-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mennyi lett a hely a clean parancsok lefuttatása után?
akármi más is történjen,megmaradjon a letöltött cucc. (képek,ilyesmik)
Ezért írtam, hogy a letöltéseket külön mappába/partícióra gyűjtsd, ne a disztró home-jába. Nekem van egy
/Data
meg egy/Torrentek
Linux isoknak partícióm auto csatolással, minden ezekre van beállítva.Viszont magam sem tudom,hogy a fenébe fogyott el majdnem a 15GB.
Az ubuntu.hu fórumban olvastam, hogy a logok több gigára nőttek folyamatosan, bármi elképzelhető.
Az a baj,hogy a megmenteni óhajtott 40GB-nyi letöltést nem tudom most sehova menteni
Végszükség esetén a felhő se rossz megoldás, a Mega 50 GB free helyet ad, a google is 15 GB-ot accountonként!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Gombászkönyvek egyben
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest