megmaradjon a letöltött cucc. (képek,ilyesmik)
Ezért írtam, hogy a letöltéseket külön mappába/partícióra gyűjtsd, ne a disztró home-jába. Nekem van egy
/Data
meg egy/Torrentek
Linux isoknak partícióm auto csatolással, minden ezekre van beállítva.Viszont magam sem tudom,hogy a fenébe fogyott el majdnem a 15GB.
Az ubuntu.hu fórumban olvastam, hogy a logok több gigára nőttek folyamatosan, bármi elképzelhető.
Az a baj,hogy a megmenteni óhajtott 40GB-nyi letöltést nem tudom most sehova menteni
Végszükség esetén a felhő se rossz megoldás, a Mega 50 GB free helyet ad, a google is 15 GB-ot accountonként!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest